• lammaer
    Höhö.... tegnap gondoltam belövöm poénból a gamecommandert, kipróbálandó, hogy mennyire működik a hangvezérlés a BF-ben... tesztelés céljából inditottam single karkandot, hogy elökörködök a botokkal miközben konfigurálom a GC-t...

Hát gyerekek, komolyan mondom, a botokba több együttműködés és teamplay szorult mint sok emberbe a public szervereken. Szakaszvezetőként hallgattak az utasitásokra, ha védelmi parancsot kaptak védekeztek, ha támadtak akkor együtt mentek, a commander bot tette a dolgát (nyomta a scannert, dobta a supplyt meg az artit ahogy kell) stb stb. Esküszöm, teljesen korrekten lehetett nyomni velük, igazán élvezetes meccs volt - pedig úgy emlékszem, régen tök hülyék voltak a gépek... lehet, ezeken is javitottak? Vagy csak a public játék után volt meglepő a gépek összmunkája?

Akárhogy is, felüdülés volt az AI-val játszani :) Aztán persze mentem az SPG-re, mert ott sokkal élvezetesebb, amikor elképzelem, hogy anyázhat az ürge, amikor már harmadszor szedem le... aztán persze csak elkap ő is, és akkor meg én anyázok... magamban persze, nem a chaten :)