172102
  • francois
    5.6-osom van, elavult?
  • Danee
    töltsd le a legfrissebb videokártya drivert!
  • francois
    hello ez szerintetek miért van?
  • GameOverrr
    Köszönöm. Egyébként meg bánom is én, hogy kinek mennyi a pingje. A lényeg, hogy nekem ne szaggasson. Amúgy meg gondolom, nem játszana ilyen pinggel az illetQ, ha neki az úgy játszhatatlan lenne.
    De asszem, beszerzek még 512 MB RAM-ot. Mit gondoltok, az segít valamít?
  • Laky
    reinstall segít, de nem fogom mindig újrarakni, amikor játszani szeretnék vele...
  • SigS
    Nekem is ez a bajom... mar 3 napja szevedek vele...
  • Laky
    hát én ezt esküszöm nem értem...
    ma délután megint renstall volt, nem patcheltem, első join után ment normálisan, a második után már úgy szaggatott, hogy az nem igaz!
    hiába veszem le grafikát, és a felbontást, ugyanúgy akad...
  • Robogo
    Már holnap van!Várjuk már azt a felvételt!:D
  • Danee
  • Rage47
    bocsi, más felhasználóval voltam bejelentkezve:D szóval ezt én irtam:D
  • flippy
    tudom. lécci ne adjatok büntit!!:)) csak nekem azt irja h No valid CD-key vagy vmi hasonló:( s azt probálom megcsinálni
  • Jancsik
    holnap feltöltöm
  • ERykk
  • Jancsik
    pff, fentvagyok egyik ts szerveren, és a buzi kodosok egyszercsak elkezdenek nekem ugatni, és úgydöntöttem felveszem :D:D
  • oniel
    na még vagy 1000 pont oszt megvan a 200000!!!!
  • Cream78
    Ja de amúgy kisit feljebb pirossal szépen ki van írva!
  • Cream78
    Csak 1.12 patch kell!
  • Cream78
    Törtet is beenged!
  • haxoror
    Na megnéztem a T3 még mindig patch nélküli (hogy mi a faszért azt nem tudom)

de

CeRvInHo ping=437
    cacho-nativo ping=373

Egy ÉLMÉNY lehet velük játszani :DDD
    (Jó látni hogy a gém Argentínában is tarol )
  • Rage47
    Az SG.hu szerveren minden verziot(tört/eredeti) beengednek?
  • Cream78
    Kezdem unni a Bc-t...
  • haxoror
    A T3 asszem még mindig patch nélkül megy de arra készülj fel hogy a patch nélküli szervereken nem ritka a 300-400-as ping mivel a világ összes szerencsétlenje aki képtelen egy rohatt játékpatchet felinstallni az ilyen szervereken gyülekezik.
  • rohadt alma
    Nem.Nem léptem ki a játékból.Valahogy meghaltak.Már nem emlékszem de szépen meghaltunk mindhárman.
  • haxoror
    altF4?
  • rohadt alma
    Volt egy játék amikor commander voltam.Irányítottam.A bázisra vetődött egy ellenség és akik ott voltak nem lőtték le.Biztos összebeszélt az egyik medickel a mi csapatunkból.Ő megölt az felélesztett aztán ez megint megölt és ment így tovább.A medic a játék végén a legjobb medic lett.
  • matyi08
    ha mindjárt meglesz a következő rangom, az assault első unlock már megvan (G3), de most szeretném unlockolni az f2000-et is, akkor az simán menni fog, felajánlja magától? mert amikor nézem a bfhq-t, akkor minden fegyvernél mutatja a special forcesosat, de assaultnál csak a flashbanget mutatja. ha azt unlockolom akkor lesz f2000-em?
  • DummyBoy
    Húúú ... ma majdnem megtört a jég ... majdnem nekiálltam én is DTK-zni :(

Igaz, én csak azt a buzi, köcsög medic-et akartam lelőni aki 4-szer élesztett fel a legnagyobb tűzharc közepette, de úgy hogy azért 12sec-eket kivárt ...
    Még be is írtam, hogy ne élesszen fel ... de ... 3 sec múlva éledtem volna, de csakazért is ... arról nem is beszélve, hogy egy darab lőszerem nem maradt, ráadásul a pontot is elbuktuk a láma miatt ... Miért nem Márióznak ezek???
  • Pyotr
    hát akkor rausz vissza a privátokra:)
    azért belekóstólhattak abba h fényesebben csillog a ranked medál:)
  • matyi08
    hűha, szóval már nem mehetnek fel törttel ranked serverre. karácson körül egyik haver benyögi, hogy neki tört van, és fel tud menni rankedra, még játszottunk is együtt. hát akkor néztem eggyet, de most ő fog!
  • GYILOKOLI
    Nekem nem eredeti a játék és nem tudok felmenni sehova csak törtre.Ennyi volt az hogy a törtet is engedélyezik?
  • Haszi
    Úgy látom nem én szenvedek egyedül "cd key not valid" problémával. Help plíííííz!
  • mNzJean
    mér Joebácsi hogyé adja?
  • willis
    nektek csinált olyat a game, hogy mikor a pályát betölti akkor fogja magát azt kilép az asztalra, és még a háttérképet is elállítja?

mitől van ez? ja és hányas vga drivert használtok?
  • Paranoia
    Akkor te 1 fasza csávó vagy
    Én még csak most estem gondolkozóba,h kibaszak e ennyi pénz érte vagy ne
  • schrank
    miért ők nem csak a náluk unlockolt cuccokat engedélyezik ? én már ősszel admirális voltam de azon a magán rankeden csicska őrvezető voltam az más tészta hogy megettem mindenkit
  • Paranoia
    Nem siránkoztam...
    2 puskával több van amivel nyakon lőhetem dragon Szijvert
  • schrank
    faszt síránkoztok örüljetek hogy részt vehettetek a beetetésen most jól rászoktatok azt majd vagy meg veszitek vagy hiányozni fog
  • schrank
    legolcsóbban -tól
  • Paranoia
    Nekem is MENT,de ma már nem enged fel,mert -invald cd key - van.:(
    Legalább 1 hetet jácottam úgy hogy feltudtam menni ranked szerverekkre!!:)Többnyire német serverekre,mert addig még jó a pingem,és kaptam a rendesen a pontokat meg a kitüntetéseket,sikerült 2 fegyvert unlockolnom legalább.
    De hát eddig tartott a móka:)ezt se tudom,h mért engedet fel.
  • mNzJean
    Help pls. hol lehet a legolcsóbban bf2 őt venni ?Egy barátomnak kellene. THX előre is