Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Outpostban meg add hozá a bf2.exe -t a megbízható alkalmazásokhoz.
Minden jog fenntartva!
,,sam sem,sam sem, nincs egy vasam sem...\"
Minden jog fenntartva!
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Mert többször is láttam , hogy miután valamelyik agyas leTK-zott a harc hevében , és én PD-t nyomtam (nem akartam megbüntetni , mert jószívû vagyok :D) , repült a szerverrõl TK miatt . Vagy ez valami szerver beállítás ?
Az etióp gyerek kifogja az aranyhalat: -Van há... -Hammm
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
KÖSZÖNÖM!!!
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
EVM soha nem lesz. EA Classic lesz, az meg 3990-nél soha sem olcsóbb :P
Na jó, nem EVM kiadás hanem EA classics. Én várok :)
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
De ez nem is feltétlen probléma, sokszor elég a voip, ha használják is, és _értelmesen_ használják. Én is néha szólok a leadernek, frissítse már a célt, mert már 2 zászlóval odébb vagyunk. Ez egyébként azért is fontos lenne, mert a commander így látja merre megy a squad.
A kezdõk részérõl persze az is elég lenne, ha egy PgUp-ot nyomnának a commander parancsára. :) De ehhez meg a commandernek kellene célt kijelölni.
<#wilting>#wilting>
Meg sokszor mintha nem vennék észre, hogy õk lettek a leaderek. <#nemtudom>#nemtudom>
Talán frissítenem kellene a guidet. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Minden jog fenntartva!
van egy Henti nevu srac (ha jol emlekszem) na szerintem o kurva jo pilota sokat voltam nala lovesz Vata neven :)
de sokat vagyok commander is! ;) (most lehet szidni :) )
komolyan mondom ha van 3 squad 3/4 ig feltoltve es betartjak az utasitasokat, szal kovetik a leaderjeiket! akkor sima ugy gyozni...
egyebkent szvsz gyakorlasra ott a single, azokkal van baj akik beszalnak helibe elmennek 1 perc mulva lezuhannak, majd ujra es ujra kepesek elvinni...
Inkább adná oda oannak aki tud is vele mitz kezdeni nem pedig csak úgy repedni vlee mert az oan jóó!
Meg a másik amit utálok, fasza magyar srác beüll blackhawkba elrepül és a következõ pillanatban azt látom hogy kiugrik belõle , mert elért ahhoz a béázishoz amihez akart!! hát ez szánalmas!!!
Minden jog fenntartva!
Most ha kijelölné hogy ezt vagy azt a pontot támadjuk,vagy védjük,akkor sokkal nyilvánvalóbb lenne hogy mire törekedjünk a következõ percekben.
Bár ha néha én vagyok szakaszvezetõ,akkor a Commanderektõl se nagyon látom hogy ugyanezt megtennék,csak a tüzérséget nyomja,ha nyomja egyáltalán.
De a legjobb az volt,amikor egyszer az egyik városi pályán az összes zászlót elfoglaltuk,és az ellenfelekbõl is csak egy élt már.Na de azt meg nem találtuk,ugy elbújt.Már vagy 3 perce könyörögtek a commandernek hogy scannelje le a pályát hogy merre van az az egy ember,és jelölje ki,de semmi...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
;)
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Majd tovább próbálkozom az ASE-val. Csak furcsálom, hogy pár nap alatt eltüntek, legalábbis elõlem, a szerverek.
<#banplz>#banplz>
naon jó"
a jel útja
Számgép videókari A/V OUT -> Külsõ SVIDEO Digitalizáló A/V IN -> Külsõ USB 2.0 Cable Digitalizáló A/V OUT -> Számgép USB 2.0 Port A/V IN
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Viszont pont ezért nem is akarom mások elõl elvenni a lehetõséget. Gyakorlásra ott a single meg mindig van teljesen vagy majdnem üres szerver (a magyarok közt is).
A blackhawkot viszont kimondottan szeretem, ha van aki elvigyen. :)
Szerintem a legjobb megoldás rá, hogy egy squadot elvigyen ahova kell. És kevésbe sebezhetõk az emberek mintha gyalog vagy más jármûvel közekítenék meg a zászlót.
Az egyetlen bajom, hogy ritkán jön így össze. (Megfelelõ squad pilótával + heli)
Minden jog fenntartva!
Mert én is 1 sráccal kb 60-70 pontot szereztünk harci helivel úgy hogy õ volt a lövész és én vezettem :D
Egyébként szerintem érdemes megpróbálkozni az invitálással, én is sokszor vagyok úgy hogy formálisan bent vagyok egy csapatban, de mindenki össze-vissza lófrál. Ha ilyenkor kapok egy invite-ot, örömmel átmegyek mert ha egy squad leader áthív, az valószinüleg akar is csinálni valamit.
Mas
Tegnap 1 faszi avval szorakozott, hogy a repcsi respawn ponton az onkentes pilotakat probalta kiloni a gepbol.
1 ido utan beborult az agyam, felszalltam a helivel vissza a faszira, kuldtem neki par raketa csomagot.:)
Azutan mar nem szorakozott.:)