Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
khumbula
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Képzelhetnéd mennyi mindent fel tudnánk oda rakni.
fõleg 64-es táblákon felvett tömegjelenetek, nagyon impresszív, a 42 zenéjével. valami amerikai arc az alkotó, így persze USA gyõz a végén - hepiend, hollywood odabasz, ugye - ami nekem szar, dehát én fasz anarchista vagyok. de a film büntetõjó.
khumbula
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
khumbula
2. Visszatérve erre az agyonrágott témára, a medic unlockolt fegyvere nagyon durván lõ messzire is, csak átt kell állítani hogy 1-esével lõjön. Persze túlzok egy kicsit, de a sniperrel vetekszik, nagyon jól lehet hasznosítani (pl mashtur city-n felhasalsz egy háztetõre, úgy hogy ráláss a zászlóra.
40-50-es frageket szereztem így
utálom amúgy én is az ilyen "regisztrálj és egybõl jön" oldalakat.
az lenne jó, ha a bf.hu lokálból eresztené ki ezeket.
BB vagy más majd megmondja jól, hogy mérnem úgy van.
khumbula
<#nezze>#nezze>
Minden jog fenntartva!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
nemtom sajna már hol olvastam róla.
khumbula
\"A részegek, a bolondok, és a gyerekek, mindig az igazat mondjá
A másik... hát az jó kérdés...
A másik meghogy le van írva a faq ba hogy hogy lehet Single player-t játszani több mint 16 bottal. Megcsináltam mindent ahogy le van írva. így néz ki a AIDefault om. Mégis csak 16os pályákon tudok singleben játszani
echo *****************************************************************************************
echo AIDefault.ai ****************************************************************************
echo *****************************************************************************************
aiSettings.setNSides 2
aiSettings.setAutoSpawnBots 1
aiSettings.overrideMenuSettings 1
aiSettings.setMaxNBots 32
aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
aiSettings.setBotSkill 1.0
rem To spawn more than 15 bots in SP, use the following lines instead of the three lines above.
rem Note that this is totaly unsupported, it will affect your system's performance
rem and may even crash your game. That being said, you will most likely be able to run a lot
rem more bots than 15 on your system.
rem Example for 32 bot game with expert bots
rem aiSettings.overrideMenuSettings 1
rem aiSettings.setMaxNBots 32
rem aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
rem aiSettings.setBotSkill 1.0
run BotNames.ai
aiSettings.setInformationGridDimension 32
run AIPathFinding.ai
rem EOF
<#help>#help>
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
www.battlefield.hu
A szaltosokat nem akkor kell shock-olni amikor fekszik hanem amikor éppen felvágja magát ülõ helyzetbe.... Vagy amikor akasztott ember szindromában van akkor meg telie ahol éred, de néha sikerül akkor is amikor fekszik, de ott kicsita test fõlé kell célozni...
A magyaron meg sokkal jobb lenne a ping, de éppen ezért a lagot is jobban megérezni. Dehát ez csak egy tipp.
steam, origin: ACE_hun
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Az SG szervert is ezért állítottam le. Egyszerûen röhej, hogy egy 1gb ramos 2500+ szerveren egy szar konzolos linux ded nem fut el anélkül, hogy összevissza lagolna, meg mellette minden más futtatását lehetetlenné tegye.
Szerintem ezalá tehetsz akármilyen dual xeont, bizonyos lag gondokra nem fog megoldást nyújtani. Itt a bf2 linux ds szoftverben kellene erõsen megjavítani pár dolgot.
Inkább ne legyen 6 szerver(tekint ve hogy 2 nem is megy belõlük) hanem csak 3 vagy 4 de azok erõsek...
Ez megoldás lenne a lag-problémára is + ha megnézitek a 4bõl max 3 szerveren szoktak lenni, de van hogy csak 2-n...
Az ágyúkat a commander kezelheti csak (artillery).
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Remélem sikerült segíteni 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic