• DonC
    DummyBoy Amúgy te miröl beszélsz? :-)

Schrank #57501

Nézd Schrank én tom, hogy te jó játékos vagy szeretek is veled játszani, de ne akard nekem bemesélni, hogy a haverjaimmal pókereznem kell valamelyik hátsó zászlónál azért, hogy te meg a 16 társad kijussatok az anyahajóról Omanon. Látom ez lelki törést okozott Neked a múltkor, sajnálom. Amúgy örülj, hogy igen önmegtartóztató voltam és nem minden tankolás után mentem arra mert akkor még mindig ott spawnolna az egész csapat a hajón és fordulónként lett volna +5 killem, mert ha a sok hülye csapattárs mind egy repülöre vár a hajó végén akkor azért ne engem baszogass...

Amit mondassz amúgy igaz (!), egyszer arra jártam amikor már nem volt zászlótok. Lett is +8 killem, dehát egyrészt el kell mondjam Neked, hogy van két légvédelmi ágyú + két repülögép a bárkátokon amivel védhetitek / légifölényt csinálhattok, másrészt nem olyan régen sector-al meg matyee-vel ugyanilyen helyzetbe kerültünk USMC oldalon (szintén Oman) és mit ad isten, hogy-hogynem valahogy azért csak kijöttünk a partig. Ennyi.

Running #57499

Sajnálom srác! :) Mi is játszani megyünk és ha megyünk, akkor általában együtt tesszük zárt teamban, precizen, fegyelmezetten. Ilyenkor előfordul, hogy sok a halott :)

koschwarz #57496

Félek tévedésben vagy, pont eme két úriembernek nincs adminja úgyemlékszem, ha meg van akkor sem kifejezetten az a típus egyik se, hogy mérgében kickban, stb. Amúgy ugyanazt tudom mondani mint schranknak, téged is komázlak, komoly playernak tartalak de nincs értelme itt bevádolni így a manuszokat. Lehet valamelyik admin helyért rakott ki random kickel, ugyanis az I-II nincsen reserved. Én biztos nem rakok ki régóta ismert playereket, erre vigyázok. Megmondom öszintén azok közül választok akik ismeretlenek. (sry)
    Amúgy meg nem tagadom, nem szoktam kegyelmezni pl. balance kicknél. Volt rá példa, hogy sokan repültek, pedig elötte admin sayoltam is hogy rendeződjenek.

Namost mielött meg valaki bepampogna, hogy auto balance akkor még azt szeretném megemlíteni, hogy sokan járunk ide több baráti körből és több klánból. Mint ahogy az frx is szeret együtt játszani, a Pt-6, a JCSR is együtt szokott. Nem fogom autobalancolni a szervert mert mindenki azért megy, hogy a haverjaival játszon.