• badsec
    Igerém részemről ez az utolsó hsz a sorozatokról!
    Nem akarok senkit rábeszélni semmilyen sorozatra, TV műsorra, stb. Szerintem mindenki képes eldönteni, hogy valami tetszik-e neki vagy sem. De mivel saját bevallásod szerint is csak "belenéztem" az említett sorozatokba, így nem hiszem hogy véleményt kellene formálnod róluk. Én is így voltam a Losttal. Elkezdtem nézni, de az első rész után rájöttem, hogy nem az én világom. És pontosan ezért nem mondok róla semmit. Én szeretem a Battlestar Galacticat és elolvasva a #60038 hszed, hamar rájöttem hogy Te ezt a sorozatot nem ismered! Így, ha lehet az ilyen "sok idiota idetlen gyurma figura lattan, itt kinoves ott egy luk a fejen stb, aztan a hihetetlen problemakon, amin abba a csucs vilagban van nekik" mondatokat mellőzd! A BSG pontosan az ilyen stílusú sorozatok sokosága miatt lett népszerű, mert igazi emberekről szól.
    Nem vitatkozni akarok veled és tiszteletben tartom a véleményed, de ha lehet ne alkoss véleményt olyan dologról amit nem ismersz (vagy csak felületesen). Köszönöm!
    Még az a szerencse, hogy a Stargate SG-1-ról nem mondtál semmi rosszat! Mert az SG nálam szent és sérthetetlen!
    Peace!