Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Olyan köd van hogy az orromig se látok,és olyan szintkülönbségek hogy azt se tudom hol másszak fel egy amugy tõlem 10 méterre lévõ ponthoz...Meg annyi viz hogy hadihajók is úszkálhatnának...
Amugy nekem még ez a kill assist rendszer se egészen tiszta.Mert azokat mire adja most pontossan?Néha biztossan látom hogy általam is eltalált ember,jármû bevégzi más keze által,mégse adja meg.Máskor meg vagy fél perce nem lõttem már semmire,és egyszer csak kiírja hogy "kill assist"...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
bbs, telnet, wsirc....nyamm
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Akkor fenekeld el helyettem is, es verjel egy kis ertelmet a fejebe, koszi 😊
Ja meg vedd ra valahogy adja el a jatekot, ez nem neki valo 😊
--
Szerintem lesz egy par gyenge idegzetu ember, aki tenyleg szetveri a gepet, a hazat, a csaladjat a punish miatt,pontosabban akik ossze-vissza nyomkodjak.
Viszont arra is jo, ha elotted van az urge pontszamban, kispecized magadnak, ele allsz egy parszor vagy barmi, maris tied lesz az arany csillag 😊
Lassan megint olvashatjuk, hogy a szamitogep jatek öl, butit, nyomorba dönt 😊
szerintem
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sharqi peninsula palya.
Senki nem volt eleg bator, hogy gunner legyen nekem 😊
a palya felenel jon ATIS a megmentom.
Varok ra, hogy beszalljon teblabol a helitol nem messze, jo mondtam ez se jon felszallok.elindulok kiabal "need a ride" visszamegyek erte, megyunk szetloni az ellen helijet a startnal meg aki ott teblabol..raketa persze nem tudja, hogy van.Erre kiugrik a helibol en szetnyomom, mert olyan kozel repulok el az epulet tetejetol, vagy valami hasonlo.Nyom egy teamkillt, erre meg a levegobol repulve elkezdek neki magyarazni, hogy o nyumta e a "punishet", nem reagal. mire leirom mar tok idegesen, hogy te voltal az a .. ki punisht nyomott ? erre o az mi ?
-mondom pagedown.
-"ja en voltam az a f+" mondja o. De mar irja is menjek vissza erte.
Gondolom meg egy bolond ki nem tudja mint jelent a punish szo.
hmm, csak erzi milyen hulye volt, akkor elviszem megint.
lovoldozunk belenk jon az ellen helije, ok meghalnak, na meg atis is, erre a gep megint ramveri a teamkill-t. Erre Atis baratunk automatikusan nyom egy pagedown.Amit azt hittem az elobb felfogott mit jelent.
megjelenunk harmadjara ott a helinel rohangal mint ha mi sem tortent volna, szetlovom puskaval, o ugye megint automatikusan pagedown, en meg kick 😊
Ma jatszottam elszor magyaron ugy igazan, inkabb elkerulom, es hallgatom a nemetek radiojat 😊 Ilyen ideg meg nem voltam, ennyit meg nem er az egesz HUn fesztival 😊
szerintem
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
és ez megy egyfolytaban
kibasztak egy szerverrõl teamkill miatt:
gulf of omen a pálya, megyek bombázóval és bombázom az anyahajójukat, közben meg figyelem hogy több a teamkill mit a kill.
a sok barom ott kempelt az ellen anyahajóján, mert a szigeten már mibden el volt foglalva a mi javunkra, és én gondoltam hogy lebombázomm õket.
és ezért kirúgak, mert több a teamkill mint a kill
lac coo-nak nem tudok reagálni csak azt tudom mondani amit az elöbb egy kis idõ és meg kell ismerni a játékot rendesen!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Valamilyen szinten mindenkinek új a játék, a játékmenet mert egyik BF-hez és modjaihoz sem hasonlít.
Azt nem értem hogy mi a bonyolult kiválasztani a kasztot a spawn pontot és ok-t nyomni aztán lelõni az ellent illetve elfoglalni a zászlót esetleg ezt néha csapatokba verõdve?<#szomoru1>#szomoru1>
Most komolyan ha ez bonyolult akkor lassan tényleg Pac-Man szintû játékokat kell készíteni!<#schmoll2>#schmoll2>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Minden jog fenntartva!
vagyis az ellent gyilkoltad a keseddel, aki hagyta magat, ha nem tevedek ?
enye-benye 😊
szerintem
meg az alkhol minek van fent , eleg az egyik 😊
/ja paran azzal irtok cd-t/
szerintem
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
lenne egy kérdésem, remélem nem kapok 40 büntetõpontot, de azért megkérdezem... (Visszaolvastam, nem találtam rá választ, talán azért, mert nincs 😛)
Nos, amikor felraktam a patch-et, és el akartam indítani, kiírta, hogy CD-DVD emulation software detected... stb...
Ilyenkor mit lehet csinálni? fentvan az alcohol, és a d-tools
köszi a helpet
szerintem
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
3 napja kipróbáltam az 1.02-es patchet, telepítés után a magyar szerverek vagy azt írták, hogy újabb verzióm van, vagy ha beengedtek PB dobott ki. PB-t frissítettem faq-ban leírt módszerrel (exe), de akkor meg azt írták, hogy a PB-m újabb, és ugyan úgy kidobtak. Meguntam, visszatettem orig BF2-t.
Kérdésem, hogy azóta változott-e a helyzet, próbálkozzak ismét, vagy még várjak?
There\'s no replacement for displacement