• GameOverrr
    Ilyen nincs!!! Még ilyen szar játékot, mint a mai. Úgy gondoltam helizek egy kicsit, nagy nehezen sikerült is szerezni egyet, de máris három vadászgépnek zavartam a légterét -pedig mennyivel egyszerqbb bombázni szegény bokorugrókat-, mivel tQlünk senki sem akart repülni és még az egyik gépünket is lenyúlták. Mikor végre valaki beleszállt az egy szem megmaradt repcsinkbe, az is a lebegést gyakorolta. Hogy a francba lehet lebegéssel indulni??? Ki az a marha...? Úgy kikapják, mint a pintty. Na a barátunkat sem kell félteni, Q sem sokáig lebegett...
    Ha meg valami kapitális véletlen folytán nálunk vannak a jobb pilóták, tuti, hogy senki sem akar beszállni a Mi-28 -ba lövésznek. Pedig ahhoz még ész sem kell, csak nyomni az az átkozott tüzgombot. Nagy nehezen sikerült valakit felszeddni, de az is akkora amatQr volt, hogy tisztára rosszul voltam tQle. Egyszer egy kiskocsit üldöztünk végég a fél pályán,de mégsem sikerült kilQnie azzal a géppityuval, ami gyakorlatilag 3 másodperc alatt a tankon kívql mindennel végez. Ugyan mi a f...-t lQtt???
    Máskor meg mindenáron a TV rakétával akart lQni, mikor lentrQl 4 antitankos lövöldözött ránk és forogtunk össze-vissza nehogy leszedjenek. Hogy a francba lehetnek egyesek ekkora amatQrök???