• sza23
    Tudod nem mindenki születik profinak egyből!Sztem azt nem kellene elfelejteni, hogy ez csak egy játék és nem kellene mindent ilyen komolyan venni.Ahogy Te is írtad, van aki csak gyakorolni szeretne, mert nem tudja hatékonyan használni a légi járműveket.Gondolom neked sem ment elsőre minden.Inkább segíteni kellene,nem pedig kritizálni!
    Magyar rankeden jártam úgy, hogy gunnerként ültem e heliben és a pilótám egészen a pálya széléig repűlt velem, ahol is megvárta, míg a pálya elhagyás miatt szépen lassa kimúlok, aztán meg teljes lelki nyugalommal ment tovább helizni.Mikor kérdeztem, hogy ez mire volt jó csak hallgatott( pedig még angolúl is megtettem).
    Egyesek betegesen meg vannak veszve a légtérért.Kérdem én, hogy miért?
    Én elismerem az olyan játékost,aki azért repűl, hogy azzal a saját gyalogjait védje.Ez lenne a lényege az egésznek és nem az amit pl.: DDanyka művel a kis gyermek agyával.
    A lényeg az, hogy Én nem szólom le azokat akik repűlnek, mert tudom, hogy nem is olyan könnyű jól csinálni de néha kicsit bosszantó, hogy levegőt sem lehet venni tőlük.
    De nem baj egyszer minden leesik.... és aztán majd gyalogosan