FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #61157 Szerintem a tank elsődleges feladata hogy az ellen tankjait és egyébb földi járműveit írtsa és azzal segítse a saját csapatot hogy járműmentessé teszi az utat előttük, ezt nem tudja hatékonyan csinálni ha a mozgása akár egy kicsit is korlátozva van (a tanknak folyamatosan mozognia kell, csak akkor állhat meg ha tényleg muszály) és a spawnpont szerep szerintem ebbe beletartozik.
Ha nyilvánvaló túlerő jön (tank+APC+gyalogság) akkor inkább visszább húzódom a hősi halál helyett hogy nőjjenek az esélyeim, jobban lehet a másikat hátráltatni azzal hogy egyfolytában figyelnie kell mert "van itt még egy tank valahol..."
Ahhoz hogy a tankra hatékonyan lehessen spawnolni túl közel kell lennie a foglalásra váró zászlóhoz, ha meg biztonságos távolságban marad akkor már értelme sincs rá spawnolni szvsz
"Ha magában mászkál a tank akkor halálra van itélve."
Ez szerintem erős túlzás, a földről max városi mappon igaz de ott se feltétlenül, nyílt terepen tankot csak tankkal lehet kiszedni (meg persze a levegőből, de onnan úgyis bármit szét lehet lőni szal ebből a szempontból mindegy)