• dronkZero
    Ez meg aztán tényleg egyéni szoc. prob., hogy hogyan reagálod le. Én úgy, hogy "Na, most kempelődés van", megvonom a vállam, és várok, hogy: a, kijusson egy squad leader; b, le tudjak spawnolni, és kerülő úton légicuccal, dzsippel, vagy gyalog ki tudjak jutni, és squadot csinálva foglalni; c, alt-f4, majd később jövők, pá.
    Vannak akik idegeskednek, csetbe anyáznak - qrvasok értelme van: még ha épp le is tud spawnolni, akkor is csak áll, mint egy f*sz - , átállnak TK-zni... Igen, lehet ilyet is csinálni, de értelme mi van, hm?

Nem a basecampet propagálom, nem is művelem, rengetegszer leírtam már, hogy medic vagyok, gyalog. Úgy tényleg, _nehéz_ kempelni, és nem is éri meg. Legtöbbször dzsippel körbe-körbe járőrözve lehetetlenítem el az ellenség foglalási kísérleteit. Persze a csapat nagyobb része ilyenkor már kempel. Nem feltétlen mi csináljuk, hanem a teljesen tökátlagos public játékos. Ez ilyen, de mindig, és mindenhol.
    Csak azt rühelleném, ha valami kissebségi komplexusos admin kivágná a csapat felét valami mondvacsinált okból (egy olyan szabály alapján, amit ahány ember, annyiféleképpen értelmez), mikor véletlenül épp olyan szerencsétlenek, hogy beszoruljanak a főbézre.

(kb 7 éve nem nézek tévét.)