• dronkZero
    Rendszerpartíció:\Documents and Settings\Userneved\Documents\Battlefield 2\Profiles\Profilod száma\controls.con
    Ha nem tudod a profilod számát, akkor a global.con fájlban megnézheted.
    A controls.con fájlban minden van defaultból, egérgomb, -görgő, axis, stb. Talán a joy nincs, de ha játékon belül belekonfigolsz joyt amit tudsz, mintának, utána kézzel bele lehet kókányolni a többit.

Az unlock fegyvereket pont tegnap teszteltük (a medic cuccait, fejre):
    AK101 : egyből halál
    M16 : 3 csík marad a 20ból
    L85A1 : 2/20
    G36E : 2/20
    Ak47-et nem néztük, de az kb az M16-tal lehet egy szinten.

Testre is hasonló a tendencia, kevlárra lőttünk, két-két lövést minden fegyverből, ugyanezekkel az eredményekkel, tehát a kevlárral védett testrész pont kétszer erősebb, mint a fej. Végtagokat nem néztük, de ott kevesebbet sebeznek, mint testre (kevlár esetében jobban fáj a lábseb!)

Ezekből nekem az jön le, hogy az AK101 (MEC assault, medic) a legpraktikusabb, az ereje és a full auto miatt.
    A másik, hogy ezek szerint mégis erősebbek az unlock medic fegyverek, legalábbis az M16nál és az AK47-nél erősebbek. Nem mintha számítana valamit is. Szerintem az L85A1 a távcső miatt, a G36E meg a nagy G36 szabványironsight miatt kevésbé frankó, mint az alapcuccok. Én szeretem, ha ki is látok a fejemből, mert így is kevés az a 90 fok amit a képernyőn lát az ember (ugye IRL ~180fokot látunk), benagyítva ez olyan 60 körül lehet, amiből takar a távcső, vagy az i.s. is.
    Az tuti, hogy nem fogom használni őket, mert azt tényleg nem lehet mondani, hogy jobbak, mint az alapcuccok, és waron általában no unlock szabályokkal játszunk, szal értelmetlen is lenne azokkal publicolni. Így legalább lehet arcoskodni, hogy "Nem az unlock teszi az embert" ;)

Nem vagyok benne biztos, de mintha az 1.0ban még gyengébbek lettek volna a fegyverek, mintha a peccsek változtattak volna a cuccok erősségén. De az is lehet, hogy csak hozzászoktam, és pontosabban lövök.