Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Ja kicsit rajzfilmszerû az tény ..De a texturát meg lehet rajzolni akárhagyan...Mit tudna a BF2 Crytek enginnel , te jó isten 😄DDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

jogos, de (lehet hogy rossz dolog de) én megvédem azt a játékot amit perpill a legjobbnak tartok az ilyen mesegraffal rendelkezõ játékra alapozott vádakkal szemben, mert sztem a dice dolgozott rajta annyit, hogy ezt a játék megérdemelje...

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

mohus
amúgy ilyen diznilendes papírmásé képeket kár volt betenni....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

lac coo
A személyeskedésért bünti jár , mellõzd kérlek 😄DDD

lac coo
Neked mik az észérvek ?????LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLAzok a képek elég jók érvnek nem ??????

ohh lacco KUSSOLJ MÁ EL PLS

DummyBoy
Ügyes vagy 😊 Miért nem tudsz észérvekkel vitázni? Semmit sem tudsz, láma is vagy, Játszál CS-t meg FC-t "fullon" ... bár én leginkább az orosz rulettet ajánlom, jobb a grafika, istenkirálky fizikája van, na és a hangulat!!!!

Bár ott nem a víz tükrözödik 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
Õõõõ ja , igaz 😄DDD

mohus
holnap???
talán ma😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Figy,
A kritizálja a játék GRAFIKÁJÁT, méghozzá megalapozottan
B lehurrogja A-t, mert a JÁTÉKOT kritizálni merte
A megvédi az igazát a játék GRAFIKÁJÁVAL kapcsolatban
B megint lehurrogja, mert hiszen hülyeség, mert a JÁTÉK jó

Melyiknek nincs igaza? Melyik vitatkozik érvek nélkül, hülyeségekkel visszavágva?

(Az hogy A már sokadszorra fut ennek neki, más kérdés.)

"

amikor most visszaolvastam nem hittem a szememnek
megjelenik két jó játék végre PC-re és elindult az egymásnak esés😊

ez rosszabb, mint a konzol-konzol/konzol-PC háború....

lac coo
Na , tényleg aludjunk , holnap melo.....Amúgy sem közelednek az álláspontok, és páran megkapjuk a bannt holnap 😄DD

Ha jól tudom (igaz nem látom) ebben a topikban van még moderátor.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

lac coo
Ha a 64 fõ a lényeg -ami faszság- , akkor miért nem megy jobban 16-os pályán ???

lac coo
De egy noob vagy ? Ez mi ha nem fullos FC ? HDR nincs mert ATI-m van...A 64 bites FC meg olyan szar , hogy játszhatatlan...De CS:S is bealázza simán BF2-õt....

de igaza van Gabe-nek, mert a bf2 gépigénye a 64 player-re és qrta nagy mapokra van tervezve 1 szvsz nagyon is jó graf mellett az FC meg kimondottan 1 emberes játék, a multiban meg amugysem voltak akkora mapok, hogy kelljen hozzá a sok vas...

DummyBoy
Sajnos itt most a fikázás és az idegesítés a lényeg ... Eddig a CS volt a szép, de mégis az 1.0!!!-ás FC-bõl nyomatja a képeket ...

Dobjál képeket a fullos grafikájú FC-bõl? Ja, azt nem tudsz ... akkor menj aludni, holnap ovi ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

lac coo
hozzá teszem a vita arról folyik , hogy nem irreális -e a BF2 gépigénye mikor semmiben nem nyújt többet . Nem azon , hogy melyik a szebb....
Na jó8...

csak az a baj, hogy ha ,1edül hagyjuk akkor az egész forumot 1edül fogja tele offolni, így meg leglább megvédjük a (személy szerint számomra) kedvenc játékunkat, meg amugy is, elöbb-utobb anyuci vagy apuci elküldi aludni...

térjünk a lényegre:
.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lac coo
Hát ez looooooool !!!!!!!!!

LOLKA BOLBKA mese grafika csicska képek csicska vagy te magad is looserkém ..pápá 😛

Nekem ott magas az egész (bár biztos én vagyok hülye,nem tagadom),hogy egy teljessen mulitplayer beállitottságú játékot (BF2) hogy lehet összehasonlitani egy nyilvánvalóan egyjátékos módra kiélezett programmal (Far Cry).Most az egy más kérdés hogy a Far Cry-ban is volt multi,de én ugy gondolom messze nem az volt a fõ szempont.
Ugyhogy ha még el is fogadom hogy Far Cry grafikája szebb,akkor sem vagyunk elõbbre.Mert egy multi játékban nem hinném hogy az extrahigh grafikai beállitások lennének a leglényegesebbek.
Nyilván nem lehet elhanyagolni a kinézetet,de nem hinném hogy az alap Counter Strike-al azért játszanak millióan a mai napig mert olyan rettentõ szép.
A BF2 viszont szerintem igenis szép,ha azt vesszük hogy egy 64 emberes multiplayer játékot kell kiszolgálnia.Nem tökéletes,valóban a viz visszatükrözõdés igen érdekes például.De nem hinném hogy ez a lényeg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

lac coo
Igazságod van...Semmi értelme , Én tudom hogy egy gány a BF2 technikai szempontból , õk is tudják ..ennyi...

