Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pharaoh
Így igaz ezt én is tanúsíthatom, de az még jobb ,ha egy jól összeszokott csapat van.

<#ijedt>

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

mohus
Ennyit számít egy jó sqadleader és a mikrofon....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
"Még gopher se, nem hogy www"

bbs, telnet, wsirc....nyamm

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

mohus
gép kikapcs

Mit lehet csinálni a "lag" megszüntetésére?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

:D

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

alma2
Marmint szemelyesen ismered ?
Akkor fenekeld el helyettem is, es verjel egy kis ertelmet a fejebe, koszi :)
Ja meg vedd ra valahogy adja el a jatekot, ez nem neki valo :)
--
Szerintem lesz egy par gyenge idegzetu ember, aki tenyleg szetveri a gepet, a hazat, a csaladjat a punish miatt,pontosabban akik ossze-vissza nyomkodjak.
Viszont arra is jo, ha elotted van az urge pontszamban, kispecized magadnak, ele allsz egy parszor vagy barmi, maris tied lesz az arany csillag :)
Lassan megint olvashatjuk, hogy a szamitogep jatek öl, butit, nyomorba dönt :)

szerintem

lac coo
Ezt a punish dolgot úgy eltörölném ahogy van .

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

fr3ddy14
ismerem,elég láma :D

fr3ddy14
:D

alma2
Igy a nap vegen, uberelt mindenkit ATI(HUN( vagy talan ATIS(HUN) nevu jatekos.
Sharqi peninsula palya.
Senki nem volt eleg bator, hogy gunner legyen nekem :)
a palya felenel jon ATIS a megmentom.
Varok ra, hogy beszalljon teblabol a helitol nem messze, jo mondtam ez se jon felszallok.elindulok kiabal "need a ride" visszamegyek erte, megyunk szetloni az ellen helijet a startnal meg aki ott teblabol..raketa persze nem tudja, hogy van.Erre kiugrik a helibol en szetnyomom, mert olyan kozel repulok el az epulet tetejetol, vagy valami hasonlo.Nyom egy teamkillt, erre meg a levegobol repulve elkezdek neki magyarazni, hogy o nyumta e a "punishet", nem reagal. mire leirom mar tok idegesen, hogy te voltal az a .. ki punisht nyomott ? erre o az mi ?
-mondom pagedown.
-"ja en voltam az a f+" mondja o. De mar irja is menjek vissza erte.
Gondolom meg egy bolond ki nem tudja mint jelent a punish szo.
hmm, csak erzi milyen hulye volt, akkor elviszem megint.
lovoldozunk belenk jon az ellen helije, ok meghalnak, na meg atis is, erre a gep megint ramveri a teamkill-t. Erre Atis baratunk automatikusan nyom egy pagedown.Amit azt hittem az elobb felfogott mit jelent.
megjelenunk harmadjara ott a helinel rohangal mint ha mi sem tortent volna, szetlovom puskaval, o ugye megint automatikusan pagedown, en meg kick :)
Ma jatszottam elszor magyaron ugy igazan, inkabb elkerulom, es hallgatom a nemetek radiojat :) Ilyen ideg meg nem voltam, ennyit meg nem er az egesz HUn fesztival :)

szerintem

Pharaoh
Neked se kellenne kempelned és akko nem lenne TK

lac coo
ja ja ! Az jó klán , volt FC-sek :-DDDDD

Pharaoh
Megsúgom neked, hogy a SAC klán tagokat toboroz.

LOL

bacardi93
Skill
Klánt keresel
gyere ide és jelentkezz
www.gportal.hu/hutema
!!!!<#nevetes1>

Krinyo
szitó= szitu <#wilting>

klánt keresek

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

Krinyo
onnan hogy pl rázuhant az nmy helikopter és mégis tk-t irt ki...a srác megse nézte mi a szitó automatikusan pg dwn
és ez megy egyfolytaban

Hysteria
elofordul a legjobakkal is .. :)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

fr3ddy14
töknyólc

lac coo
"omen" <#ijedt>

fr3ddy14
bakkir
kibasztak egy szerverrõl teamkill miatt:
gulf of omen a pálya, megyek bombázóval és bombázom az anyahajójukat, közben meg figyelem hogy több a teamkill mit a kill.
a sok barom ott kempelt az ellen anyahajóján, mert a szigeten már mibden el volt foglalva a mi javunkra, és én gondoltam hogy lebombázomm õket.
és ezért kirúgak, mert több a teamkill mint a kill

lac coo
Legyen igazad :-D

mesor
Most ez a TK dolog olyan hogy az illetõ honnan tudja hogy véletlenül vagy direkt TK-tad le.
lac coo-nak nem tudok reagálni csak azt tudom mondani amit az elöbb egy kis idõ és meg kell ismerni a játékot rendesen!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lac coo
A bonyolult rossz kifejezés valóban. Inkább összetett , és szerintem éppen emiatt nem való igazából publikra.Vagy olyan lesz a szinvonal mint ami most van....

