FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #56391 A plecsniknek elvileg reprezentálnia kéne a játékos stílusát és... ennyi.
Ránézésre meg lehetne mondani hogy ki mivel hogyan játszik sokat ill jól.
Ehelyett megállás nélkül dobálják a nyakamba az ammo packokat holott látják a minimappon hogy fullon vagyok de ugye meg KELL szerezni azt a rohatt resupply bizbaszt mert OTT VAN
Harminc méterről szemből egy szál késsel rámsprintel a marhája mert a mittudoménmilyenszintű knife még mindig nincs meg neki de a haveroknak már rég megvan és ez "tök ciki" szal gyorsan azt is meg kell szerezni.
Valaki szeret tankozni/repülőzni és még jól is csinálja?
"Faszláma láttam a statodat gyalog egy fika vagy!!!!"
Nevetséges az egész rendszer.
Régi BF-ekben még ha eredetid is volt nem érdekelt hogy melyik szerverre mész a lényeg a jó játék volt most meg a warezosok is mániásan be akarnak jutni a rankedokra hogy hódolhassanak a gyűjtögetős hörcsög-énjüknek, tegnap simán nyomtam a disconnectet amikor mashtuuron én voltam az EGYETLEN aki visszaspawnolt AT-vel a blakhawk ellen a többieknek derogált hogy többször is meghalhatnak közben és ez rontja a statjukat pff...