• lammaer
    Jaja, én is voltam már olyan szakaszban, ahol kiscsákó állandóan rinyált hogy: gyógyitsatok, meg élesszetek már fel (előtte persze nyilt terepen kirohant egy tank elé hogy majd lelövi - persze hogy legázolták). Pár perc után szóltam neki, hogy jó lenne ha befejezné a nyavajgást, mert a medic az látja ha valaki sérült vagy halott és ha tud akkor fog segiteni, ugyanis ezért kap pontot.
    SZVSZ a srác még nem volt tisztában azzal, hogy is működik a medic/support/engineer etc, kaszt.

Egyébként érdekes, de én nem nagyon találkoztam ilyen anyázós emberekkel. Igaz, rankedon keveset vagyok, az idő nagy részét az SoldiersPlayGround és társai féle private ranking szervereken töltöm. Szombaton pl sikerült egy nagyon jó szakasszal összetalálkozni (arty, Z$OZ$O és a többiek) ahol összedolgozó emberek voltak. Többször állt úgy az oldalunk (full szerver, 64 ember), hogy csak az a zászló volt meg amit mi tartottunk (meg a befoglalhatatlan főbázis) és hiába jött az ellen mindennel, nem tudtak kiüzni minket. Pedig jött az arty (amig szét nem kaptuk), ejtőernyős blackhawk támadás, helik, apc-k...
    Nagyon jó feeling volt - az ember csak beszolt hogy "APC a bejáratnál" és egy pillanat múlva vagy 2-3 antitank raksi repült a támadó felé... még a heliket is elkergettük APC és géppuskás össztüzzel.

Egy "gond" volt csak - az ilyen "tartom a zászlót" hozzáállással viszonylag kevés pontot lehet szerezni, de ez legyen a legnagyobb baj :)