Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jovan na :P tom szeres másért ;)
pl : szemért? :D

occó e cigi és lötty érdeklõdni pmben

de nagypofáju vagy...
mert nem vagy képes ideirni mi a jelszo csak mutogatod hogy ott van ni te vagy a vak...

amig nem vagy képes ide irni a jelszot addig olyan hülye vagy mint én ... és az már nem semmmi ...

DummyBoy
Gratulálok ... igazad van ... ide csak hülyék járnak, akik nem tudják a pass-t ...

Nem szeretnék a nagypofájúak táborába se tartozni de próbáltál már a pass angol rövidítés magyar jelentésére asszociálni?

Ami ugye a jelszó ... de én nem bánom ha nem jössze rá, szerintem csak azoknak lesz ez jó akik már ott játszanak ...

No comment ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

fr3ddy14
ojan hüje a hejesírásod hogy csak na :D:D:D:D:D:D

hejesirásom kira de nem is ezért szeretnek! :P

&sly.hu HUN jelszo:bf2hu #1|29ms|193.225.82.68:16567

mi a jelszo?

MÉG MINDIG EGY NAGYPOFÁJU SE TUDOTT OLYAN PASST MONDANI AMIVEL BENGED...

aszem ez a 2. ! :)

büntess plz büntessssssss :P

eskü ide csak a hülyéj járnak mert aki tudja a passt véletlenül se jön ide...

(ezennel kijelenti hogy leszokik sgröl és rászokik valami keményebbre)

ui: mi a pass arra a serverre?

TDC Geronimo
Petíció? felesleges. Amúgy meg be lehet állítani persze. Akkor nem kell megnyomni semmit....egybõl punish

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

fr3ddy14
jaja
rájötem, már nekem sem jó
majd reggel generálok másiakt :D

Délután engem is mindenhova felengedett, de ez estére megváltozott, szerintem most tesztelgetik mennyi warez-os, és mennyi eredeti game-el jácchatnak a júzerek. <#hehe>

steam, origin: ACE_hun

DummyBoy
Múltkor az egyik külhoni rankeden voltam, ott csinálta egy lámagyerek, hogy beült a fõbázison lévõ tankba és elkezdte lövöldözni aki ott spawnolt ... kb 5 percig amíg ki nem szedték .. utánna visszajött és mikor már csak az a pontunk volt akkor 2 artillery között beugrott irtani ... gratulálok ... másik serveren én voltam a commander, benyomtam allba, hogy utolsó bázisra nem fogok artillery-t nyomni ... Jött is vissza a Thanks! rendesen :)

CSOCSO
nahjo.. csak mar elofordult ketszer hogy megoltem aki telirakta C4 el a helimet es en lettem kickelve.. mindegy.. felfogtam mi ezzel szartse tudunk kezdeni.. sajna... en csak leirtam a problemamat... ha 10 oldal arrol szol hogy fucken crack.. 10 oldal arrol szol hogy 1 giga ram nem eleg. ha 10 oldal arrol szol hogy mekkora bug jatek.. akkor szerintem elfer az 1 oldal TK is
Drachomir
Sracok szornyu olvasni ezt a rengeteg flamet "a mert elvitted elolem" buntik miatt... ez kicsit nevetseges.. aki repulozni szeret menjen jatszani Sp-be es k**goljon azokkal akik "komolyan" is veszik a jatekot.. sajna CS is ez miatt halt meg .. csak ott ugye a 14 ev koruli "csííterr-freg" vadaszok miatt halt meg a jatek.... szer inditok egy peticiot az EAnal h kov patchnel vegyek ki ezt az eldomtom h TK -e amit velem csinalnak... servereken ezt nem lehet beallitani h ne mukodjon ???
Mellesleg... a sajat gepek c4el valo ellatasa nem biztos h csak onzesbol van.. ha repter mellett eledek en is nyomok egy c4et a gepekre.. arra az esetre ha az ellenseg szallna fel vele...:-)

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

DummyBoy
Ez mont olyan mint a láma vs. profi pilóta, ki vigye a bombázót kérdés :)

Énértelek, de sajnos ezzel egy darabig nem tudunk mit csinálni, csak reménykedhetünk, hogy az okos kis programmerek kitalálnak erre valamit :)

Pl.: Ha kopter vagy helipad vagy felszállópálya környékén valaki többször tk-zik akkor Kick/bann/kill :)

CSOCSO
nemtom. lehet en jatszom rossz emberekkel.. de napi 3 ora jatekbol kb 10 szer nekemjonnek.... van kerdesed? nemtom ki jon nekem nem is erdekel.. nem fogom szamon tartani hogy ki jon nekem kit kene punisholni, de ne magyarazzatok mar nekem hogy ti vagytok itt a multiplayer etikett mintapeldanyai
Kovács legény
jah és jó8
.
.
,

www.czekoart.hu

Kovács legény
áh kimaradtam a flémbõl:( vagy még tart?
Akkor mindenki kapjam be!

www.czekoart.hu

CSOCSO
nem ertem minek jartatom a szamat... elmondom mi a bajom. engem. .teged es masokat is ugyanugy idegesit a direkt Tk es a program altall hibasan eldontott TK.. megis engem anyaznak nekem ugrik anepseg.. es meg ok nem akarnak velem jatszani:) LOAL...
most nem rolad irok mert te erted mit mondok.. csak vannak okostojasok akik szerint nekik van igazuk es szerintuk mindenki nekik ad igazat es mindenki csak oket erti meg:))))
Kovács legény
azt a 700-at szorozd meg 2vel;)

www.czekoart.hu

Mért gondolod az a szerencsétlen aki nekimegy a csodálatos helikopterednek az szándékossan megy neki?Mert ha már 3x történik meg akkor azt mondom nyomj neki büntetést,mert az már nem lehet véletlen,de amugy...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

DummyBoy
Az olyanokat akik ilyesmiért ölnek, azoknak már csak megszokásból mehet a punish ... Sõt az ilyenekhez kiküldenék egy brigádot, aztán szívlapáttokkal csapkodtatnám agyon õket ...

