FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GL téma: Megint csak azt tudom mondani, hogy játssz még vele sokat. Érdekes módon én is a magyar(újabban), angol, német szerverekre járok, és arányiban sokszor kapok GL-t az arcomba. Ha tényleg megoldják a peccsben, hogy közelre lőve nem robban fel, akkor semmi bajom nem lesz vele. Nagyon remélem. (Még mindig csak a kamikaze GL-eseket rühellem, aki normálisan használja, az tegye, azért van)
Medic: Így is csak másodperceket vesz igénybe... Nem értem, miért baj ez így. Az eddigi részekben nem volt élesztés. Egyébként a medpakkos élesztés ötletből kiindulva: el tudnám képzelni, ahogy a karkandi hotel utcáján medpackkal a kezében végigfut egy medic, és körülötte "kelj fel és járj!" stílusban pattognak fel az egy csík életű társak a hullakupacból... Asszem kapásból lőném hátba a "jótevőmet"...
Arty: Sajnos huzamosabb időre tönkretenni tényleg nem nagyon lehet, max az olyan pályákon, ahol a főbéz is elfoglalható. Együtt kell élni vele. Egy idő után meg ráérzel úgyis, hogy mikor vagy jó célpont az artynak, és nem várod meg. Legalábbis én -saját hülyeségeimen kívül- ritkán kapok a nyakamba artyt...