FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jut eszembe ... Mekkora NOOB-ot láttam ... reggel korán keltzem, HUN szerverek üresek, kerestem egy külföldit ...
Elkezdtem csapatni ...
Drága csapattársam (továbbiakban: a majom :) ) beugik a jeep-be hogy a 3 méterre lévő légvédelembe beüljön ... Nézem egy darabig ... csak ül .. beugrok a buggyba, nyomom a dudát, Get In ... erre rámfordul a majom és kiszedett Igla-val (A buggy robbanása persze őt is megölte ...) Mindegy, vannak még hülyék ... spawnolok vissza, beültem egy másik kocsiba, indulok el, egyszer csak valahonnan lőnek ... körbenézek ... sehol senki ... beugrok a géppuskába ... csak a majmot látom ... erre lelő ... majd beugrik a kocsimba és elhajt ... semmi "Need a ride!" vagy hasonló ...
Itt jött el az a ritka pillanat, hogy a én is megkértem arra a kedves kollégát, hogy megkérdőjelezett erkölcsű feljebbmenőjével 18+-os dolgokat kövessen el ... persze magyarul, hagy filozofáljon a majom :)