Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VéNY Robi
"(hogy aztán az elsõ szembe jövõ 3 rangal alattad lévõ ellenség halomra gyilkol ha egyedül vagy,az már mellékes)"

Azt azért még megnézném<#violent>

Pink Tiger
igen õ az loller 😊)

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

VéNY Robi
Ennyit rólad<#mf3>

VéNY Robi
Ez így van velem is már többször megesett (gondolom ez tört az imént a <#kocsog>Kari val

colos
Ha kell egy eredeti szólj... Én éppen megszabadulnék tõle!
Pink Tiger
a dtk a legsúlyosabb dolog nálam egy csapatban ezen nincs mit szépíteni

Pink Tiger
hú de rég hallottam felõled nagy kopasz zsonglõr!!! 😊))
csak nem nyomod te is? 😊) meglátogatom a de-s szervereket is, de még nem vettem eredetit

jakint
teljesen igazad van! de a sok pontot sok játékkal szedték össze pl😛uTYi több mint 700 kört játszott. Aki nem hiszinézzen utána!

bf2tracker.com
bf2s.com

AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB

Pink Tiger
nem magyarnemmagyar kérdés, egyszerûen csak valahogy naív módon azt gondolnám hogy egy magyar szerveren magyarok között jobb, mert valljuk be az idegen az idegenebb mint a nem idegen 😊)

alma2
egy ket hete itt orvendeztem eloszor jatszottam magyar szerveren igen eros teamplayt orultem is neki. ebbol a harom fickobol ketto benne volt, es pont heliztumk a mashuur city-n, ilyenkor nekunk se akadt ellenseg, szerintem se csaltak....

szerintem

Beers
Igy van !

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

TDC Geronimo
Ott a pont. Ha jön a BH, 2-3 ember spawnol anti tankkal, meg használják a dzsippet és ennyi volt...
Hameg nem képesek arra h leszedjék akkor meg is érdemlik h szétfraggeljék õket <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

és kik az adminok a servereken, õk is játszanak velünk eggyüt???
http://images.ea.com/eagames/official/battlefield/battlefield2/us/common/top_bar_sub.jpg[/marquee ]
gergod
Illetve az a baj, hogy mashtuuron a mec heli egy adag szar, max arra jó, hogy egyedül a pilóta belekamikázézza magát a full bh-ba, ölni nem lehet azzal a szarral, hamar ki is lövik, semmire sem jó.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

"Max te leszel jobb. "

Pontossan ez a lényeg.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Tisztában vagyok vele,hogy nagyon nehéz. Abban is biztos vagyok, hogy egy embernek nem is sikerülhet, ilyenkor kell a csapatjáték.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Battlefield 2 modifikációk
2005.07.30. - Marco - Friss hírek | komment <0>

Az Electronic Arts bejelentette, hogy a Battlefield 2-höz készülõ mod tool nem fog mûködni a feltört és másolt verziók alatt. Ezen felül pedig a játék statisztikai rendszerét is át fogják alakítani, a kevésbé szerverterhelõ megoldások érdekében.

Igen, igen! De honnan is lehet ezt a modifikációt letölteni???
Szerintem ha a másik oldalon nincs egy hasonlóan repülni tudó ember,akkor az a kör ilyen esetben már bukta.
Tegnap ugyan ez volt velem.Igaz ott a 2 személyes helivel nyomultak ketten,de az én csapatomban nem volt aki jól repült volna,a földön meg szétgyaláztak minket.
Lõttük mi mindennel a földrõl,de volt esze,ha beszedett 1-2 találatot elrepült,gondolom összetákolta kicsit a gépet,jött vissza...

Mr.Grent
Persze, de ezt firtathatod az égvilágig. Szerintem a plecsnik és többi dolga nem ruház fel +10% élettel, vagy jobb lövéssel. Max te leszel jobb. Imho tökmindegy meddig firtatjuk ezt a témát, vak tyuk mindig talál szeget 😊

https://grentmedia.hu

gergod
Próbáltál már Mashtuur cityn egy bh-t leszedni, amiben a 2 gunner medic volt, a pilóta supply, a másik 3 meg javította folyamatosan, a pilóta volt a squadleader és mindenki oda visszaspawnolt, ha esetleg meghalt? És még ráadásul a pilóta tudott is vezetni? Hidd el kurva nehéz kiszedni a bh-t ilyenkor.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

De ha összegürizted,akkor az alatt szerzel annyi rutint és tapasztalatot hogy mondjuk egy adott szituációban a rutintalan,alacsony rangú játékos ellen mondjuk 10-bõl 7x te jössz ki gyõztesen.
Ha meg csak "összebuggoltad" akkor lehet még a 5-5-ös arány se lesz meg ebbõl a 10 esetbõl,hiába vagy te már vezérezredesszázadosatyaúristen.

TDC Geronimo
Bug. ha valaki csatlakozik a szerverre néha magától indul egy szavazás és az újonan felcsatlakozott indítja. Nekem is volt már ilyenem.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ja csak aki gürizett az rendelkezik olyannal, hogy TAPASZTALAT. Ha nem is tízbõl tízszer õ nyer, de nyolcszor szinte biztos.

