FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én rühellem a BC-t nem is csinálom még ha nincs más bázisa az ellenfélnek inkább szaladgálok a pályán. De annak ellenére hogy utálom elfogadom a szabályokat és inkább nyelek egy nagyot és nem rinyálok ha beszorítanak főbasere. Valami kerülő úton megpróbálok elmenekülni.
McKalton igazad van hogy háborúban nincs szabály de az EA-nél valamiért kitalálták hogy ne legyen egy el nem foglalható base. Gyanítom ezt nem azért csinálták így hogy frag paradicsom legyen az ellenfélnek!
Szerintem a legjobb megoldás az lenne a BC ellen hogy olyan mapokat csinálnának ahol minden base elfoglalható lásd: Songhua...!
Egyébként én még mindig annak a híve vagyok hogy a főbase bejáratától egy kicsit távolabb álljon meg az ellen és onnan gyilkolja a kifelé igyekvő katonákat ne pedig a base közepén álljon és rögtön ölje a spwanolokat. Mert szerintem ti sem azért mentek fel játszani egy serverre hogy a spawn képernyőt bámuljátok félóráig hanem szórakozni!