FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
"Azért érdekes hogy csak ti szóltok be minden klánnak amelyek esetleg nem mennek a magyar bajnokságra."
Igen ezt sajnos én is észrevettem, hogy csak mi próbálunk mindenkit az MB-re ösztönözni,de hát mit tegyünk valakinek ezt a keresztet is cipelnie kell.
"Már te is adsz 1 szép indokot miért is ne jöjjenek."
Hmm ha ez csak poén volt, akkor rendben, viszont ha komolyan gondolod, akkor ez nem engem minősít...
"Mellékessen nem látom a csapatotokat se a cb-n se az nt csapatban, viszont a T4CE-t látom. Lehet nem nektek kéne beszólogatni."
Először is nem értem miért reagáltál a hozzászólásomra, hiszen jelentkeztetek az új MB-re, másodszor lásd az előző pontot. Mégis ki ha mi nem?
Amúgy mint ahogy Zolly is leírta, mi 1x-re nyomtunk anno a CB-n, az open cup-on, és az MB-n, és megérte mert nagyon szép a
kupánk.
A BF2 sajnos nem nyújt olyan hangulatot, mint a DC ezért nem volt elég aktív BF2-es játékosunk a CB-hez, és mint te is tudod pont ezért, az sFB-vel koalicióban indultunk el az MB-n.
Pont köszönhetően az MB-nek (nekünk jót tett), több társunk is aktív BF2-s lett aki elötte sem kedvel, sem eredeti BF2-vel nem rendelkezett.
Így már a következő MB-n végre önnálló csapatként indulunk, és a CB-n is reaktiváljuk majd magunkat.
Az ominózus hozzászólásomról pedig még annyit, hogy csak a saját véleményemet írtam le, erről a negatív MB-s hangulatról.
Holott, ha olvastok a sorok között akkor láthatjátok, hogy a mostani MB is nagyon jó lett, a gyerekbetegségei ellenére. Mi legalábbis élvezzük.