Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Letöltöttem a legfrissebb punkbustert, de a szervereken még régebbi van, és mindig kiba**. Adtok egy linket ahonnan leszedhetem a régebit?? Vagy talán frissiteni kéne a szervereken...<#levele>#levele>
Használd a "need pickup" rádiót mert azért van, nem a kocsi elõtt kell ugrálni pláne nem utána lövöldözni :P
Vagy csak simán ugorj rá a kocsira miközben nyomod az "E" gombot :P
http://kutyuszoba.blog.hu/
GanXstaZolee#2709
szerintem
szerintem
Ez baj, mert így le van tiltva az agp gyorsítás teljesen. Ha 8x nem is, de legalább 4x-re húzd fel. Kikapcsolt agp gyorsítással sztem el sem indul a játék, ha mégis, nem lesz benne köszönet.
mas mas csinalta mas objektum meretekkel :)
Max egy palya szerkesztos emberke megcafol. pl a kubra dam aranytalanul nagy ott minden pl a leszallopalya es sok minden mas, ugy repulok mintha egyhelyben jarnek.Mig a masik palyan olyan kicsi a leszallopalya, hogy nem kepes egy repulessel feltolteni a repcsit bombaval.Persze ezen lathatoan sokkal gyorsabban repulok.Ja es nem azert mert az egyik palyan a ketszemelyes repcsivel megyek mielott belekottok :)
szerintem
Szerintem mindenki sorolhatna a game bugjai/faxsagai miatt eloallt helyzeteket.:)
Nekem is volt mar jopar hasonlo, de a legtobb ami tetszett, hogy mar 1-2 perce kergetjuk 1 mast az ellenseges helivel, o a fejem folott van en pedig mennek felfele mikor is ossze utkozunk, es en oltem meg ot/oket ij modon.:)
beulsz gunnerbe a helibe, es irtasz egy parat, na jo, joparat :) es csak ugy dobalja a server. Csak azert irtam mert valakinek lelki torest okozott multkor, hogy megszerezte es kivagta a server :)
szerintem
Amugy lentebb mar irtak, hogy nem hataroz semmi kulonoset.
Nekem allandoan BE van kapcsolva, es semmi bajom a BF2 vel.
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
GanXstaZolee#2709
Amúgy legérdekesebb TK-k:
- Álló tankkal pontot foglalok, felémszáll a baráti heli besegíteni. Pilóta a tankomnak jön, meghalunk mindannyian, kapok 2 TK-t, és az egyik még be is büntet!!!
- Squadleaderrel pontot foglalok, egyszercsak lespawnol mellém valaki, ijedtemben lelõttem. Naná, hogy squadmember volt. Sorry, sorry, nem büntet be.
- Dragon valley pályán APC-vel indulok a nagy szigeten lévõ bázisból oldalra, emelkedõ után hirtelen TK, majd bünti. Következõ életemben látom, hogy a sznájpergyerek a bukkanó után az ÚTON hasalva lövöldözik, majd a szemem láttára valaki ugyanúgy elüti. A vicces az, hogy kifelé jövet a bázisból esélyed sincs, hogy meglásd a csókát. 5 perccel késöbb ugyanott fekszik az út közepén. ARGH!
- Tank-Tank csata, nem túl jól állok, egyszercsak felrobbanok, 2TK, mindkettõ bebüntet. Ahogy a kamera kizoomol, a tankom mögött füstölgõ autóroncs. Tippelj, mi történt.
- Helivel repülök Kubra dam pályán, egyszercsak légvédelem lõni kezd rám folyamatosan, ráfordulok, rakátasorozat elmegy. Utána bevillan, hogy kék színû (még mindig lõ rám), meghal, bebüntet.
- Zászlót támadot Shonghua (vagy miatököm) pályán APC-vel, egyszercsak épület mögül gránátok kezdenek felém repkedni. (vagy 3 db) Odalövök, meghal (biztos már le volt sérülve, mert nem közvetlen találat érte), bebüntet.
- Hja, meg egyszer csóri
Ezek csak a legemlékezetesebbek voltak.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Nekem magyarul van azért nem találom ?
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
CAPS LOCK? <#hehe>#hehe>
Fast Writes hol van egy Ati videokarinál ?
Ha van idõd megnézni, hogy a szerencsés jelöltet miért akarják kirúgni (TK, inaktív - ezek láthatóak a pontokon, vagy mert gyengusz commander), akkor szavazz. Viszont ha éppen kerget a tatár, akkor inkább ne nyomj semmit. (sztem) :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Van, mikor a játék hevében nekem is eltart egy ideig, mig foglalkozni tudok a dologgal.
Vagy én vagyok túl naiv? :-)
Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
2 szerveren vannak sokan ez a passos meg egy másik amire sok külföldi jár...
jo lenne magyarokkal játszani...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Engem is lelõ néha a saját emberem,elgázol amikor fel akarok szálni a kocsira,stb...De ha jól emlékszem Bf2-es pályafutásom alatt eddig egyszer nyomtam büntetést,amikor a sötétben rossz gombot nyomtam le véletlenül...<#vigyor4>#vigyor4>
Mert egyszerûen nem érdekel.Elüt,lelõ,és akkor mi van?Hülye agyammal feltételezem hogy nem igy akarta.Ettõl még én is elkáromkodom magam,vagy az elmeállapota minõségérõl is elmorfondirozok amig várok az újraéledésre,de nem fogom agyba fõbe büntetni csak hogy akkor már neki is legyen rossz.
Olyan meg még nem esett meg velem hogy valaki módszeressen engem akart volna kiirtani a saját csapatomból folyamatossan.
Szóval én nem csinálok ebbõl az egészbõl akkora problémát.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nem lehet hogy éppen klánmeccs van és azért nem ... vagy csak egyszerûen ehhez is láma vagy?
Elnézést kér egy "nagypofájú" ... Gondolkodva mint az ember ... bahh ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
estleg kiprobáltad?
asszem még te is olyan hülye vagy mint én...
köv probálkozo?
-tRs-Landor