FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én már tudom igen nagy valószinüséggel, hogy milyen szinekben, csapatban és néven játszol... meg is van erről a véleményem. Kár erőlködni :) A csít témákról mivel a rankedek adminjai igen behatároltak, olyan szűk körben mozoghat információ, hogy nem nehéz kitalálni ki van látszólag olyan viszonyban velük, de mondjuk ki az frx-el, hogy tudhat esetleg részinformációkról, történésekről, logtartalmakról, meg az általad emlegetett elvi döntésekről. A döntés ami itt érdekes egyébként mert arról, hogy mit döntöttem én egyes szám első személyben kb. 5 ember tudott konkrétan, a listába beleértve BB-t, Morfi-t meg magamat.
Idézeted nagyrésze amúgy jól behatárolható stílus. Csak nem magadtól a belső klánfórumról idéztél? LOL. 120%-ban lerí róla, hogy ki írta az eredetit, persze főleg azért mert megvan az a magasztos stílusa amit ha a tagok veszik a fáradtságot akkor a bf.hu fórumon be tudnak azonosítani, no meg vannak benne olyan elemek (teso, stb.) amik ugyan nem viccből, hanem azért lettek az enevbalance felé történő kommunikációba belerakva mivel nem tudtunk mire vélni dolgokat.
Amúgy még mindig azt mondanám ha va screenshot vagy banlist esetleg log bejegyzés akkor dobd már ki publicra. Ha nincs akkor szerintem az ügy felejthető, meg te magad is. Mivel a log csak nálam lehetne, szerintem értelmetlen feszegetni a témát, mert:
1, ezt az ügyet az enevbalance válasza után takarékra raktuk már régen
2, ha valami nem tetszik akkor face to face
3, az ilyen módszerrel történő kényszerítőzés max a saját jellemet határolja be, de azt erősen