Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Starfish
második hely egy körben =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Starfish
De jó volt Masthur cityn vagy min :D Jót BHztunk Echoval és nzsozsoval =) Szegény MEC =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Gondoltam ránézek már én is a statomra, ha már fent voltam összesen vagy 4 órát rankeden. :)

Tudom, már többször be volt linkelve, de valaki mondja már meg, a Silver Star plecsni miért jár pontosan?

Minden jog fenntartva!

Az elõb ilyen gigaszuper sok pontom volt a BFHQ-n...A sok statisztikát biztos elcseréltem a pontokra,azért nem látszik.
Aztán megjavult szerencsére.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

TDC Geronimo
Nem érsz rá? :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fr3ddy14
ha szerzek pontot miért nem kapom meg rögtön
órákig kell várni, mire hozzáadja az eddigi pontomhoz a szerzettet

Nézzél világháborús filmeket, onnan biztos jó kis német szókincsre lehet szert tenni e téren. :)

Másik: Úgysem fognak veled foglalkozni. Ha valaki betéved a bázisra, az úgyis C4-ezni fog v.szeg. Vagy ott akar kempelni. Ekkor odahívhatsz valakit, vagy nyomhatsz is rá egy tüzérséget. :) De meg is várhatod, hogy elmenjen, aztán szerelhetsz.
Én pl. nem egyszer ugrok el parancsnoki létesítményeket szabotálni, de ha lehet nem egyedül. 2-3 emberrel meg nem biztos, hogy fel tudod venni a harcot.

Minden jog fenntartva!

Üvöltözni üvöltözhetek a német szerveren az embereknek, de kicsi az esélye, hogy megértik a magyart <#eplus2> De ugyanez a helyzet a többi külföldi szerverem is <#bee1>
Kösz az ajánlást, szerencsére mmagyarul van<#worship>
Az enginerként való lefekvés csupán azért nem jó, mert a scan felfedezi, így jobb spec oposként feküdni valahol, csak akkor javítani nemtudok <#confused> Ezt lehet nevezni a 22-es csapdájának, ha nem tévedek.
Akkor jó parancsnok módjára üvöltözzél nekik a mikrofonba (V). <#gonosz2>

Minden jog fenntartva!

Én tökéletesen egyetértek veled. Azt én is kiemelem, hogy a magyar átlag játékosok jobbak a külföldi átlagnál. Vagy csak a lagg miatt nem tudom lelõni õket <#fejvakaras>. Na jó ez gonosz volt <#hehe>

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akkor ezek után oszatni fogom a parancsokat <#eplus2>
De mivan akkor, ha nem teljesítik? <#nemtudom>
Ajánlom neked Éjél Kapitány írását.

Egyébként ha rendesen végzi valaki a feladatát Commanderként, nem is igen ér rá lövöldözni. Legjobb, ha engineerként leheveredsz valahol az építményeid közelében.
Egyrészt érdemes szólni a squadoknak, hogy kérjék nyugodtan a támogatást. Most is, senki nem kért eleinte semmit, aztán mikor szóltam, hogy lehet egybõl elkezdek jönni a kérések.
Másrészt, õk nem látják át a teljes terepet, hogy hol van rájuk a legnagyobb szükség. Te viszont látod, merre indul az ellen. Persze vannak akik tudják, merre vannak egy-egy pályán a kulcspontok, meg dinamikusan együtt mozdulnak a csata alakulásával. Ám a többségnek elkél az iránymutatás. :)

Minden jog fenntartva!

Az igazat megvalva az akadozást eddig egyszer tapasztaltam, a leírt két esetben. Többet játszottam eddig külföldi szerveren, mint magyaron, de külföldin eddig ilyet nem tapasztaltam.

