Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ügyi vagy 😉
Nem akartam személyeket mondani, ezért választottam csak a számokat, ezzel is jelezve, hogy nem egyénekrõl szól ez.
Filmem nincs egy sem, csak moziban nézek filmet. Azokat a játékokat mind megvettem, amit sokat játszom. Ez persze nem sok, évi 2-3 játék.
Filmem nincs egy sem, csak moziban nézek filmet. Azokat a játékokat mind megvettem, amit sokat játszom. Ez persze nem sok, évi 2-3 játék.
khumbula
Ez a kamikaze-zás engem is fel tud b*szni...<#zavart1>#zavart1> Mondjuk szerintem van pár pálya is ami el van b*szrintva rendesen. Például a Mashtuur City asszem amelyiken azt csinálják hogy be öten a Black Hawk-ba, csak zászlofoglalás körbe körbe, és a városban egyetlenegy légvédelmi üteg nincs, csak az alapbázison, onnan meg semmit nem látni... Szoval megy ám ott is a pontvadászat.
Ja én is így voltam vele, habár én már a demónál gyanítottam, hogy ennek vásárlás lesz a vége! 😊
Bazz tegnap vagy tegnapelõtt találkoztam néhány kiskecseggel külföldi szerveren. Írtam gyûjjenek helizni, mert az tutti. Csatlakoznak emberek, közte a sügér is. Felszállunk a hajóról eljutok egy darabig jön a másik sügér a vadászgéppel és belémjön, mert lerakétázni nem tudott. Mondom nem gond, nocheinmal, ismét eljutunk a szárazföldig erre megint kamikaze. Erre beír nekem a gyerek noob pilot és kiszáll a csapatból, írom neki, h a vadászgépes folyamatosan kamikázézik hátulról, erre anyázik. Hagytam a francba, mondom majd meglássuk eredményhirdetéskor ki a noob. Természetesen volt vagy 22 pontja, a csapatom meg az elsõk között végzett kb 5 körön keresztül. Egyszerûen utálom a nagypofájú embereket, mert még ha jó játékos lenne, de még az se. Ez az új korosztály fõ jellemzõje, hatalmas pofa, beugatás mindenkinek, háttér, tapasztalat, tudás semmi! Remélem minél hamarabb lecseng a játék körüli felhajtás és csak a java marad.
Bazz tegnap vagy tegnapelõtt találkoztam néhány kiskecseggel külföldi szerveren. Írtam gyûjjenek helizni, mert az tutti. Csatlakoznak emberek, közte a sügér is. Felszállunk a hajóról eljutok egy darabig jön a másik sügér a vadászgéppel és belémjön, mert lerakétázni nem tudott. Mondom nem gond, nocheinmal, ismét eljutunk a szárazföldig erre megint kamikaze. Erre beír nekem a gyerek noob pilot és kiszáll a csapatból, írom neki, h a vadászgépes folyamatosan kamikázézik hátulról, erre anyázik. Hagytam a francba, mondom majd meglássuk eredményhirdetéskor ki a noob. Természetesen volt vagy 22 pontja, a csapatom meg az elsõk között végzett kb 5 körön keresztül. Egyszerûen utálom a nagypofájú embereket, mert még ha jó játékos lenne, de még az se. Ez az új korosztály fõ jellemzõje, hatalmas pofa, beugatás mindenkinek, háttér, tapasztalat, tudás semmi! Remélem minél hamarabb lecseng a játék körüli felhajtás és csak a java marad.
it iz dö biginin' of ö bjutiful frendsip 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ha valaki nagyon ráér, igazán csinálhatana valami táblázatszerüséget a tankok sebezhetöbb pontjairol.<#vigyor4>#vigyor4> Már szétlöttem párszázat de még mindig nem teljesen tiszta hogy hogyan tudnak egyesek 3/4 energiárol egyetlen lövéssel szemböl kilöni... Jah és remélem a Black Haawk helikoptert is kijavitják mert iszonyat h mit kibir....
Nos én is tört verziokkal szenvedtem az elején de aztán megtetszett annyira hogy kicsengettem érte a lét.... És nem bántam meg.<#hehe>#hehe>
ha jol sejtem ez nekem szol!!
azért megnézném mennyi filmed zenéd játékod van amit boltban vettél.ja és hogy hány orát játszom vagy akármit csinálok??közöd nincs hozzá.nem te vagy aki ezt számonkérheti tölem<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
azért megnézném mennyi filmed zenéd játékod van amit boltban vettél.ja és hogy hány orát játszom vagy akármit csinálok??közöd nincs hozzá.nem te vagy aki ezt számonkérheti tölem<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
thx.
khumbula
hehe. broáf.
