Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

:)
Mást nem is mondok

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

Tarajos Sül
Hello

Hogy kapok uj páját,ha már elfoglaltam az összes zászlot,és az ellenség ideje is lejárt???????(amikor villog a radar mellet a visszaszámlálo)
2 órája játszok a CB frontlineon, erre most olyan szép kéket dobott öröm volt nézni :P
nv4_disp bla bla...
Na ilyet legalább az elõzõ verziókkal nem csinált. Fejlõdnek a srácok :) Már a "high level bug programming"-nál tartanak... Az egyszerû crash-to-desktop már nem pálya nekik :D
0Fritz0
Frissült a FAQ.
Ohne crack, maxi mini image.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
De finoman fogalmaztál ;)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahhoj
én nem tudom
de ha érdekelne, lenne ase-m, és abba tuti meg tudnám nézni ;)

fr3ddy14
nemtudjátok hogy az EA ranked szerverek már pecselve vannak?
most nincs kedvem belépni hogy megnézzem

na erre mondjatok vmit léci. a gépem 2400mhz (tuning 2700), 9600xt, 1gb ram. oké játszok 16 os map. (bocs nemtom a mapot. ien építkezés olajcsövek mec+ amcsi). kúszok rohadtul szaggat a domb mellet. kilépek a domb mögül látok mindent nem szaggat. <#fejvakaras> és ez így van még pár mapon. ezzel mit lehet tennii? a gépem szar? (azé azt nem hisze meden megy) v mi. jah 5.4 es catalyst. bázz hülyét kapok.

Tibor

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

Ha elõléptetésre gondolsz akkor az overall score szerint. Bõvebben itt: http://vd9.net/bf2ranks/

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

Holdpro
Rendszalagja van már valakinek ? Azt hogy lehet szerezni ?
Le van valahol írva milyen kitüntetéseket mivel lehet szerezni ?

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

Hát öcsém ultra buzi ez a játék! grrr... A csapattársakat ellenségnek látom, már szinte mindig megjelenik ez a bug! Mi ez a 1.02 patch? Szart nem javít! Nemtudom mit kell itt hónaponta kiadni 10 megás pecseket, nem hogy 1x letudnák egy normális pecsel ami kijavít "mindent"... áh szar ahogy van.
3TOMI3
legifarkas rulzz :P

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

0Fritz0
Inkább repkedjetek. :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Nincs még!!!!

Majd lesz idõvel....relax

3TOMI3
félreolvastam air defense helyett defense-t :D

Pharaoh
Az air defense -hez egy körben kell vagy 20 percet eltölteni légvédelmi cuccban.

na nehogy má csak nekem legyen itt törött gamém<#ijedt>

3TOMI3
a defense badge az az sztem amikor a zászlot foglalja az ellen és te lelövöd és kiírja h defended flag

3TOMI3
le is kell lõni vele vkit :D

3TOMI3
nekem is jó
eredeti gamém van de csak csökkentett módban tudtam feltenni:S

Van már magyar ranked szerver???? És még valami az air defense badge-38 perc stingetben lövöldözés után még mindig nics sehol. Ötlet??

***A hülyeségnek állítólag nincs határa, életcélom azt mégis átlépni*** Weblapom: http://avrsclan.uw.hu/

te egy szerencsés kiválasztott vagy,EA csillagzat alatt születtél:PP

TDC Geronimo
Nekem nem

kurva problémás ez a game<#fejvakaras>

ja hogy még csak ezek a serverek mennek vele??
felejtsétek el amit eddig kérdeztem!
más:az hogy van hogy egyik nap rajta nyomulok minden hülyeség nélkül a Sly serveren a másik nap meg nem enged fel ilyen szöveggel:CD-key is already in use.
a következõ nap megint felenged utánna ismét nem ez most hogy van??
ez igaz az f2k serverre is:(
köszi!

Feczo
1.0.2-es szerverek

NMi.Rulez.Org/FrxClan Conquest/Hungary 193.224.41.164:16567
32-es map-ek max 32 játékos

NMi.Rulez.Org/FrxClan Infantry/Hungary 193.224.41.164:16577
16-os map-ek max 20 játékos

Frx|Feczo

3TOMI3
eredeti game rulzz

TDC Geronimo
Ezt mibõl gondolod?
Nah viccet félretéve nem tom. Elvileg mini image-el mennie kellene. Meg ha Clone DVD-s verziód van

0Fritz0
Kész, ez a hónap mondása! :D

(Egyébként még nincs krekk a peccshez. Amint lesz, akkor biza benne lészen a FAQ-ban).

légyszi válaszold ezt meg nekünk te még értelmesnek látszol:P

szintén ezt kérdezném...

Zerénd
na abbol pár embernek vehetsz eredeti BF2-öt, és akkor nem kérdeznek olyanokat, hogy másolra felmegy e a pöcs pecs

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

TDC Geronimo
áhh nem bírtam idegekkel...inkább elvittem az 500.000-et

az 1.2 pacth el megy a masolt game ? nyugottan fellehet tenni??!!<#confused><#confused>

F.E.A.R. FOR EVER!!!

Zerénd
Hamár a felezés nem hozott sikert

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

0Fritz0
A közönség segítségét kérném... :)

Col Andrew
azért nem ilyen rossz a helyzet.. sztem ha ügyeskedsz egy kicsit akkor meglesz az

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Col Andrew
FAQ!<#eplus2>

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Zerénd
Lassan el kell gondolkodni, hogy a BF2 lemez, csak frizbire lesz jó.

Ahhoj
nem igyekeznek :)

TDC Geronimo
Erre a problémára valaki valamit? <#idiota>

Közben jött is egy megoldás vsly gombozatából:

"Ha az ASEben a versionnél az othert pipálod ki,akkor az új patchcsel müködö szervereket mutatja.
Játékban(GameSpy) pedig a same versionst kell kijelölni."

Viszont a magyar szerverek közül alig állt át néhány..

Az nyilvánvaló volt számomra, hogy a fentlévõ verziótól nem függ az ASE (fõleg mert még nincs pecselve), de azt gondolnám igyekeznek mielõbb követni a változásokat.

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
Nem mindig mûxik az auto-update. Próbáld meg újra feltenni az ASE-t. Bár az se biztos h van már hozzá 1.02-es támogatás :)

Ahhoj
az ase-t a bf2-tõl függetlenül, MANUÁLISAN frissítik. csak reménykedni lehet, hogy mihamarabb megcsinálják. addig meg... patience ;)

Na erre mondjon valaki okosat:
ASE-ban nem akar megjelenni a hotfixes verzió a szûrõk között. Be van állítva az auto-update, próbáltam kézzel indítani az update-t de azt írja, hogy a legutolsó verzió van fen. :(
Ilyenkor mi van? <#fejvakaras>

Minden jog fenntartva!

Ahhoj
vedd semmisnek
tekintve hogy van 1,02 patch, az 1,01eshez tartozó témát ki is szedtem :)

Ahhoj
felpakolom 1.02-t és az sem megy!!
1.01-hez van crack?
ha van akkor dobjon mrá róla valaki 1 linket!