FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #59657 Ilyen nincs!!! Még ilyen szar játékot, mint a mai. Úgy gondoltam helizek egy kicsit, nagy nehezen sikerült is szerezni egyet, de máris három vadászgépnek zavartam a légterét -pedig mennyivel egyszerqbb bombázni szegény bokorugrókat-, mivel tQlünk senki sem akart repülni és még az egyik gépünket is lenyúlták. Mikor végre valaki beleszállt az egy szem megmaradt repcsinkbe, az is a lebegést gyakorolta. Hogy a francba lehet lebegéssel indulni??? Ki az a marha...? Úgy kikapják, mint a pintty. Na a barátunkat sem kell félteni, Q sem sokáig lebegett... 
Ha meg valami kapitális véletlen folytán nálunk vannak a jobb pilóták, tuti, hogy senki sem akar beszállni a Mi-28 -ba lövésznek. Pedig ahhoz még ész sem kell, csak nyomni az az átkozott tüzgombot
. Nagy nehezen sikerült valakit felszeddni, de az is akkora amatQr volt, hogy tisztára rosszul voltam tQle. Egyszer egy kiskocsit üldöztünk végég a fél pályán,de mégsem sikerült kilQnie azzal a géppityuval, ami gyakorlatilag 3 másodperc alatt a tankon kívql mindennel végez. Ugyan mi a f...-t lQtt???
Máskor meg mindenáron a TV rakétával akart lQni, mikor lentrQl 4 antitankos lövöldözött ránk és forogtunk össze-vissza nehogy leszedjenek.
Hogy a francba lehetnek egyesek ekkora amatQrök???