• dronkZero
    Két keresztkérdés:
    1. Az antialiasing ugye azt csinálja, hogy egy képkockához több képet renderel le, és ezeket összemossa? Akkor elvileg, ha kikapcsolnád a 8xAA-t, akkor _nyolcszor_ annyi FPSsel menne nálad?
    2. Nem féltek attól, hogy pont akkor esik le az FPS (30-40 szvsz alapból, nagyítás nélkül nagyon kevéske), amikor a legnagyobb szükség lenne rá?
    Én Barton2500+, 1G ram, 9600XT-vel 1024ben, full low-n nyomom. Demóval, meg a fullal mediumon nyomtam, a 30-40 fps megvolt, amikor semmi exra nem volt, de benagyítva, illetve közelharcban szívtam nagyon a szaggatás miatt. Azóta low.

Ha már itt tartunk, mit szóltok a játék legális, beépített csítjeihez?
    Pl az árnyékokat érdemes bekapcsolva tartani, mert átlátszanak az épületeken. Tetőn hasaló ember árnyéka látszik a földön, az építkezésen egy szintel lejebb.
    Aztán írtátok, hogy feltúrt grafikán alig látni a házakban. Lowon ilyen nincs
    Meg van egy érdekes bug is, lehet, hogy csak nálam jelentkezik:
    Időnként elkezd vibrálni a kezem, és amikor nem látszik, akkor a fegyóról is leugrik a textúra, tök fekete. Ez még nem is annyira extra. Viszont az ironsight az nagyon durva lesz. Technikailag ugye az i.s. úgy van megoldva, hogy van egy 3ds modell, ami a kis célzópöcök(nem vágom a szakkifejezést rá :) ), meg a fegyver csöve, és erre rárak egy 2D-s, szélein homályos képet, ami a fegyver tusa, illetve a közel lévő részei. Na, amikor bugzik, nálam nincs ez a homályos cucc, csak a 3D-s modell. Igen durván sokkal többet látni. Ami ebben a jelenségben a legfurcsább, hogy ha leszkrínshotolom, akkor megjavul. Ezzel javítom, ha előjön. Van már egy rakat bugshotom, mindjárt linkelek is párat... :)