Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lac coo
Persze a teljes rombolástól azért még messze van a játék ipar, de azért manapság ennél sokkal több objektumnak kéne fizikát adni , hogy ne csak dísz legyen...

És azért olyan brutál sok objektum nincs ám a pályán hogy egy mai , modern játékmotor ne tudná lekezelni gond nélkül...

Azt az egy árva bádog lemez átlövést oldották meg...Ha azt meglehettet , más falat miért nem ? Egy aprócska script az egész ( ha ismerné a fizikai motor...)

De hogy a tank lövege már nem megy át rajta .....

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

HuAn82
Flashpointban néhány éve megoldották és nem okozott gondot nekik.

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Nekem inkább a RAM igényével van bajom, nem az egyéb teljesítménnyel.

Aztán jó lett volna valami más játékmódot is kifejleszteni. Pl., hogy teljesíteni kelljen, hogy gépeket vezethess! Ezt úgy értem, hogy pl, ha elfoglalsz egy területet, vagy közremûködsz benne, vagy csak spontán lõdözöd az ellent, akkor teljesítmény függõen kapsz pontokat amiket felhasználhatsz. Vásárolhatsz érte vadászgép vezetési pontot, vagy tank, esetleg helikoptert. Az alapvetõ jármûvekhez, dzsip stb. természtesen nem kell pont érték. De önmagától is növekedne ez a pont, hogy azért játszani is lehessen a szerényebb képességû játékosoknak is. Egyszerûen egy ilyen rendszer rákényszerítené a felhasználókat, hogy kihasználják a program minden lehetõségét és ne csak faszkempeljenek vadászgéppel órákon keresztül. És valóban lennének elûtések a játékosok között!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

mesor
Szerintem azért jó hogy nem rombolható a környezet teljesen képzeld hogy nézne ki egy teljesen lejátszott kör után. A végén már csak a kopár vidéken szaladgálnának az emberek. A tank vs tábla, kisebb fa esetét tényleg elbaszták.

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lac coo
Hát nem tom...ezzel a motorral biztos megoldhatatlanok ezek a dolgok, így is az egekben van a gépigény...
Nem értem miért nem írtak hozzá új motort; vagy vettek volna valakitõl....
Egy újabb motorral biztos megoldható lenne , nem olyan nagy szám az ...Csak szerintem ennek a fizikai motorja nem teszi lehetõvé.

De nem is az a baj , hogy ezek nincsenek, hanem hogy milyen nagyon futtatták , hogy minden fal átlõhetõ a környezet teljesen rombolható stb...stb...Ebbõl elég keveset látni...
Na ezt nem tartom tisztességes dolognak...

És neked van olyan jó a géped hogy ezt mind le is tudná kezelni?

Running
Lac coo sokat tolta, csak már megunta. Szóval tapasztalata az van.

lac coo
Már nem ......De épp eleget kínlódtam vele .

TheSandman
Jahogy nemis játszol? Akkor mi alapján irsz kritikát?<#duhos2>

TheSandman
Ha a sérülés nem is, engem inkább az idegesit hogy nehogymá egy 50 tonnás harckocsi fennakadjon egy aluminium lámpavason me be is sz*rok mingyá.. Még a fákat is döntögetnie kéne mint a ropit. Ezt nem hiszem hogy olyan nehéz lett volna megcsinálni. De ezektöl az idegesitö hibáktol eltekintve baromi élvezetes a gém.

lac coo
Na én nem zavargok tovább itt , hisz nem is játszok BF2 -vel.

Akinek tetszik legyen benne sok öröme , és tolja sokáig jó egészségben !!!!

lac coo
De most õszintén :
nehéz úgy megírni egy scriptet, hogy a tank mikor ütközik a táblával a sérülés 0 legyen ???Gondolom nagy ész kell hozzá....

