• alma2
    Lelkesen megneztuk az fs2004-et milyen benne a heli, az teny, hogy maskepp viselkedik, neha szerintem eleg hulyen csak maskeppen hulyen :)mint a bf2-ben, de mivel ott csak turazni, pl vidd el a csakot a hegy tetejre, nem egy nagy elmeny vele 2 percig se jatszani.
    Ajanlottak az enemey engaged helis jatekot azt is megneztuk, aminek mar free az exejenek a forrasa, es a mai napig irogatjak paran lelkesen, semmivel nem nehezebb iranyitani mint a bf2ben, csak mas. Minden full realismon, max annyi, hogy ha csutka toloerore rakod akkor elfustol a rotor, kis szel valahonnan stb.
    multizni csak nagyon bonyolultan lehet vele, eredetileg nem tud ilyet a game, de mivel hagytam a coopilotat automatan siman befogja a celt, egy gomb nyomas aztan robban minden szet.A masik problema meg szimulator leven 5 pecig repulok a cel fele, 2 kattintas megsemmisitem a celt, aztan 5 percig repulok visszafele, a porgos arcade bf2 utan nincs turelme ehhez az embernek,persze valahonnan izgi, hogy ketszaz gomb az iranyitasa kb.
    Az utolso eselyt a marciusban megjeleno lock-on helis kiegeszitoje jelenti, hogy valtsak a bf2-es helizesrol, de nem sok eselyt latok ra :)