Gyönyörû hölygek szájából idézve: "Mert megérdemlik..." :)

Én ilyenkor publicon be szoktam írni, hogy mit csinál ... all-nak :)

3-ból 2-szer azonnal kickelve lettek a következõ TK-nál :)

CSOCSO
(altalanos eszmecsere) gondolom az en baszogatasom megy hamar.. azt a gyereket meg ugyis kibannolja mas.. nah mindegy
CSOCSO
ahelyett hogy engem baszogatsz inkabb a hajper gyereket bannoljad..
CSOCSO
valaki mar csak azert ol mert elvittek az orra elol ahelit..es szerinted ha en buntit nyomok mert megolnak akkor az geciseg?? GRATULA
Oksa, Megpróbálom holnap. Ma már a tököm is kivan az állandó CTD-tõl.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Cobra.
Annyi dolgod lenne, hogy újrarakod a játékot és utána felrakod az 1.02-t, de úgy, hogy adminisztrátorként vagy bent a Windowsban és van a C-n kb 700Mb szabad helyed.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

sziasztok, sehogy nem megy fel a pach. Gyári játékom van és már az összes felrakási módot kipróbáltam, még a F.A.Q.-ban szereplõ módokat is.
Nincsen valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban?
Please!!!!!!!!!!!!!!!
fr3ddy14
nemérted
nekem 2* van fent, a peccses, és az alap játék.

de minek dumálok, most egy olyan cdkulcsot generáltam, ami beenged minden szererre!!

Ahhoj
gondolom ebbõl az következik, hogy nincsenek peccselve azok a szerverek

fr3ddy14
csak egy kérdés
tudom hogy megkell venni eredetibe, de:
a nem pecseelt játékkal mennek az Ea us szerverek a pecseltel meg nem, ez miért van?

Ahhoj
jó, én csak azt mondtam, hogy az hat viccesen, amikor valaki leírja, hogy részérõl ennyi, de még utána ír pár sort a témában :) (vagy nem ahhoz tartozott? :D)
ha a végére írtad volna, úgy hatásosabb lett volna
de mind1, kinek hogy esik jól, a lényeg a PEACE :)

jó éjtet mindenkibe

Akkor értelmezem neked: a továbbiakban nem óhajtom folytatni a vitát.
Én leírtam ezzel kapcsolatban amit akartam, az esetleges (ezzel kaocsolatos) hozzászólásaira nem fogok a továbbiakban reagálni. Ennyi.

Minden jog fenntartva!

Ahhoj

TDC Geronimo
Ne szpemmelj! <#hehe>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
<#love11><#puszis><#puszi><#law>

Flém !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ahhoj
<#puszis>

Ahhoj
<#miaz>

lac coo
<#mf2><#mf2><#mf2>

<#taps><#lama><#help><#wilting>

Ahhoj
bocsánat, de ezt nem bírom ki, az ilyet
"részemrúl befejeztem bla bla bla"
aztán utána még sok sor szöveg

de sokan csinálják ezt, ennek annyira nincs értelme. lac coo is ilyen szerencsétlenke <#hehe>

amúgy nem olvastam el mi a vitátok tárgya, de hajrá én!

Részemrõl itt befejeztem a veled való társalgást.
Azt hiszem mindenki érti azt is, hogy én mirõl beszélek, és azt is hogy mely megnyilánulásaid alapján.

Konkrétan ezekrõl van szó, a tanulságot mindenki levonhatja:

„szerinted mennyire figyelunk oda az idegesseg mellett hogy ki jott nekunk es hogyan.. baszunk a kurva PG downra ugy hogy eltorik a bill..”

„mert a sok barom esz nelkul tk-zik. nem? vagy hogy van?”

„Es mikor felrobbanunk vmiert.. mert daruba/faba/akarmilyen falba er a gep farka akkor szinte automatice megy az anyazas hogy kurva kamikaze vki nekunk jott es automatica leginkabb azert mert latjuk hogy valami csapattars olt meg minket es alapbol nyomjuk a buntit.. csak a lol az hogy egymast buntizzuk...”

Minden jog fenntartva!

lac coo
A repülõt és a helikoptert bannolni kell a szerverekrõl !
Az minden rossz okozója ! :-D

"ha vegre megszerzem a helit.. es vegre tudok jatszani ( merthat non stop elviszik elolunk) vegre jatszahatnek erre nekunk jon egy barom... "

Most nem azért,de neked csak a helikopterezésrõl szól ez a játék?És ha valaki miatt ezt elveszted,akkor indulatból nyomod rá a büntetést...Hát gratulálok.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ahhoj
%HUN
egyébként meg ase-vel jobban jársz

Ahhoj
flame, lol, faq <-- ezek igen ;)

Srácok most mitkell beirni hogy csak magyar szervert talaljak??
lac coo
Ez neked key-bindelve van ?:-DDDDD

Úgy néz ki, a tegnap esti pontok egy részét mára megadta, bár szerintem kevesebbet. De az érmek még mindig sehol. Biztos lenyúlta a köcsög postás. :-)
kiprobáltad??? vagy csak a szád jár ???

Na itt kéne befejeznetek a személyeskedést.
Ahhoj
Flame!!! <#hehe>