Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez mindjárt 2 kérdés. :)

Nem az aki életben marad, hanem ha kilépnek elõled, feljebb kerülsz a listán, és ha elfogytak te leszel a leader. (Ezt a faq részben írtam is.) Persze hacsak nem IRL értetted. :)
Rankeden nem nagyon játszottam eddig, úgyhogy akár a rangtól is függhet, errõl nyilatkozzanak akik ott nyomják pls! A Commander posztja legalábbis függ ettõl. Ha többen jelentkeztek, akkor a magasabb rangú lesz az.

A másik kérdésnek egyik fele inkább a basecamp (ha nem elfoglalható zászlóról van szó). Ezt a felét most hanyagolnám.
A másik felérõl: a játékban lehetõvé tették a leaderre spawnolást, szerintem semmi nincs abban, ha ezt éppen a fõbase közepén teszik, akkor ott. (Az, hogy ott mihez kezdenek, az az elsõ fele a kérdésnek.) De értelme nem sok van szerintem, mert egyedül a leader sokkal sebezhetõbb, mint a teljes osztaggal. Akár a repülve, akár már a célnál. Persze, így nem probléma a helyhiány, de ez szerintem nem okoz tisztességtelen elõnyt, nem játékrontás. Mindkét fél megteheti, és nem lehetetleníti el senki játékát.

Szerintem. <#vigyor3>

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
Asszem hozzá nem kellene aimbot <#idiota>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fr3ddy14
1560 pontom van, miért nem lehet unlockolni?

Hát igen,ezt nyilván meg kéne oldani hogy fél percel a vége elõtt ne álljon át a rosszul álló csapatból mindenki.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Bzzzz, nem nyert. "Szerintem a nyertes csapat azon tagjainak akik legalább a 75% csatában részt vettek,..."

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Polemius: a guide-ban írtál a squad cyclingról? (mindig az a squad leader, aki életben marad) Egyáltalán mennyire etikusak az ilyen jellegû ügyeskedések? Gondolok pld arra, hogy pálya elején leader lespawnol, (a másik 5 ember nem választ spawnpointot) repcsivel ellenfél fõbázisa, majd amikor a földön van, melléspawnol az egész squad...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Hamed
Ezzel a nyertes csapat bónusszal csak az lenne a gond, hogy mindenki átállna ha süllyed a hajó...

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Dehogynem!
http://ubar.bf2s.com/

Najah, mit is mondjak, amikor commanderként játszottam Songhua pályán 194!-0-ra vertük az ellenfelet. Kaptam kb 16 pontot.... (csapatátlag kétszerese)
Szerintem a nyertes csapat azon tagjainak akik legalább a 75% csatában részt vettek, meg kellene kapniuk a maradék pontszám 10%-át...

Cobra.
Esetleg a magyarosítás kavarhat be, mivel az elsõ verzió ilyen szempontból hibás volt.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát, ha nincs semmi módosítva, és a patch felment, a pb frissítve, akkor én újratelepíteném...

Minden jog fenntartva!

joebacsi
kifizetem az óvadékot :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

"Nem kell belepiszkálni a játékba. :)
Se mod, se cheat, de önkényes unlock se."

Nincs belepiszkalva, es legfokebb cheatelve nincs.

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

Én ma jáccottam EA Europe szerveren, és ott semmi gond nem volt, de általában EA Europe-on semmi problem nincs.

steam, origin: ACE_hun

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

retteneteske
Én általában magyar szervereken játszom, de pont ma estefelé, gondoltam kipróbálok egy németet is. Meglepetésemre ugyanaz az állóhullás marhaság fogadott ott is, úgyhogy ez nem kizárólag magyar jelenség.

Nem értem bazzeg! Magyar serverek fosok, lagolás szempontájból egyrészt, másrészt meg érdekes módon ilyesmivel más serveren nem találkoztam még, hogy a megölt ellenfél 4-5 mp-ig állva marad. Ha hirtelen rá akarok rontani egy csoport emberre a fal mögül, akkor elõbb ki kell válogatnom, melyik az amelyik már meghalt, de még áll, és melyik az amelyik még lõ rám. Hátafaszom, mi magyarok kiba különbözõek vagyunk mindig, csak nem értem mi a ráknak kell mindenbe belenyúlni...

Nem kell belepiszkálni a játékba. :)
Se mod, se cheat, de önkényes unlock se.
Csak a gyári patch. Telepítse újra.

(Esetleg a punkbuster? Ezt majd hozzáértõbbek megmondják.)

Minden jog fenntartva!