Krinyo
az a bonyolult hogy valaki megtalálja a page up-ot tk után

mesor
A BF2 egyáltalán nem bonyolult csak egy kis idõt kell rászánni hogy az ember megismerje a játékot!
Valamilyen szinten mindenkinek új a játék, a játékmenet mert egyik BF-hez és modjaihoz sem hasonlít.
Azt nem értem hogy mi a bonyolult kiválasztani a kasztot a spawn pontot és ok-t nyomni aztán lelõni az ellent illetve elfoglalni a zászlót esetleg ezt néha csapatokba verõdve?<#szomoru1>
Most komolyan ha ez bonyolult akkor lassan tényleg Pac-Man szintû játékokat kell készíteni!<#schmoll2>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Krinyo
autista <#idiota>

leveskocka
megis,minek nevezned azt,akinek mar megvan az orvezetoi rangja,ergo nem ma kezdte(ott lebeg a feje felett:),es ketszer egymas utan belesetal az agyutuzbe,mikor a tobbi menekul onnan?nem,ez nem kezdo,ez lamer.egyszer veletlenul ok.de ketszer?
Nekem majd' minden hétvégén bekavar <#pias>

csuhi
semmi gond... már megy alcohollal is

Valakinek mintha az alcohol kavart volna be.

Minden jog fenntartva!

csuhi
Rájöttem!

Anti-Blaxx 1.16-al sikerült.
Akinek van ilyen problémája mint nekem, privizzen.

csuhi
3.4.7-es van fent, ugytudom, ez a legújabb d-tools.

alma2
Szoval pont olyan "csalo" vagy, mint akik harmasban nyomjak... olik egymast ?
vagyis az ellent gyilkoltad a keseddel, aki hagyta magat, ha nem tevedek ?
enye-benye :)

szerintem

Érdekes, nekem is fentvan a d-tools, mégsem írt ki ilyet...
alma2
Lehet hogy az ujabb daemonnal kellene probalkoznod, es ird at a device nevet is telepitesnel, nem biztos csak egy tipp.
meg az alkhol minek van fent , eleg az egyik :)
/ja paran azzal irtok cd-t/

szerintem

Crem
Nem a lámasággal van gond, mert mindenki volt-lesz kezdõ, hanem azzal, hogy még fel van háborodva, megbüntet,ki akar szavazni,aztán DTK...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

csuhi
Hali!

lenne egy kérdésem, remélem nem kapok 40 büntetõpontot, de azért megkérdezem... (Visszaolvastam, nem találtam rá választ, talán azért, mert nincs :P)

Nos, amikor felraktam a patch-et, és el akartam indítani, kiírta, hogy CD-DVD emulation software detected... stb...
Ilyenkor mit lehet csinálni? fentvan az alcohol, és a d-tools

köszi a helpet

leveskocka
jah,en most egy kisse befordultam man megin a sok laman
leveskocka
ehh nem lacconak irtam hanem ibronnak
alma2
Na persze, ha mindezt nem a Kubra Dam-gat kozoepen jatszanank, betonfalakkal korulveve :)

szerintem

leveskocka
igen 12Ehuf bar 7 ert vettem,a neten lattam valami akciot az usaba,egy haverom kint el,megvette,meg valami ajandekot is kapott hozza,a kodot elkuldte emilbe,a dvd-majd kuldi:)meg ujrainstall se kellett,csak a regbe atirtam a kodot<#eplus2><#mf1>
Na,én töröltem a gépemrõl a Battlefield2-t:(..majd megveszem eredetibe és akkor jövök aprítani az ellenséget multiba:D...csak kéne még kábé 7000,mert 12rugó körül van,nem?

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

lac coo
Itt max akkor lesz jó , ha lefut a BF2 divat , és csak azok maradnak akik komolyan játszanak...

Krinyo
jointban érdekes módon mindenki normálisan használta az eszközöket/jármûveket

direwolf
Üdv!

3 napja kipróbáltam az 1.02-es patchet, telepítés után a magyar szerverek vagy azt írták, hogy újabb verzióm van, vagy ha beengedtek PB dobott ki. PB-t frissítettem faq-ban leírt módszerrel (exe), de akkor meg azt írták, hogy a PB-m újabb, és ugyan úgy kidobtak. Meguntam, visszatettem orig BF2-t.
Kérdésem, hogy azóta változott-e a helyzet, próbálkozzak ismét, vagy még várjak?

There\'s no replacement for displacement

Hysteria
hmm de en voltam csak kelett az a rohadek knife combat még 3 badge hianyzik es megvan az osszes :)

muszaly volt vele irogatnom

sry mindenkitol akit zavartam egyebkent a budos eletben soha nemszoktam irogatni:))

udv.: Hys

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]