Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
steam, origin: ACE_hun
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Ha meg nincs bemérve az ellen(tehát nincs sípolás),de a célkereszt közepében van,akkor meg úgy elhúz mellette,mintha az üres levegöbe lötted volna.
Olyan is volt már,hogy bemértem egy ellenséges helikoptert,rajta is tartottam a célkeresztet,de a rakéta meg elkanyarodott egy saját heli felé,ami a képernyö szélén épp hogy látszott...
Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu
Naszal:
Megtéveszteni azért tudja, mert mint tudjuk a hõkövetõ rakéták (más néven IR azaz InfraRed irányítású rakéták) a hõt, azaz a hõ által kibocsátott infravörös tartományban észlelhetõ fényt észlelik és követik/próbálják követni... Mivel az infracsapda általában magnéziumot és alumíniumot tartalmaz, ami kap egy elektromos impulzust, és ettõl begyullad igen magas hõt és ezzel együtt nagy fényt, bocsát ki, ami nagyobb, mint a hajtómûbõl távozó ugyanezen tulajdonságok.
Nagy vonalakban ennyi lehet nem teljesen pontos, de a lényeg ez. Remélem érthetõ volt!
Üdv!
pl ott lehet tisztan latni, uldoz az ellen a csapattars repcsijet, te befogod, seggbe akarod loni erre kidobja a reggelijet, es egybol a sajat gepedet lovod le.mi volt ebbol a tanulsag.. nem olyan rossz az a gepagyu a gepen, hullik attol is rendesen a fergese legyen foldon vagy a levegoben 😊
szerintem
Szakzsargon ide vagy oda, ezert kell angolul mondani az angol szavakat, ugy nincs feleertes 😊
Le a magyaritasal ! 😊
szerintem
Jövõ hét vasárnap asszem jó is lenne, addigra lesz szerverünk is, persze lehet máshol is gyakorolni.
Igyunk sört jól!
Nem nagyon szoktam hozzászólni inkább csak olvasom a fórumot,de annyit beszéltek errõl a TK megbocsájtok nem bocsájtok meg dologról.
Szerintem nem kell ezt annyira felfújni.Én általában külföldin játszok mert volt egy-két rossz tapasztalatom a magyar szervereken és szerintem a külföldi szervereken egy kicsit jobb a szinvonal persze ott is van kivétel.
Na szóval a lényeg az és szerintem egy jó megoldás is erre nincs megbocsájtassz vagy nem,kapsz minusz kettõt és kész el van intézve.
Ebböl nincs vita.
Kiléptem a játékból, vissza, és most rendesen mutat mindent.
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
gecccccc ezen beszartam😄DDDDD
ezekkel valosagshow-t kene csinalni😊 LOAL
Sot jartam ugy delutan egy EA szerveren hogy ralottem egy ellenseges BlacHawkra 3 stingert, ki is fingottak, aztan erdekes modon a kovetkezo ablakban mar : "Kicked for agressive tk..." mondom fasza. Rafogtam a laggra, de azota se ertem hogy a raksi rontott vagy en <#nevetes1>#nevetes1>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Ui: hozok 1-2 klántagot is, hogy gyorsabban meglegyen!😊))))
Esetleg akit érdekel még a késés ribbon és belefér a lelki viligába az szólhat!😛
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Ha netán mégis, akkor nyilván szemrebbenés nélkül tudomásul veszed a többiek által rád osztott punish-t.
Minden jog fenntartva!
Hide and fear, Cobra Commander is here !
steam, origin: ACE_hun
Mar nem volt zaszlo, es egy ellen maradt. Akkor kerestem ra hogy holl lehet,
hat egy epulet elott gyilkolasztak egymast.
Nemtom mi ertelme van ennek, hiaba van rangja ha bemegy egy meccsre es esik kel egesz vegig.
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
de viszont tegnap a szemem elott rajzolta at ott a haromszoget x-re persze lehet, hogy azzal szorakoztak, hogy tankot cserelgettek az orrom elott, de nagyon idegesito tud lenni, a legtobb tk ezert van. persze jatszhatom azt a pilotat is, kizarolag ures zaszlok /ahol nincs kek potty/ dobalom a bombat, azt hivjak segitokesz embernek.bar ilyenbol sok van a jatekban.Tenyleg kene ez a legi tamogatast kerek, bar akkor biztos szettornek valamit, ha meg ezek utan is ottmarad a tank mellett es punishol !
szerintem
latszik, meg nem repultel soha a jatekben.
De majd, ha latom integetsz felfele varva az egi aldast. hogy megmentsen az ellenseges tank lanctalpatol, csak miutan atment rajtad es vegigneztuk a levegobol, csak es kizarolag utana dobom ra a bombat 😊
sok sikert...
szerintem