FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Üdv mindenkinek!
Elöbb röviden magamról ( csak azért, hogy akik szeretnék azok tudják ki is vagy, és azért, hogy ne legyek megszólva azért mert nem vállalom fel magam! )
Anno a WinG klánba kezdtem DC-t játszani majd rövid idő elteltével átmentem az ACC-be ahol együtt játszottam több remek emberrel ( Murry, Morfi, Gore44, Zoly stb. ). ACC-ből BB lett de az emberek maradtak. Ezek után a mostani szempontok szerint teljesen lényegtelen okok miatt kiléptem a BB-ből és pár nam eltelte után csatlakoztam az FRX-hez ahol szintén sok remek emberrel ( DonC, Rat, Meow, Higher, BB, Cino, stb. )sikerült megismerkednem és szép eredményeket elérnem.
Amikor a DC kezdett megszünni átálltunk a BF2-re. Szintén lényegtelen dolgok miatt elhagytam az FRX-et és csatlakoztam a PT-6-hez akik szerintem szintén remek emberek!
Őszintén mondhatom, hogy egyik volt klánommal sem sincs problémán, gondom. Lehet csak ezidáig.
Az elmúlt időkben történt, hogy az FRX irc-jén voltam ahol figyelmes lettem arra, hogy az ott lévők többekközött DonC illetve Morfi a cheater-ekről beszélgetnek. Mivel kapcsolatunk akkor is mondhatni baráti volt lmondták, hogy van pár ember ekik lehet megbuktak a pb miatt. Mint értelmes felnőtt emberek, teljesen logikusan azt mondták, hogy ameddig nincs meg a megfelelő bizonyíték addig nem publikálják a neveket illetve a log fileokat, bár azt elmondták már akkor, hogy 1 ember 100%-ban biztosan csalt mert gamehack miatt dobta ki a pb a szerverről és nem másfajta hibaüzenettel!
A pb-s embereknek el lettek küldve a logok, hogy arról a lehető legpontosabb véleményt nyílvánítsák! A vélemény rövid időn belül megérkezett válaszoltak! Ekkor már több embernek is nyilvánvaló volt, hogy a 100%-os cheater JCSR Wolfguy volt aki többször is megbukott a pb-n.
A pb álláspontja szerint a beküldött logokban szereplő emberek közül a fent említett Wolfguy cheat-et használt ami 100% !
A többire a válasz az volt, hogy nem biztosak benne azok feltehetőleg valamilyen file hibák voltak.
Ekkor Morfi elmondta, hogy minnél elöbb szeretné publikálni a fentieket mivel az Ő véleménye szerint is a cheaternek nincs bocsánat! Még DonC is a publikálás mellett állt!
DonC álláspontja valamilyen oknál fogva megváltozott és már egyáltalán nem akarta nyílvánosságra hozni a fentieket! Ekkor még nem tudtam, hogy miért!
Beszéltem vele szeélyesen telefon és elmondta, hogy a magyar BF társadalom már most is elég mély ponton van és nem szeretné, hogy ez még rosszabb legyen. A beszélgetésünket megelőzően Morfi elhagyta a FRX klánt mivel nem értett egyet DonC álláspontjával. Szóval DonC szerint nem lehetett kockára tenni a magyar NT-s szereplést valamint azt is figyelmembe ajánlotta, hogy az MB is folyik amiben szintén lennének viták ha a fentiek kiderülnének!
Megkértem DonC-t, hogy a fenyegetését miszerint Morfi szervereit, a kapcsolatai révén leállítattja ( így megszüntetve 3-4 szervert ) felejtse el mivel az ellene lenne a fentebb, álltala elmondottaknak, miszerint a BF közösség érdeke az első!
DonC ezt a kérést megértette, és beismerte, hogy elég felidult volt amikor ezzel ugymond megfenyegette Morfit de ettől eláll és nem tesz semmit a szerverek üzemeltetése ellen! Elmondtam Neki továbbá, hogy megértem az indokait de nem tudom elfogadni. Én azt mondta akkor is, hogy aki csíter az bűnhődjön! DonC elmondta, továbbá azt, hogy megbeszélték a JCSR-el, hogy Wolfguy nem fog többet szerepelni az NT csapatban megelőzve az esetleges "félreértéseket"! Wolfguy ha jól tudom egyéb elfoglaltságaira hivatkozva visszamondta az NT-s szereplését. Továbbra is a JCSR tagja maradt!
DonC remek vezető tud lenni ha éppen odafigyel a csapatára! A fentiekben többek szerint is nagyot hibázott! A legnagyobbat akkor tette amikor 2 ember csalását nyílvánosságra hozta a bf.hu fórumán. Ezek után Murry meg is kérdezte, hogy Ő több emberről tud és kíváncsi lenne hogy azok miért nem lettek kiírva!? Pár hsz-t követően ismét Murry írja, hogy az ember (Wolfguy) aki nem lett beírva az nem csalt csak félreértés volt!
Nálam a cérna itt szakadt el! Nem értettem még mindíg, hogy mirét kell megvédeni egy csalót!?
Beírtam a PT-6 belső fórumára a történteket majd a végén megjegyeztem, hogy mindenki ugy kezeli a fenti dolgokat ahogyan azt akarja!
Több napig nem voltam fent a neten munka miatt és a mai napon értesültem arról, hogy a fentiek miatt a végén még azok lesznek a trógerek akik a cheaterek ellen vannak! Ez szőrnyű emberek!
Lehet dobálózni azzal, hogy mutassunk logokat shotokat stb! Amikor a fentiek kiderültek még ugy voltam vele DonC ugyis publikálja majd és ezért én nem is mentettem el a beírtakat, logokat. Sajnos. Ez lett a vége!
Volt egy másik név is mégpedig Teso2 aki szenvedője volt a pb-nek! Egyik oldal azt mondja Teso2 volt a másik azt hogy kis teso. Az amelyiknek mégcsak köze sem volt semmihez attól itt kérek elnézést! Fenti két személy Apja és Fia!
Murryvel beszéltem a mai napon és akár elfogadható magyarázatot is adott a CoR-os érintett részéről. Továbbá elmondta, hogy tudja azt , hogy Wolfguy csalt és ezt itt a fórumon is felvállalja majd a továbbiakban!
Biztosan kimaradtak részletek amikbe az érintettek beleköthetnek majd, de nem teljesen vagyok nyugodt igy lehet valami el is kerülte a figyelmemet, valamilyen részletet kihagytam. A léyegen nem változtat semmi! JCSR Wolfguy csalt mégpedig több alkalommal is! megfogta a pb 1-es illetve 2-es szerveren is!
Kíváncsi leszek, hogy azok akiket ismerek és tudják, hogy képbe vagyok a történtekről azok szembehazudnak-e majd vagy lesznek olyan tiszta gondolkodásúak, hogy mindenféle személyes érdeket félretéve igenis beismerik a fentieket!
PT-6| Rodat