FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #60759 Na megint kipróbáltam a teljest, gondoltam hátha most nem fog szaggatni. Wake Island, 2 fő. Mondom legjobb: ismerkedek egy kicsit egy új pályával, na meg kevesen is vannak, ami talán a lag szempontjából nem elhanyagolható.
Mondanom sem kell, hogy továbbra is kegyetlenűl szaggatott, de gondoltam ha már itt vagyok, akkor szétnézek egy kicsit, fogtam egy helit aztán go. Még valaki lövésznek is beszállt. Szépen repkedtünk össze-vissza "néha" egy kicsit be-be szaggatva, mígnem egyszercsak egy ellenséges vadászgép megzavart minket. Ezt követően nagy nyögést hallok: a gunner kinyírta magát. Jaj de rendes, gondoltam naívan, biztos beszáll egy vadászgépbe, aztán leszedi az ellenséges gépet. Hát kicsit tévedtem: a srác átállt és pillanatok múlva már két vadászgép akart mindenáron leszedni
. Mindeközben persze iszonyú szaggatás, úgyhogy megint csak nagyon jól szórakoztam a teljessel. Asszem többé nem fogom erőltetni és maradok a demónál, megyek is levezetni a feszültséget
.