• Running
    Tegnap kipróbáltam a híres M95-öt Karkand 64-esen. Vegyesek lettek az érzelmeim, mivel maga a kaszt használható lenne, hanem 2db claymore lenne nála (spec ops, enginner miért kap 5 db cuccot), valamint a fegyverekkel lehetne rendesen lőni. Sikerült elég jó pozíciót találnom és gyűjthettem a tapasztalatokat. kb 10 fejlövésből lövésből 4 volt azonnal halálos, 4 lövés duplázos, és 2 olyan ami ilyen érdekes kategória. Volt olyan csávó (állt és nem mozgot, mert valami tankot próbált kilőni) akit 2x lőttem fejbe, de telibe, majd meguntam és kapott még 2x testest is, és vígan továbbment. Ez kb a következő 3 figuránál is megismételtem, mire kiszúrtak a palánk mögül (4-en voltak és 2 tárat lőttem beléjük kb, egyse halt meg) és az egyik leszedett gond nélkül egy f2000-el, miközben és osztottam neki a fejeseket. Ekkor volt az, hogy nyomtam a disconnenctet. Csak azokat a példákat soroltam ahol nagyrész 2mpig céloztam álló emberekre. Persze lőttem mozgóra is, de azokat most nem említem, egyébként kb 2 lövés mind, hacsak nem szerencse és fejes halál.
    Remélem sikerül megoldani ezt a problémát mert nevetséges, hogy assault, medic és más kasztok fegyvereivel pontosabban lehet lőni, mint a sniper puskával. Még szerencse hogy ezt a kasztot is csak a bf2 fejlesztői tudták elbaszni, mert a legtöbb játékban a leghalálosabb fegyver a sniperpuska, max kevés lőszer van hozzá....