• joebacsi
    "és csak azért lebutítani mondjuk a puskagránát robbanásának erejét és rádiuszát a mert egyesek 95%-os pontossággal telibelövik az ellenfelet és annak azonnal annyi, na hát ez butaság"
    ehh még mindig nemérted mi a gondunk...azzal semmi baj, hogy ha arra használja valaki a gránátvetőt, amire alapból kitalálták: középtávoli célpontok biztos leküzdésére...a gond ott kezdődik, mikor vérpistike ugrálva bemegy vele a sikátorba, és amint meglát valakit maga alá durrant, megölve a célpontját, ám mindezt sértetlenül megúszva...(meccsen sajnos kénytelenek vagyunk mi is használni, hidd el, nem egy nagy élmény...)

a bf2 realiszikusságáról meg ne kezdj el vitázni, mert már fáradt vagyok hozzá :)

"többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren"
    öö ilyesmi statisztikáról nemnagyon tudok 42ből, illetve speciel nekem az immáron többször emlegetett überspíler Zennon tesód se mond nekem túl sokat :)

amúgy ha hiszed ha nem, csapatban játszani nem azt jelenti, hogy éjt nappallá téve tolod a játékot, nálunk sok tag bőven belefér az általad említett "meló után ledöglök 1 órát játszani" kategóriába, csak többé kevésbé van heti 2-3 fix este (2-2.5 óra), amit a csapatnak kell szentelnie, és ezzel is lehet eredményeket elérni...a publik mindig is túl bohó marad a klánmeccsekhez képest :)