Persze távol álljon tõlem az általánostis.Azért mert valaki sok pontal,magas rangal szerepel,még korántsem biztos hogy valami nem tiszta,vagy nem korrekt eszközökkel szerezte azt.
Aki sok játékkal,nagy munkával eljutott a magas rangig,és kitüntetésig,stb,az elõtt le a kalappal.Hát aki meg nem igy...az nem igy...

Mr.Grent
Errõl beszélek. Tökmindegy hogy überprofi vagy és skill és tudás van a pontjaid mögött, vagy csak segíted a csapatod, eseteleg összebuggoltad a pontjaid . Holnap jön valaki és lelövi azt aki eddig gürizett a cuccokért, meg azt is aki nem.

matya007
igy van

Egyszerü vagyok mint a barna szar

Olvasd el mégegyszer.

Akkor marha láma volt az ellen. Egy BH 5-6 emberrel terített asztal, õk meg csak nézték?

Mr.Grent
Ez egy baromság, attól mert valaki ezredes, azt nehogymá ne tudja lelõni egy senkiházi tizedes, vagy egy sima paraszt a mezõrõl.

matya007
Ez csapat játék nem?
Akinek nem tetszik vegye elö a c64-ét és nyomja a pac-man-t. <#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

Igen és pacifisták, amelett meg tisztára David Copperfildek, mert el is tudnak tûnni a pályán 😊 0 ölés és 0 halál!

gergod
Hmm Mashtur cityn blackhawkban csinálták. Semmi probléma vele, nem csaltak. Tisztán látható: Putyi és Kirk lõtt, Robi vezetett. A többi valszeg javította a gépet. Ez nem tisztességtelen. Bár érdekes, hogy egy 6 fõs helit miért csak öten használtak, de lehet a 6. épp kilépett.

Hogy lesz sok pontod és te leszel a kirrrály.

(hogy aztán az elsõ szembe jövõ 3 rangal alattad lévõ ellenség halomra gyilkol ha egyedül vagy,az már mellékes)

matya007
Ebben mi a jó?
Elmagyarázzuk?

Quki
Na...az ilyeneknek kéne szértverni a pofáját...pff..szánalmas banda...és így van huszonakárhányezer pontja...és egy csomó unlockolt fegyvere van így
ezt nekik!<#mf3><#gun>

FSB: 533 |FSB/RAM arány: 1:1| C2D 8400 @ 4.0 Ghz| Gigabyte EP45DS3P| Sapphire HD4870->4890 | 4Gb OCZ Reaper 1150| Chieftec 750Watt + Acer Aspire 6930G-644G32N notebook

Sztem a képpel nincs semmi gond.Baj hogy ha valaki sok pontot szerez?Végülis a csapatot segíteték azzal hogy bázisokat foglaltak el😄

A lényeg, hogy 100% -osan "tiszta" pontok.

legyen=legyenek

Col Andrew
ez akkor szokott ilyen lenni amikor egy blackhawkos pályán mennek 5 en a chopperbe. mulkor pilóta voltam, és 104 assist pointom volt kb 2 killel.

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Ebbe minden van, de sajna ez csak akkor mûködik ha valamiféle csapatjáték van. Magányos rambóként semmit nem ér. Lényeg, hogy legyen körülötted és hulljanak mint a legyek <#hehe>

Igen nagyon. (Elfogult vagyok.) Ha még itt vagy akkor még nem tudok belépni rankedra ugye? <#hehe>

Crem
1, Marhán örülök, hogy nem tudok helit vezetni!😊
2,Ki-hogy milyen formában gyüjti a pontokat saját joga. Csak "kliens" programokat ne használjon. Mellesleg megjegyzem soha nem jönnek rá, mekkora élmény egy jó squadban nyomni.
3,Sok emberrel találkoztam akirõl szent meggyõzõdésem volt, hogy egy tirpák bunkó, mégis mikor beszélgettünk a squadban, rá kellett jönnöm , hogy tévedtem, mert egy halál normális ember! szal... kommunikálni emberek!!😄DD

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

uHs Gerzson
Ö arra gondolt hogy a blackhawkal mennek az emberek és foglalnak vele szerintem 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

fr3ddy14
télleg olan jó a medic?
lehet hogy áttérek rá.

fr3ddy14
monnyá már olyan ingyenes szervert plz

Gyanús. Mondjuk nekem is szokott lenni úgy 40-50 pontom, hogy csak 3-4 embert ölök meg. Orvosként segítek és foglalok. Persze meghalni azt szoktam 😊

Cobra.
A kiszavazás is bugos néha, többször láttam olyat, hogy indult kick vote, de az indító hevesen tiltakozott, hogy õ kezdte volna. Egyszer velem is elõfordult, hogy állítólag én indítottam a kick vote-ot, de nem tettem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Jó de azt te is belátod, hogy ne más rovására gyakoroljanak még akkor sem ha õk a nagy klán (nemtom nem ismerem õket). Üres server úgy értendõ hogy menjenek be hatan és máris nem az.

Béke!!