Cavinton, cavinton...
És minden más alatt úgy marad a hang ahogyan beállítod, csak BF2 alatt megy el a boost?
Esetleg a winfos saját varázslójával (legutolsó esélyként) próbálkoztál?

Minden jog fenntartva!

Jaa.
Muxik a szerveren, majd 1-2 menet utan kidobja javert.
Ha vissza akar jonni ez az uzenet fogadja.

Sziasztok

Erre tud valaki megoldast: ?
Ezen a szerveren csak modositatlan tartalommal rendelkezok jatszhatnak Allitsd vissz a jelenlegi hivatalos verziora

Csak kissé lehangoló hogy 15-20 pontot szerezve szenvedek egész körben egy zászlót védeve szerencsétlen squadomba,hogy a végén valami 80 pontal a mi csapatunk nyerjen.Közben legyaláznak tankal,csapatszállitóval,helivel,mindennel ami arra jár,de vért szenvedve megtartjuk a zászlót.
Az vesztes ellenfélnél meg a gyerek egész végig a helikopterbõl irtva a népet szerez 3x ha nem 4 x annyi pontot.

TDC Geronimo
Ne a pontokért játsz! Máris jobban fogod magad érezni :)

Hát nem tudom,egyre inkább az az érzésem hogy nem jó ez a pontozási rendszer kialakitása.
Adni kéne a kört nyerõ csapat tagjainak valami pontbónuszt,mert ez igy néha nagyon igazságtalan.

Zs0lt1
hát ha fent lenne mennék, de a BF2-nek kellett a hely ... :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TS Zolly
Nosztalgiábó nyóckó Desert Combat funolás a CoR szerveren.

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Zs0lt1
hát csak akkor, ha ranked szerverren játszol.
az ASE-ben van egy olyan filter, hogy Ranked enabled. ezt pipáld be.

kRockA
még egy uccsó kérdés: pontot mikor kapok? már kinyírtam egy csomó embert mégis 0 az összes pontom.

Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.

Zs0lt1
html-ben nem lehetne? :)

Zs0lt1
te most kötekecc? :-)

Érmek xls itt is van:
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls

TDC Geronimo
Az más :)

És minek raksz a TANK elé aknákat? És ha esetleg valaki el akarná vinni, akkor hogy megy el vele? Ennél már csak az jobb, amikor valaki az aknákkal helmetikusan elzárja a kimenõ utat... És akkor így támadjon az ember...

broáf <#vigyor3>

BurnBaby
a bannerben levõ reklám nem zavar? ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
elvileg azonnal becsatlakoztat egy szerverre, ha betölötte a játékot

www.battlefield.hu

BurnBaby
kérdezted tegnap is - nem fut :)

www.battlefield.hu

Crem
nekem tetszik!:) örülök, hogy volt aki foglalkozott vele.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Zs0lt1
REKLÁM!!!!!!!
Büntipontot neki!!!

kRockA
thx

kRockA
eff, erre nem is gondoltam. és akkor a play online mire való?

Zs0lt1
Ne a play online parancsikonra kattints, hanem a Play Battlefield 2-re.

kRockA
hát nem nagyon találtam választ

Kistaska72
http://battlefield2hq.atw.hu/

kRockA
nah, ma próbáltam ki a full bf2-met, de lenne pár kérdésem.
kéne nekem egy oldal, ahova le van írva az összes (vagy csak egy pár) magyar szerver ip-je, neve vagy akármilye. Aztán olvastam, h van egy olyan oldal, amire le van irva h hogy lehet szerezni kitûntetéseket, de akkor nem gondoltam h nekem meglesz a gém, és nem jegyeztem meg. Valaki le tudná írni újra? És még egy uccsó kérdés: hogy tudom megcsinálni, hogy amikor belápek a gémbe ne csatlakozzon azonnal egy szerverhez. Elõre is kösz!

Zs0lt1
LOOOL, ennyire brutálisan szar a magyarítás?
beszarás.
részvétem annak, aki felrakta.

5 órája nem szereztél egy pontot se?
Szerintem jobb lesz ha más játékba kezdesz,nem megy ez...<#idiota><#buck>
Na viccet félretéve,érdekes.Én külföldieken szoktam nyomni,ahol 40-50-60 a ping,szóval még bõven jó.Német,francia szerverek leginkább.Van amikor nem jön meg azonnal,de másnap mikor felmegyek,mindig örömmel láthatom a lassan de biztossan gyûlõ pontjaimat.

Crem

bakker 5 órája fentvagyok és 1 pontot nem küldött el...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
igen, olvastam, jót röhögtem:D

Crem
na bassz! nekem se számolt 1 deka pontot sem!:((((( Pedig volt vagy 6-8 90pontos köröm!:((((((((