FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
senki nem szereti mikor szarrácampelik az agyát, és születés-halál 1 sec alatt lezajlik egymásután 10szer, én sem, de mivel a játék engedi ezért mindíg lesz ilyen, hiába bármilyen admin. 1 idő után úgyis megunja a kick-bannt, mert ő is játszani jár/járna fel. el kell fogadni hogy van, és ha az ember úgy érzi hogy tehetetlen ellene, akkor lépjen ki, esetleg ha idegösszeroppanás határán áll adja el a gépét és iratkozzon be valami relaxációs tanfolyamra, garantáltan stressmentesebb lesz az élete ;-) és mint mondtam én sem szeretem ha campelnek, de ha megunom rinyálás nélkül kilépek a szerverről és keresek 1 másikat, vagy más elfoglaltság után nézek. senkinek sincs előírva hogy melyik szerveren hány órát kell játszania, ez nem munkahely, nem kötelezetség, nyogodtan arrébb lehet állni anyázás nélkül...;-)
ami a BCnél szerintem sokkal dühítőbb az mikor a saját csapattársad a repcsi elé ugrik, mert nem ő tudta elvinni, figyelmetlenségből aknára szalad és megbüntet. na előszőr az ilyen kis buzernyákokat kéne kitiltani a szerverekről és akkor talán az egész játék élvezetesebb lenne!!! UFF