FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
steweee #56589 nos nem kételkedem a hozzáértésedben, ti bizonyosan magas szinvonalon játsszátok a játékot. de van két külön kategória, ezt ne feljetsd el
1: azok akik úgy mint ti nagyon profin és rendszeresen játszotok vele, klánokban, összehangolt csapatmunkával, együttműködésben hangkapcsolattal. ráadásul egyesek szinte emberfeletti teljesítménnyel akár földön, akár levegőben (pl:tesóm Zennon a bf-ben nagy spíler, többször nyerte el a legjobb assault karakter címet összesítésben több szerveren, igaz ő még csak nem is klántag mégha sokfelé is hívták, és azért assault mert ahhoz semi nem kell csak ügyesség és menni előre)no nektek külön modokat kellene fejleszteni
2:az olyanok mint én, akik a játékosok NAGYTÖBBSÉGÉT KITESZIK, hogy ugyan szeretnek napi fél egyórát játszani ezzel is, de annyira komolyan azért nem érdekel a dolog. sztem az alapjátékot az ilyen emberek igényeihez kell igazítani, és ha nem is vagyunk überprofik szeretünk szép és realisztikus játékkal játszani, és csak azért lebutítani mondjuk a puskagránát robbanásának erejét és rádiuszát a mert egyesek 95%-os pontossággal telibelövik az ellenfelet és annak azonnal annyi, na hát ez butaság
mondon a megoldás a különböző igényekre a különböző modok lehetnének. mert pl az sem hiszem hogy normális jelenség, hogy vki az ég egy pontjából megmondja nogy neki egy bázis tüzeléséhez hogyan kell lőnie úgy hogy nem is látja a célt.én mondjuk örültem mikor sikerült egyáltalán eltaláni így egy bázist, és a legtöbben be sem ültek ilyen harcjárművekbe mert nem értettek hozzá