Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zs0lt1
megteszünk mindent, azért hogy tökjó legyen ;-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Danee
Ok cyberbob, de csak közelharc 😊

Persze, gondoltam, köszi. Így is tök jó az oldal.

khumbula

Zs0lt1
egyébként a fliecloudra nem muszály regisztrálni. Van egy olyan opció is, hogy ne regisztrálj. Ez esetben jóval többet kell várni, hogy elinduljon a letöltés.

Zs0lt1
Azért nem lehet lokálból tolteni, mert a bf.hu-nak nincs ennyi tárhelye.
Képzelhetnéd mennyi mindent fel tudnánk oda rakni.

nekem is lassú, de azért 10 perc alatt lejött a war in iraq is.
fõleg 64-es táblákon felvett tömegjelenetek, nagyon impresszív, a 42 zenéjével. valami amerikai arc az alkotó, így persze USA gyõz a végén - hepiend, hollywood odabasz, ugye - ami nekem szar, dehát én fasz anarchista vagyok. de a film büntetõjó.

khumbula

Én maradok az unlock sniper puskánál 50-es cal rulez <#eplus2> majd letesztelem rajtad, hogy melyik a jobb <#nyes>

Én kettõt leszedtem már,50-60k-t tartotta.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Fiuk nekem ezek a "filmek" csak pár kval jönnek le 10-15k 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

meggyõztél

khumbula

Danee
1. A legnagyobb poén állva éleszteni 😊
2. Visszatérve erre az agyonrágott témára, a medic unlockolt fegyvere nagyon durván lõ messzire is, csak átt kell állítani hogy 1-esével lõjön. Persze túlzok egy kicsit, de a sniperrel vetekszik, nagyon jól lehet hasznosítani (pl mashtur city-n felhasalsz egy háztetõre, úgy hogy ráláss a zászlóra.
40-50-es frageket szereztem így

a keep waiting után nekem jött lefelé.
utálom amúgy én is az ilyen "regisztrálj és egybõl jön" oldalakat.
az lenne jó, ha a bf.hu lokálból eresztené ki ezeket.
BB vagy más majd megmondja jól, hogy mérnem úgy van.

khumbula

fr3ddy14
ezt hogykell letölteni?

ah, ez tényleg fincsi.
és pink floyd, váá 😊

khumbula

Ha a fenti bannerban levõ linkeket megnézted volna, már elõbb ráakadsz a megoldásra (az tüzérséggel kapcsolatban). <#smile>

<#nezze>

Minden jog fenntartva!

Sland
oh kösz!!!!

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland
azért kösz

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

itt a 64 botos minimod, de vas kell ám alá 😊

khumbula

a másodikra meg asszem már van valami pecs, aminél nem kell aidbuherálni.
nemtom sajna már hol olvastam róla.

khumbula

Sland
Köszi

így ni.

khumbula

Részemrõl nincs harag, bár mondjuk ez már Creméket is érinti..

\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá

Az ágyúkat úgy tudod használni, ha beállsz commandernek, és kiadod az artillery parancsot...
A másik... hát az jó kérdés...

Promi
Nem szidtam a klanotokat, csak 1 rosszul megfogalmazott alltalanosito velemenyem volt, amiert en kerek elnezest.
Sland
Ezt lehet használni? És ha igen akkor hogy?

A másik meghogy le van írva a faq ba hogy hogy lehet Single player-t játszani több mint 16 bottal. Megcsináltam mindent ahogy le van írva. így néz ki a AIDefault om. Mégis csak 16os pályákon tudok singleben játszani

echo *****************************************************************************************
echo AIDefault.ai ****************************************************************************
echo *****************************************************************************************

aiSettings.setNSides 2
aiSettings.setAutoSpawnBots 1

aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0

rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
rem more bots than 15 on your system.

rem Example for 32 bot game with expert bots

rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0

run BotNames.ai

aiSettings.setInformationGridDimension 32

run AIPathFinding.ai

rem EOF

<#help>

Valszeg megesik,hogy egy képet használnak fel különbözõ oldalak,mert olyan csicsa vagy tudom is én.<#nyes>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Looserke
az EA HUN szervereken én is mindig hihetetlen laggokat tapasztalok. Még egy külföldi szerveren sem tapasztaltam hasonlót. Pl. zoomolva célozni szinte lehetetlen, mert mindig ugrik egyet a kép, ha oldal irányba mozgatom a képet...