A magyar szerverektõl a kedvem a következõ dolgok vették el : Nagy volt a lagg , A teamkilles fazonok tevékenysége,
illetve: hajnalban már senkit nem találtam a magyar szervereken
Valamint magyar szerveren eddig soha nem sikerült bekerülnöm a 3 legjobb játékos közzé {Gondolom ez elárul valamit a magyar játékosokról :) }
1. Így is adsl korlátlan 2mbit 6000 FT
2. Próbáltam nyár elején melót keresni önéletrajz bead mindenhova, azóta szólnak. Árkotásni, Tesco-ba és Intersparba menni meg nem fogok <#vigyor5>

Különben is szeptemberben lépek vissza Sopronba tanulni és ott nemtok játszani <#szomoru1>

schrank
1 .eleg a 6ezres csellolajt <#vigyor1>
2. nyariszunet arra van hogy a heji teeszbe nyomjad a mekot aminek a kovetkezmenye a megvalosult alom<#email>
3,te vagy az en parom<#love11> . . . <#nyes>"de asztan semmi<#kocsog>oskodes" monta anno szenyor torrente pm<#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Talán ez :)

Szerinted miért vagyunk szegények? Mert becsületbõl nem lehet megélni. 2 évig nyomtam a melót összeraktam egy akkori csúcsgépet. Most a netet úgy tudom fizetni, hogy meg van osztva (bocsi szülõk fizetik). Tanulás mellet sajna nem tudok kiadni 12 rugót. De értem a logikádat nem rossz <#hehe>. Nímá megtartottam a kiselõadást <#wave>

Egy kérdés:
Commanderként hogy tudom növelni a csapatmunka pontszámomat?? Mert mindíg minuszban vagyok.
Scannalek, radart rakok le (UAV, ha jó tudom), kiadom a tüzérsdégi parancsot (Arty???? vagy mi), Supply-kat dobok lefele.
Nem kér tõllem senki semmit, nem megyek a többiekkel harcolni, mert nemlátom értelmét commanderként a tûzvonalban harcolásnak, inkább félrevonulok, és teljes figyelmemet a térképre osztpontosítom.
Igaz, az osztagoknak nemszoktam parancsokat osztogatni, a döntéseket, hogy hova mennek, rájuk hagyom (Talán ez a baj??)
A pingel nálunk (nálam meg egyáltalán) se volt gond max 150 egy-két user. Arra én gondolni se merek, hogy a magyar szerverüzemeltetõ szakemberekkel lenne gond. Mondjuk kiváncsi lennék mi az oka.

schrank
ugye nem akarod hogy kiseloadast tercsak hogyan lehet kihozni a hipermarketekbol effelet<#ravasz1>

Az ilyenek miatt én már nem is játszok magyar szerveren.
Nálam meg az történt, hogy: Északi irányba néztem, de szerettem volna keletre menni, ezért elfordultam jobbra. A gond csak az volt, hogy amint nem fordultam már tovább, rögtön visszaugrott a nézet északi irányba. Emiatt szépen leesetem a szakadékba.... Lagg nem volt, a legnagyobb pingû embernek is 120-as pingje volt. Mindenki másnak 60 alatt.
Ugyanezen a pályán történt, hogy hátráltam volna, de kettõt léptem hátra, eggyet pedig elõre, talán a szerver miatt.
Szegény családbúl származom <#wilting>

schrank
nincs eredetid es en meg szoba alltam veled <#fogmosas>

levegõbe=levegõben

Az a Supply-szétesõ dolog nálam is elõfordult már. Nemtudom miért lehetett, de a következõ pályán már nem esett szét.
Este kilenc után általában már az összes rankedre felenged, akkor lehet játszani. Ma én is próbáltam játszani de nem jött össze. Magyar rankeden akkora laggg volt, hogy medicel egy embert nem tudtam feléleszteni :( Ja másik meg az volt, hogy dobáltam lefelé az eü csomagokat csak nem estek le a földre hanem szépen körülöttem lógtak a levegõbe és jöttek velem. Szerintem ilyesfajta bugok miatt nem a BF2-t kell szídni, mert egyetlen egy külföldi szerveren nem tapasztalok ilyesmit.

schrank
en eccer probaltam a kommandereskedest de nekem ez tul unalmas <#szomoru2>

Valami bug(?) miatt (csak nehogy kijavítsák <#vigyor4> ) fel tudtam menni a magyar ranked szerverekre ma, legalábbis a VI-osra. (Asszem.)
Aztán kénytelen voltam kommanderkedni is kicsit, mert senki nem állt be...

Csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mitõl lehetett az, hogy az összes supply amit dobtam, szétesett abban a pillanatban amint földet ért.
Az elsõ pár után direkt rázoomoltam, hogy mi történt, de nem lõtték szét, nem esett rá semmire (tetõ széle, ilyesmi). Mégis, megszûnt létezni amint leért.
<#wilting><#help>

És egy apróság a squad leadereknek: Kérjétek a támogatást, mert különben elég nehéz belõni, kinek van a legnagyobb szüksége rá... (Megy minden a piros pöttyök tömegére)

Minden jog fenntartva!

Ez nagyon jóóóó <#taps>. Figyu aki ért hozzá az ért hozzá. Nem leszólás képpen, de ha utána öngyilkos lesz átáll az amcsikhoz medicként, beáll a squadhoz és mielõtt leestek volna még simán újra lehetett volna õket éleszteni. Szóval van még mit fejlõdnie. A pontokért mindent <#hehe>

schrank
valaki multkor valami ojat meselt asziszem az ACE hogy beleugratott buggyval a BHba c4gyel es meg a becsapodas elott kiugrott 37 embert lekeselt az utolso psztojgojoval a prizman keresztul fejbelott egy tanksofort es hasravetodessel agyonnyomott 2 embert es csak ezekutan robbantotta bele a buggyt a BHüba<#taps>

A végén még tankal mászol fel a heliért is <#hehe>!!

TDC Geronimo
Köccse! <#mf2>

joebacsi
ték

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
najo, uncsi vagy :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hátuljával is lehet?

schrank
mondom felkell kapatni a falra az elejet es feherit persze csak egy bizonyos ponton probalgass<#integet2>fel lehet erni odaig

joebacsi
desokat gondolkodsz...

joebacsi
ezt sztem gondold át mégegyszer...

schrank
ahol nincs fal ott meg mi akadaj _elmondom meg a tevetornyosat is lehet foglalni tankkal pedig az font van a gecibe <#unalmas>

joebacsi
nemminden zászlónál van fal

schrank
aszt mejik <#lama>monta hogy nem lehet tankkal foglalni
minden zaszlot lehet tankkal foglalni csak jol oda kell nyomni a falhoz az orrat ennyi<#nezze>

Von Hanczur
Hát erre már nem is lehet mit mondani....:))
A BF2 egy Nagy BUG-halmaz....:))
Kiváncsi leszek,talán karácsonyra megfelelõen fog müködni....
Csak úgyebár az a furcsa számomra,hogy ezt tõbb FUN Gamer tesztelte heteken át...(a promo-videókból itélve)
Nem hiszem el hogy nem vették észre ezeket az ordító hibákat....
Ez az igazi LÁMA-ság...
Vagy az EA már megint türelmetlen volt és elb...ta.....
<#boxer>

Õrült gyenge.....

Zs0lt1
Hát nemtom, én is ma felmentem az egyik magyar rankedre, közel-távol semmi csapattárs, leszórom a bombát, látom kibombáztam két embert (nem teamkill), erre utánna nézem a tabot: -2,-4,-1
Szal sztem bug.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

spitfire
Vezetem a csónakot nyomom a gázt ,erre egymásután két TK.Lehet nem bírták a sebességet?
Persze hogy kivágnak,igaz csak pár perc múlva.???
Lagg, bug, de az is lehet,hogy mindez csak a kiváló kapcsolatomnak köszönhetõ, mert ahogy figyeltem néha kegyes szolgáltatómnak hála felugrott a ping néhányszázra is, azt sem tudtam pár másodpercre hol vagyok.
Ja és most(két napja) kötöttem be az ADSL-t mert a fibersux is egy kaki volt.

vsly
NX3B-V4BJ-UDK1-W4B5-UVTL

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

Zs0lt1
lagg, és nem csak azokon.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

retteneteske
EA HU Offic.V-VI-on ez az álló-brékelõ-ugrándozó hullás csuda micsoda?

jaaaaaaaaaaaaaa.....
köszi
TDC Geronimo
neeee nemmondod komolyan h nem volt benne FAQ??? <#idiota>