én durvábbat kérdezek. hogyan lehet váltani automata és a félautomata üzemmód között? komolyan nem tudom, valahogy elbindelhettem...
khumbula
Ezen felesleges veszekedni, igenis lehet tortel jatszani rankedon, ez tenyleg igaz hogy 6 utan vmikor barhova felenged, nyilvan akkor van vmi karbantartas a cdkey szervereken. Aki meg szenvedes nelkul akar jatszani, tehat barmikor barhova be szeretne menni, az vegye meg, ezzel legalabb a keszitoket is tamogatja.
Always remember you\'re unique, just like everyone else.
<#boxer>#boxer><#kocsog>#kocsog><#kocsog>#kocsog><#boxer>#boxer>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
lazíts, hülyegyerek 😊😊
oké, de ha pl. azt szeretném, hogy az f5 lenyomására az I need a ride legyen a válasz, azt meg lehet csinálni? hogy, ha igen ?
ok, good luck!
ja, csak én nem itthon loholok egész nap,hanem néha dolgoznom is kell, és van hogy éjjel... De ma ki tudom próbálni, ki is próbálom... és megmondom az eredményt.
steam, origin: ACE_hun
próbáld kb. este 6 után
elõtte úgyis csak a lúzerek játszanak 😊😊
elõtte úgyis csak a lúzerek játszanak 😊😊
gyere köcsög, lejátszuk 😊😊
hogy mûködik a speech binder? azaz, hogy tudok bill. hez rendelni kulonbozõ szövegeket, utasításokat? (pl. I need a ride...)
tud vki segíteni hogyan tudok létrehozni SIMA online szervert? winXp alatt
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
Hello van egy kis problémám lehúztam a netrõl pályákat és az a probléma velük hogy a zászlókat nem lehet elfoglalni
Igen, eredeti, és amig nem volt, addig nem tudtam minden serverre bemenni, csak az 1.0-ra.
Hogyan lehet ranked szervert csinálni?????
káromkodj még kisöreg, az olyan férfias.
khumbula
Ne személyeskedj te fasz 😊
Lesz bugjavítás is. Felteszem egy javaslatot sem írtál a fejlesztõknek, csak a szád jár.
Látod a rosszindulat és az irígység: nagyobb bevétel. csinálj olyan játékot, amivel milliók játszanak és akkor neked is lehet saját nyaralód costa del sol-on vagy ahol akarod.
Látod a rosszindulat és az irígység: nagyobb bevétel. csinálj olyan játékot, amivel milliók játszanak és akkor neked is lehet saját nyaralód costa del sol-on vagy ahol akarod.
khumbula
2 hete játszottam utoljára, akkor még generált kulccsal lehetett.
Te honnan tudod, hogy nem lehet? Eredetid kulcsod van...
Te honnan tudod, hogy nem lehet? Eredetid kulcsod van...
Az 1.3 patchben lesz valami bug javítás is, vagy csak a védelmet növelik a nagyobb bevétel érdekében?
lol 😉
lol 😉
Érdekes lenne...
Nem mindegyiken. És amin lehet, már azon sem sokáig.
khumbula
mindegyik rankeden lehet játszani törttel
én is törttel játszom és büszke vagyok rá 😊
crack pride 😄
crack pride 😄
Na! Egyáltalán nem ismerem a ranked-szerver üzemeltetés jogi feltételeit, de szerintem az több mint etikátlan, ha valaki olyan rankedot állít be, amivel lehet törttel is játszani.
Nem vagyok nagy erkölcscsõsz, nem azért írom, mert sajnálom a játékot mástól, de simán lehet játszi millió tört nem ranked szerveren ezer órákat. Akkor mi szükség erre?
Másik! aki 11 ezer pontot hasít, hozzá 111 totál órája van, magyarán az utóbbi hetekben a legfõbb szórakozása ez a gamma baze, az megtisztelhetné az alkotókat, - akiknek ezt a játékot köszönheti, ugye - hogy bemegy a kboltba és megveszi az a tetves dvd-t. Bocs.
Nem vagyok nagy erkölcscsõsz, nem azért írom, mert sajnálom a játékot mástól, de simán lehet játszi millió tört nem ranked szerveren ezer órákat. Akkor mi szükség erre?
Másik! aki 11 ezer pontot hasít, hozzá 111 totál órája van, magyarán az utóbbi hetekben a legfõbb szórakozása ez a gamma baze, az megtisztelhetné az alkotókat, - akiknek ezt a játékot köszönheti, ugye - hogy bemegy a kboltba és megveszi az a tetves dvd-t. Bocs.
khumbula
Érdekes hogy az V,VI-ra be lehet menni törttel, és csak az a kettõ a szar..., a többire csak az eredeti jó, és az nem is bugos...