Számomra példa értékû , a reklám hadjárat, amit ez a játék kapott . és hetente sok millioan dõlnek be neki 😄DDD

TheSandman
Hátha még valaki nem látta...<#action><#hehe>

lac coo
Húúú bazzzz...
Nem unjátok még ezt a videót ???
Kb. 500-szor lett belinkelve mindenhová 😄DDDD

TheSandman
Közben azért vigyázzatok nehogy ilyenné váljatok...<#vigyor1><#vigyor1>

TDC Geronimo
Ezaz mond csak meg!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
<#vigyor><#vigyor><#vigyor><#vigyor>

Running
Most jól odabasztál!!😊

Running
Barátnõd?

lac coo
Nincsenek benne tankok , mert olyan hülye a Valve , hogy nem tudta megoldani , hogy ne törjön össze egy stop táblától meg hogy feltudjon menni a sok száz lóerejével a dombon, így inkább kihagyták belõle 😄DDDD

TDC Geronimo
<#nyes>

Crem
Ha leírja a véleményét és válaszolunk rá, azzal semmi gond. A gond (nálam) akkor van, ha erölteti a véleményét. Az csap át flémbe...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

lac coo
<#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#worship><#worship><#worship>

TheSandman
jovan kétszer külde el pedig 1et klikkeltem de sebaj...<#conf>

joebacsi
a tankok milyenek csben?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TheSandman
De az igazi öröm akkor is egy jooooo husos, zsííros megtömött csapatszállito lelövése...<#vigyor1><#eplus2><#hehe><#idiota>

lac coo
Hát már ne haragudj , miért ne írhatná le a véleményét ?
Ti reagáltok rá , õ meg válaszol . Hol itt a gond , miért kéne elmennie innen ?????

Ha valaki rosszat ír BF2 -rõl ( fõleg ha jogosan) ,akkor az miért számít flémelésnek ?

TDC Geronimo
Akkor menj és játsz CS:S-t és érezd a fegyver :-DDDDDDDDDD

lac coo
Pedig szerintem állat ahogy viselkedik a fegyver 😄
Sehol nem "éreztem" ennyire még fegyvert 😄DDD
Pláne nem BF2 -ben 😄DDD

TheSandman
Jaja, már ráéreztem valamelyest hogy hogy is kell ezt... Megis van az air defense medál meg a szalag is...<#vigyor4><#vigyor4>

na ja föleg ha jelzik a többiek hol kell vadászni az az igazi
gyakran jelent nekem problémát hogy gyors a repülö... nem is szeretem ezért
de ha valaki jelöli a célpontot isten...
mostanában már helivel is elöbb kijelölöm hogy lássam a radaron igy nem veszik el a célpont (repülövel nincs idö megjelölni)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Néha? NÉHA? Neked sikerült már repcsit kilõni stingerrel? 😊 Le a kalappal 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

TheSandman
1ébként ha meg van valakinek leirva a MEC meg a kinai oldal pofázása leirva, az csapja már be ide pls mert nagyon tetszik...<#vigyor1><#vigyor1> Kicsit ránéztem én is és addig is itt 1 kis csemege: MEC nöi hang<#hehe><#hehe><#hehe><#hehe>

TDC Geronimo
Ííígy van

Crem
😊

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
Egyszer rég beírtam a GTA : san andreas topicba, hogy 2005-ben egy ilyen gyenge grafikával,irányítással,stb kiadni egy játékot kár volt.
kb. kaptam 20 üzenetet, de azokban nem volt köszönet!😊

Volt köztük egy mellbevágó ámde jogos: "Ha nem tetszik takarodj innen!!!"

Szóval...

Én kicsit finobban fogalmazok, mert te is kulturált forumozó vagy.
Ha nem tetszik töröld le, de ne erõszakold másra a véleményedet!😉

TDC Geronimo
De...mint mondtam egy rakat szar

TheSandman
Teljesen igazad van, röhej hogy a stingerrel is csak néha lehet lelöni öket mert annyira gyorsan mennek hogy nem éri utol a rakéta. Aztán visszafordul kibombáz és csá. Reméljük javitják.

