172102
  • FCH kari
    még anno a seregben láttam különbözö filmeket az A-10-röl nem volt semmi leirás szerint egy 7csövü gépágyu van az elején ami tejes üveg nagyságu lövedékeket köpköd nagy tüzgyorsaság meg persze specko löszer
  • schrank
    mi a faszom van a repülők orrában gépágyú címszó alatt nehogy már erősebb legyen mint egy csapatszállítón na és a tűzgyorsasága
  • FCH kari
    A-10 videok
  • Running
    Tegnapról. Nagyon sok minden összejött. Elnézést kérek mindenkitől aki tegnap fent volt 20:00-tól Sg szerveren. Többet ez nem fog előfordulni.
  • Hatt
    Azért a Stingert vagy IGLA-t se kell féletni. Engem rendre főbázison felszállás közben szed ki. Volt hogy épp hogy beűétem a gépbe, már be is csapódott. Elképzelhetőnek tartom hogy nagyon is jól lehet vele célozni és lőni ha megtalálja az ember a módját. (Még én se tudom hogy hogyan kell)
  • FCH kari
    sajna ugy kell letölteni( Your download is ready. Please click this link to start the download.)

• T4CeOBiNet noob
    nekem nem talál a linken semmit
  • T4CeOBiNet noob
    de már nem kell sokáig várni .. peccs után a 0,5-el felmelegedés előtt kilehet végezni egy helit
  • FCH kari
    ezzel a légvédelmi rakétákkal linebakker éstársai ebbe beleértem a repölün levö raketákat is megfigyeltem ha a közelben nincs ellenséges repülö tárgy az istenért nemlehet eltalálni a saját gépet de ha van a közelben akkor tuti hogy 2-3 raketábol legalább 1 sajátgépre megy
  • lammaer
    CSináljon valaki olyan jeepet, amin 3-4 géppityu van egybekötve (mint egy ZSU légvédelmi lövegnél). Azzal mit lehetne kaszálni
  • T4CeOBiNet noob
    jahh 8 stinger de csak egy 0,5es géppuska és persze a játékban úgyis csak az egyedül használható
  • FCH kari
    találtam egy kis videot az a10-a-t mutatjákbe megy egy helitITT
  • lammaer
    Bizony, a bal felsö sarokban ott van hogy "Mobile AA", a fegyverzete pedig 8 stinger rakéta. Istenien le lehet majd lőni vele a saját gépeket :)

Szerencsére van rajta géppuska - na ettől igazán mobile AA a dolog.
  • T4CeOBiNet noob
    felirat balfelső sarok:
    class - mobile aa

szerinted??
  • Jancsik
    ez légvédelmi jeep?
  • FCH kari
    ittvan egy két jo kép jármüvek magukrol beszélnek:9
  • T4CeOBiNet noob
    bocsánat!! :: (sFB-CoR) vagy (CoR-sFB)
  • T4CeOBiNet noob

sF-COR 19.re halasztódott a GBC ellen meg 21. megyünk és akkor végre lezárul az 1.huncup
  • Running
    Köszi SOG a tegnapi gyakot. Nagyon tündéri meccs volt, sorry a kavarásért az elején...Ja és kössz a pótembereket.
  • Me0w
    Nem birod ki hogy ne gondolj azokra a kurva pontokra 2 napig? Nem ertem, hogy egy 15 eves gyerek miert nem erti meg, hogy a jatek nem a pontokrol szol :(
  • Crem
    nem...
  • Beers
    Basszus az még 1 hónap :( !
  • uHs Gerzson
    Na megjött az elsö hivatalos bejelentés a US Intervention modtól hogy Március 12-én lesz az elsö public béta. Aki nem ismeri a modot itt van info és egy pár kép is előkerült:

• Jancsik
    nektek frissíti a pontjaitokat?
  • Danee
    Eat Shit And Die (ESAD) vs. [GS.bf2]
    761 - 1012
    Clanbase ladder
    Ezek igazi profi srácok voltak :) felmentünk a ranked szerverükre, mert más IP nem volt, feljöttek, átállitották unrankedra, mindenkit lebaszott, nem adtak jelszót..... felmentünk IRC-re, mi voltunk a moderátorok, mert egy nyomorult nem volt fenn..
    Na mindegy a szinvonalat a nevük mutatja
  • Hatt
    Szedett vedett banda volt. Spawnblockin már csak akkor mikor meguntuk őket. Azt hittük durvább lesz de volt olyan kőr mikor én pl legelől rohatam és 1 ellennel nem futottam össze. spawnblock nélkűl. Az pont az első győzelmünk volt. 4 emberünk halt meg...
  • OculusDei
    X:\xy\Battlefield2\ után ne tegyél \-tmert akkor nem megy fel a pecs.
    tehát helyesen: X:\xy\Battlefield2
  • mohus
    "Nekem néha a figura önállósítja magát vagy fáziskéséssel hajtja végre a mozdulatokat.Az előbb kb 1. pecig nem volt hajlandó abbahagyni a hátramenést.Ha nyomtam a W gombot akkor ment előre is de ha elengedtem akkor ment hátra.Ha vodnikba ültem akkor tolatott.De csinálta azt is,hogy 3x beszált a vodnika elindult kiszált és kezdte elöröl.A gomb nem ragadt be mert egyrészt rádiós a billentyűzet és a vevő ledje pislog ha vétel van meg megnyitottam egy jegyzetet és ha nem írtam bele akkor nem jelent meg betű.Másnak is van ilyen tapasztalata?Nem örülök neki amikor egy ház tetejéről esek le mert megy mint a duracel nyúl.

nekem olyan volt vazze hogy spwn után guggolva indult...és jump gombra nem akart kikászálódni belőle csak ha a guggolást nyomtam:(
  • Zs0lt1
    "come up with some tactics other then sniping from the rooftops"
    lol ez jó :ÐÐÐ
  • Jancsik
  • uHs Gerzson
    HA eddig nem tünt fel
  • Csacsy
    Kóstolgatsz?
  • uHs Gerzson
    Akkor mostantól ki nálatok a szakkomentátór? :D
  • Csacsy
    Gaboca hazudik, ne higgyetek neki :)
  • Csacsy
    Olvastam a CB honlapon Flatline hozzászólását, és jót röhögtem rajta. Elég nagy lúzerek, hogy így fogadták a vereséget, spawnblokkolós trükk jó poén lehetett :)
    aMÚGY GRAT A 3 MAGYAR csapatnak a győzelemért, Vényesek pedig fel a fejjel, lesznek ők még ladder elsők :P
  • GameOverrr
    Igen, ez nekem is rögtön szemet szúrt. Érdekes, vagy inkább gyanús.
  • Jancsik
    játszottunk(GBC) a mafia szerveren, ahol szoktunk, és mielőtt elmentek az adminok, kirúgtak mindannyiunkak, mert előző körben mi voltunk az első 4helyen...
  • Zs0lt1
    jah :-)
  • uHs Gerzson
    Grát mind a 3 klának :)
  • Hatt
    grat