Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Amúgy C4-el csak azt a BH-t lehet leszedni aki béna és alacsonyan lebeg.
Alattam már számtalanszor robbantottak C4-et eredménytelenül.
Sztem próbálj meg leszedni egy friss drivert hozzá hátha megjavul.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
az a helyzet hogy nálam néha a játék töltés közben fogja magát
és ELNÉMUL. de az a baj hogy nem csak a játék hanem az egész gép,
tehát a teamspeak is meg minden. de ha disconnectelek az adott szerverrõl
a hang már visszatér. de a hosszú betöltés miatt MEGUNOM AZ ÉLETEM ha elmegy
a hang és elmegy a kedvem a BF-tõl. please HELP!
configom
AMD 2500+
768/400Mhz DDR
ATi 9600XT 128 MB
30Gb Maxtor
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Néha azért összejön 1- jó squad, akikkel lehet védeni is, de ehhez mikrofon kell, humorérzék és életkor 😉
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
www.battlefield.hu
szerintem
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Mindenki ezt csinálja amúgy, szal tökmindegy. És mindenki a szar csapatra fogja. Unom.
Klánozni meg nincs idõm.
Majd talán rendeznek valami hasonlót BF2-re:
http://fh.battleforeurope.com/
Az jó lenne.
FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook
a múltkor beállítottam a FAQ alapján, hogy 32-es pályán menjek, de egyrészt nem írta ki, hogy 32-es a pálya (tehát a nagyobb) meg a 16-oson voltunk csak kétszer annyian, másrészt eléggé belassult (jó ez meg memória, meg beállítás kérdése). de azért majd szeretném a 32-es pályán is kipróbálni magam. szal ezt hogy kéne?
The Matrix has you...
2 : Lehet, de a botok úgyanúgy csak a 16-os map területén mozognak...szal semmi értelme 😊
láma kérdés 2: lehet játszani single-ben 32/64-es pályán 16 emberrel(bot-tal)?
The Matrix has you...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Így is néha nagyon izzad...
Amúgy meg ismeritek a szlogent: Framerate is Life!
Szóval minél erõssebbet, amíg a pénztárcád bírja!
lécci segítsetek mért már nem bírom idegekkel!!!
az mért van, hogy szerverre való belépés után, pár másodpercig megy a játék utána egy hatalmas akadás, és utána pedig Connection to the server lost. MÉRT???
A gépem jó hozzá, az 1.0-val rengeteget jáccottam, de most mióta kijött a patch csak szenvedek ezzel a sz*rral.
Nektek nem volt ilyen???
ha esetleg tobbet koltenél rá akko geforce 6800 gt 😊
ha kevesebbet aki sima 6600
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Néha unom már a veszett egér rambó harcot, bocs, ezért az irónia...
Itt legalábbis még 110....
Athlon xp 3000+, Sapphire X800 ICEQII,VIVO, 2G ram, 2*120Gb SATA raid...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
tapasztalat és "csak" 110..<#mf1>#mf1>
Nem mondhatod hogy nem olcsóbb 1/3 -a a SLI-7800GTX -nek...
Persze a gép többi része se Pentium II legyen...
Ha van veled más,akkor persze megint vannak alternativák.
De egy fél energia alatti tankal beállsz a zászlóhoz,elég egy kósza arra járó vagy épp oda respawnoló anti tankos ellen,és már véged is tankal együtt.És még a zászló se lesz meg.