Running
a repcsi a földi légvédelem prédái lennének, ha lehetne vele rendesen lõni. 😊

lac coo
Rgo , kéne bele valami hatékony légvédelem , ami most kimaradt 😄DDDD

Szerintem így is épp elég a repcsi, túl erõs. Csak ellenséges repcsivel lehet szinte leszedni. Nem egyszer láttam már, amikor jó pilóták 75 kill 2 halál, vagy hasonló aránnyal fejezik be a játékot.
A gyalogosok a tankok, repcsik, és helik prédái,
a tankok a helik és a repcsik prédái,
a helik a repcsik prédái
a repcsik a csúcsragadozók.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

lac coo
LOL 😄DDDDDD
Akkor nem próbáltad ezekszerint 😄DDDDD

Running
Kûföddin ahova járkálok ott pl azok repcsiznek, heliznek akik hasonló nevû squadba vannak. Csapaton belül mindenki úgy helyezkedik el a helipadon ahova ülni szeretne és ez nagyon kúl. Elõl a pilóta kétoldalt a gunnerek mellettük enginnerek. Szép 6os formában várjuk a helit. Akik látták hogy állunk már oda se jöttek zaklatni. 😊 Általában én voltam a pilóta, de mikor láttam hogy csapattársam odaáll mellém szó nélkül helyet cseréltünk és engedtem vezetni, aztán felváltva nyomtuk. Hozzáteszem egyetlen szót se váltottunk, mindenki tudta a dolgát. Ilyenkor nagyon jó a játék, kár h ritkán jön össze egy jó squad. 😞 Mert hiába jó a pilóta ha gyengék a gunnerek, vagy nem szerelik a gépet, de ha a többi jó, akkor a pilóta a gáz. Ha meg minden pöpec akkor meg vagy mindenki a bh-t lövi és akkor szart se ér, vagy épp több csapat marakodik a gépért. Szóval nehéz dolog ez.

Cobra.
Valaki FAQ illetékes beírhatná a patcheléshez azt is, hogy nem ész nélkül nyomkodunk fel mindent, hanem mindig csak a legújabbat.
Egyuri ez neked szól fõként, hogy biztos megértsd: az 1.01-t NEM szabad felrakni.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

TDC Geronimo
Jah...egy rakat szar 😛

Pedig ha alaposan belegondolsz, ennek a taktikának is vannak elõnyei. Egyszer az Oilfields-es pályán specopsként indulásból elrepülõztem az ellenfél fõbázisára, ejtõernyõzés közben kértem egy supply-t magam alá, és szétszedtem az ellenfél commanderének az összes cuccát a töküres bázison. A mi pilótánknak meg max 1 percet kellett várnia a respawn-ra. Másik eset: a Songhua pályán voltam commander, fõbázison elbújva látom jön a BH. Leszáll!!! kijön belõle egy specops, és dobálja a c4-et az UAV-omra. Leszedtem, beparkoltam a BH-t keresztbe a zászló mellé, és onnan commanderkedtem, amíg az újraszületõ embereink el nem vitték az ajándékba kapott BH-t, addig meg legépágyúztam 2 zászlóra igyekvõ dzsipet 😊

lac coo
off.:

próbáltad már CS:S-ben az M4-et ???
Ha nem tedd meg 😄DDDDDDD
Mióta kipróbáltam én is M4 fan vagyok 😄DDDDDD

TDC Geronimo
Pár napja nem olvastam ezt a topicot, de látom csak a flém megy <#hehe>

jah és ki ne hagyjam Lac coo szokásos fikázó kommentjeit <#mf2>

lac coo
Ha nem ilyen ezeréves motorja lenne , lehetne több repcsit is belerakni .Nem értem hogy gondolták , hogy 60 embernek elég lesz ennyi...
De akinek tetszik tolja sokáig , jó egészséggel !!
Nálam megbukott a félkésznek sem nevezhetõ állapota miatt 😄DD

DrColt
jogos... de õ legalább képes a LVEGÕBÕL nyújtani vmit azzal géppel, és nem taxinak használja.

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!