mondom hogy nem ismered se szögeket, se a tengerben való tükrözõdést emberközelbõl, mert megsúgom : tényleg ilyen 😊
az FC az meg mese, a te korosztályodnak való....<#eplus2>

lac coo
E z a kép a játékipar szégyene!!!!!!!!!

TDC Geronimo
Te meg az SG fórumé...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Miért kéne meggyõzni. A saját szemednek kell hinni. Ha neked az szép az, ha másnak ez, akkor ez. De nem kell világggá kürtölni. Tartsd meg magadnak és túlzottan ne adj mások véleményére. Nekem mindkettõ bejön, csak 20 oldalon már nagyon unalmas ugyanazokat a mondatokat olvasni. Kövessétek a példámat és haggyjátok abba!!!

láááááááááááááááááááááááááááááál FC RULZ FC FAN LESZEK VAZE 😄D kira grafikája van tényleg igazad volt egész végig bf2 igen szar

lac coo
Tölgyfa a vízbe lolololol

Persze BF2 graf a kira ...Buktátok ...Ez a kép a játékipar szégyene...

tölgyfák tengernél loooooool hát ilyet sem láttam még 😄D a ehgyet nézd meg ha már a minöségnél tartunk te farok 😛

tény, de ilyet inkább fel se kell venni, nincs értelme :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

lac coo
De egyszer voltam tengernél ...És mindenhol nagy tölgyfák tükrözõdtek a vízben !

Egyébként természetfotós vagyok szal nagyon is értek ahoz mit kéne látni ...

Ez valósághû ??????
Hát besz..rok rajtad 😄DDDDEnnél gagyibbat nem is láttam még , inkább ne tükrõzõdne semmi ha már nem tudták összehozni .

az a baj az ilynekkel, hogy most be van sértõdve, mert nem neki van igaza, és csakazértis fogja csinálni...<#mf3>

LOOOL VESZTES HAGYD MÁ ABBA FC SZAR BF2 KIRA ennyit erröl bye bye looserkem..beszélgess flémelj magadban..tiszta mese grafikalooooool

TDC Geronimo
Nem tudja, hagyjad...

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

szerintem még nem jártál tengerparton + nem ismered a szögeket, mert ennél valosághübbet ritkán fogsz látni játékban elmondom neked 😊
most pedig<#banplz>

lac coo
Hát ha meggyõznek a BF2 brutál grafjárol ....Csak mert még engem néznek hülyének ...

Nem kéne abbahagyni már?

OFF Sztem az már zárolva van már, mert ami a FAQ-ban van azt már nem lehet tölteni. Ha esetleg találnál oldalt megdobhatnál engem is 😊 Én nem találtam. ON

lac coo

lac coo
Ez a legjobb ...Éljen a BF2 muhahaha:Real time tükrözõdés BF módra 😄

jah fel de utálom az ilyen looser hülyéket már bocs ki se probálja a gémet mert tui béna benne azt csak kritizálja

goodbye
ja és hogy ne legyen teljesen off, nem tudja valaki, hogy a fear mp demot honnan lehet lekapni, googleben a "fear mp download"ra kihoz kb 300at, csak a magyaroknál..
nincs kedvem végignyálazni <#vigyor2>

lol..jo8

Rusid
Mostmár alszom de hogy minek holnap ugyis kiesek a 4.-rõl ablakberakás közben 😊. Joccakát.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

looooooool lacco..lacco..nemtom sirjak vagy nevessek de asszem má minden szarságot összehordtál minöség?mennyiség?tárgyak?tükrözés? má azt setod mi a fszrol beszélsz..grats 😛

de most komolyan nézd már meg ezt a rajzfilm-grafot, bár sztem azért tetszik neked ennyire mert éjjel-nappal azt nézel, bár mondjuk ha a korodat nézzük jogos, mennyi vagy, 7-8-9?
Qrva kidolgozatlan az a xar, minden mövény olyan kockás hogy nézni rossz, komolyan mondom ha 1 kicsit még melegebb szinek lennének benne, már elhánynám magam attol a graftól..

ójjektum hiány!!! emg a vizbõl se tugya kivennia zoxigént!!! 😊

Rusid
Amúgy most akkor nem értem azért szebb ,mert több ojjektum van. Kérlek sötétíts fel.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

tény 😊