Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
(viccenkivul elég határozottan seggbe lesz rugva a szerver hamarosan, mert párdolog nemnagyon akar úgy mûködni, ahogy kéne, csak sajna nincs mostanaban annyi ideje az adminnak...)
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Je, en is rajta vagyok a kepen ;))
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)
Nem véletlen joinolás után készült , és utána helyre állt a team balanc mikor mindenki rájött , hogy egy helyre állt véletlen ??? :-DDDDD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Neha jopofa jatekosok csesznek atallni, mikor 2x tobben vannak (elegsurun, az auto tb hianyaban...)
Thx
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
70 pont 3 p alatt jo mi?
nemlehet h arra gondolsz amiko en a tankal irtottam? :)
steam, origin: ACE_hun
Dalian Plant-en volt olyan kör, hogy szinte nem tudtunk kijönni a fõbázisról.
<#nyes>#nyes>
Az má valami azért, nem ? Azzal má lehet gizdázni , ugye ?
<#banplz>#banplz>
A Patch Failed problemara van mar megoldas ?
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
tehat az 512/96 /csak nem nyomornet ?/ az eleg kell lennie ket playernek.
szerintem
il2vel sajna sosem volt idõm sokat játszani (pedig már 1 joyt sikerult eltörnöm, mikor a messert kiakartam szedni egy dugohuzobol :))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
abba is hagytam :)
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mindegyik ranked szerver
Ez a pénzéért profi minõség :-DDDD