Zs0lt1

Valóban nem volt, és álltalában más baj nincs is, de azért van amikor rákezd a laggra, pedig meglennénk nélküle...<#boxer>

BurnBaby
nemtom. minden magyar szerver külön vason fut, 3 külön szolgáltatónál... kértem a srácokat próbáljanak bekérni külhoni szerver admintól konfig file-t, hátha vmi el van állítva amirõl nem tudunk. ezt a hulla ugrálást csak 1-2 hete tapasztalom, elõtte ez pl nem volt...

www.battlefield.hu

Én erre már rájöttem:
A szaltosokat nem akkor kell shock-olni amikor fekszik hanem amikor éppen felvágja magát ülõ helyzetbe.... Vagy amikor akasztott ember szindromában van akkor meg telie ahol éred, de néha sikerül akkor is amikor fekszik, de ott kicsita test fõlé kell célozni...

Egyébként amíg az SG szerver ment, AZON nem volt különösebb lag. Bezzeg a mellette futó CSS szerveren, na az halt be a BF2-tõl. Szal a BF2 ds szarságát anno nem a bf2 játékosok kapták ki, hanem a CSS 😛
Talán mert a külföldi szerverekre nagyobb a ping, és a hálózati motorjába épített lag kompenzáció elsimít ezzel sok mást is.
A magyaron meg sokkal jobb lenne a ping, de éppen ezért a lagot is jobban megérezni. Dehát ez csak egy tipp.
Pharaoh
Nem kell pont a mellkasra célozni, a talpa is megfelel.

ígyvan, a német szerverek igaz hogy csak 40-50 pingesek, de semmi lagzást, meg ilyen fasságokat nem tapasztalsz, mint a magyaron...

steam, origin: ACE_hun

Cobra.
Én se találkoztam még 1 külföldi szerverrel sem, ami annyira problémás lenne, mint a magyar szerverek.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Engem az zavar ebben, hogy medic-ként nem tudok érvényesülni, mert a zombikra nem hat a defibrillátor, vagy legalábbis nekem nem sikerült belõni a mellkhasukat.

De valami megoldás biztos van, mert a között a pászáz német szerver között 3at nem találsz ami úgy lagzik mint a magyarok...

Az a baj, hogy a szerver hardvertõl szinte független a futásteljesítmény, mert olyan eszetlen gépigénye van a dedicated szervernek.
Az SG szervert is ezért állítottam le. Egyszerûen röhej, hogy egy 1gb ramos 2500+ szerveren egy szar konzolos linux ded nem fut el anélkül, hogy összevissza lagolna, meg mellette minden más futtatását lehetetlenné tegye.

Szerintem ezalá tehetsz akármilyen dual xeont, bizonyos lag gondokra nem fog megoldást nyújtani. Itt a bf2 linux ds szoftverben kellene erõsen megjavítani pár dolgot.
Ezzel kapcsolatban, csak én is azt tudom javasolni, amit már visszább írtak:
Inkább ne legyen 6 szerver(tekint ve hogy 2 nem is megy belõlük) hanem csak 3 vagy 4 de azok erõsek...
Ez megoldás lenne a lag-problémára is + ha megnézitek a 4bõl max 3 szerveren szoktak lenni, de van hogy csak 2-n...

Tegnap megnéztem én is ezt a "táncoló hullák" szindrómát a magyar EA HU-n, hát nagyon kell figyelni, hogy ki az akiben még ver az ütõ, mert egyébként csak golyópazarlás <#hehe> a lagg már csak hab a tortán, illetékesek várható valami elõrelépés?

Danee
óó Borg, pedig még én is szivattam volna egy kicsit, mért kellet lelõni a poént? 😊

Kicsit vastag vagy te ahhoz, hogy ágyúba "beszállj" nem?
Az ágyúkat a commander kezelheti csak (artillery).
SigS
Jaja, en egy szemet vagyok, mert repulni akartam es tulajdonkeppen jogosan letkztak mert, ha jol megneztem volna a legijarmu rendszamat rajohettem volna hogy az eleve a squadjuk tulajdona <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

TS Zolly
Hopsz, ez nem neked ment. Egyel alattad lévõnek FlatlineHun

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
De a termonukleáris robbanás eszméletlen!

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TS Zolly
alt+F4 lehet . Ha azzal sem, akkor az F+A+Q komináció.

Beers
Sokáig ne próbálkozz vele!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

0Fritz0
Az egyetlen bajom az ágyúval, hogy túl erõsre csinálták. A vegyi töltetek igazán durvák, nagyon nehéz TK nélkül használni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ha a nagy ágyukba akarsz beszállni, akkor elõször lõszeresdobozt kell keresned. Ott nyomsz egy G-t (vagy amire a kit felvétele be van állítva) és akkor megjelenik a kezedben egy nagy ágyulövedék. (ilyenkor védtelen vagy, úgyhogy gyorsan kell szaladni) Na. És ezzel a nagy lövedékkel a kezedben tudsz csak beszállni az ágyúba, ami az egyik legjobb jármû a játékban. De a lõszeresládák általában el vannak dugva a pályán szerteszét, nehéz õket megtalálni és mindig máshol vannak.
Remélem sikerült segíteni 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic