• steweee
    az hogy vmit rosszul valósítanak meg nem jelenti azt hogy maga az alapötlet is rossz és azon föltétlenül változtatni kellene.sztem butaság az ágyúzás, vagy legalábbis ahogy most van. akkor lenne értelme ha meg kellene védeni őket, mert ugyan elpusztíthatóak de nehezen, kevesen foglalkoznak vele és ráadásul megjavulnak. vagyis tök rossz. ha nem javulna meg már jobb lenne, de a régi rendzser volt a jó, annyit kellene beletenni nehezítésnek hogy lenne szél és így máris kellene irányzékot adni nem lehetne csak úgy az ég egy pontjára lődözni. egyébként ahhoz is tudás kellett hgoy vki azt megcsinálja, illetve míg rájött hogy honnan hová lő pontosan addig kellet hogy vki mondja neki az irányt. és könnyen meg lehetne oldani, ha kilőtte a lőszerét ami mondjuk egy adag rakéta vagy ágyúgolyó lenne, kulloghatna vissza a bázisra tölteni, vagy menne hozzá az apc/heli és dobná a csomagot

természetesen a support csomagot, ha kidobja/kirakja akkor ha visszamegy egy bázisára töltődik fel újra mint a lőszer is

az egyben is gyógyítani kellett, folyamatosan kellett csinálni hogy meggyógyuljon,sztem kár különbontani sokkolásos élesztéssel, elég lenne a mozdulatlan de még élőt a healing baggal kezelésbe venni ami másodperceket venne igénybe. és ha kifogy a healing bag akkor apc hátsóülés vagy bázis a feltöltésre

hát nem tudom te melyik szerveren játszol, de én a magyarokon ha vannak, aztán a németeken és végül az angolon ha másütt már nem játszanak. szinte senki nem használ gránátvetőt csak fedezék mögötti ellenfél esetén akit már beszorítottak tűzpárbajba. nem tudom miről beszélsz. és sztem egy assault kihagyhatatlan kelléke a gránát is, ahogy minden katonának van egyébként. neki a mellény és a puskagránát jár a kasztjához, a többieknek meg más. ráadásul a dobás igencsak le van butítva

akkor ezek szerint nem én vagyok überbéna, hanem tényleg el lett cseszve a sniper. kár. a dc-ben kicsit el volt túlozva, de a bf-ben elég jó volt a dolog. vhol a kettő között lenne az igazság a modern fegyverek miatt