Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Tudom, már többször be volt linkelve, de valaki mondja már meg, a Silver Star plecsni miért jár pontosan?
Minden jog fenntartva!
Aztán megjavult szerencsére.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
órákig kell várni, mire hozzáadja az eddigi pontomhoz a szerzettet
Másik: Úgysem fognak veled foglalkozni. Ha valaki betéved a bázisra, az úgyis C4-ezni fog v.szeg. Vagy ott akar kempelni. Ekkor odahívhatsz valakit, vagy nyomhatsz is rá egy tüzérséget. :) De meg is várhatod, hogy elmenjen, aztán szerelhetsz.
Én pl. nem egyszer ugrok el parancsnoki létesítményeket szabotálni, de ha lehet nem egyedül. 2-3 emberrel meg nem biztos, hogy fel tudod venni a harcot.
Minden jog fenntartva!
Az enginerként való lefekvés csupán azért nem jó, mert a scan felfedezi, így jobb spec oposként feküdni valahol, csak akkor javítani nemtudok <#confused>#confused> Ezt lehet nevezni a 22-es csapdájának, ha nem tévedek.
Minden jog fenntartva!
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
De mivan akkor, ha nem teljesítik? <#nemtudom>#nemtudom>
Egyébként ha rendesen végzi valaki a feladatát Commanderként, nem is igen ér rá lövöldözni. Legjobb, ha engineerként leheveredsz valahol az építményeid közelében.
Egyrészt érdemes szólni a squadoknak, hogy kérjék nyugodtan a támogatást. Most is, senki nem kért eleinte semmit, aztán mikor szóltam, hogy lehet egybõl elkezdek jönni a kérések.
Másrészt, õk nem látják át a teljes terepet, hogy hol van rájuk a legnagyobb szükség. Te viszont látod, merre indul az ellen. Persze vannak akik tudják, merre vannak egy-egy pályán a kulcspontok, meg dinamikusan együtt mozdulnak a csata alakulásával. Ám a többségnek elkél az iránymutatás. :)
Minden jog fenntartva!
A magyar szerverektõl a kedvem a következõ dolgok vették el
illetve: hajnalban már senkit nem találtam a magyar szervereken
Valamint magyar szerveren eddig soha nem sikerült bekerülnöm a 3 legjobb játékos közzé
2. Próbáltam nyár elején melót keresni önéletrajz bead mindenhova, azóta szólnak. Árkotásni, Tesco-ba és Intersparba menni meg nem fogok <#vigyor5>#vigyor5>
Különben is szeptemberben lépek vissza Sopronba tanulni és ott nemtok játszani <#szomoru1>#szomoru1>
2. nyariszunet arra van hogy a heji teeszbe nyomjad a mekot aminek a kovetkezmenye a megvalosult alom<#email>#email>
3,te vagy az en parom<#love11>#love11> . . . <#nyes>#nyes>"de asztan semmi<#kocsog>#kocsog>oskodes" monta anno szenyor torrente pm<#worship>#worship>
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Commanderként hogy tudom növelni a csapatmunka pontszámomat?? Mert mindíg minuszban vagyok.
Scannalek, radart rakok le (UAV, ha jó tudom), kiadom a tüzérsdégi parancsot (Arty???? vagy mi), Supply-kat dobok lefele.
Nem kér tõllem senki semmit, nem megyek a többiekkel harcolni, mert nemlátom értelmét commanderként a tûzvonalban harcolásnak, inkább félrevonulok, és teljes figyelmemet a térképre osztpontosítom.
Igaz, az osztagoknak nemszoktam parancsokat osztogatni, a döntéseket, hogy hova mennek, rájuk hagyom (Talán ez a baj??)
Nálam meg az történt, hogy: Északi irányba néztem, de szerettem volna keletre menni, ezért elfordultam jobbra. A gond csak az volt, hogy amint nem fordultam már tovább, rögtön visszaugrott a nézet északi irányba. Emiatt szépen leesetem a szakadékba.... Lagg nem volt, a legnagyobb pingû embernek is 120-as pingje volt. Mindenki másnak 60 alatt.
Ugyanezen a pályán történt, hogy hátráltam volna, de kettõt léptem hátra, eggyet pedig elõre, talán a szerver miatt.
Aztán kénytelen voltam kommanderkedni is kicsit, mert senki nem állt be...
Csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mitõl lehetett az, hogy az összes supply amit dobtam, szétesett abban a pillanatban amint földet ért.
Az elsõ pár után direkt rázoomoltam, hogy mi történt, de nem lõtték szét, nem esett rá semmire (tetõ széle, ilyesmi). Mégis, megszûnt létezni amint leért.
<#wilting>#wilting><#help>#help>
És egy apróság a squad leadereknek: Kérjétek a támogatást, mert különben elég nehéz belõni, kinek van a legnagyobb szüksége rá... (Megy minden a piros pöttyök tömegére)
Minden jog fenntartva!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
minden zaszlot lehet tankkal foglalni csak jol oda kell nyomni a falhoz az orrat ennyi<#nezze>#nezze>
A BF2 egy Nagy BUG-halmaz....:))
Kiváncsi leszek,talán karácsonyra megfelelõen fog müködni....
Csak úgyebár az a furcsa számomra,hogy ezt tõbb FUN Gamer tesztelte heteken át...(a promo-videókból itélve)
Nem hiszem el hogy nem vették észre ezeket az ordító hibákat....
Ez az igazi LÁMA-ság...
Vagy az EA már megint türelmetlen volt és elb...ta.....
<#boxer>#boxer>
Õrült gyenge.....
Szal sztem bug.
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Persze hogy kivágnak,igaz csak pár perc múlva.???
Lagg, bug, de az is lehet,hogy mindez csak a kiváló kapcsolatomnak köszönhetõ, mert ahogy figyeltem néha kegyes szolgáltatómnak hála felugrott a ping néhányszázra is, azt sem tudtam pár másodpercre hol vagyok.
Ja és most(két napja) kötöttem be az ADSL-t mert a fibersux is egy kaki volt.
köszi