Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van akkor dobjon mrá róla valaki 1 linket!
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
IP-t viszont találsz a FAQ-ban magyar szerverét. Viszont most nyúbi legyen a talpán, aki eligazodik a verziók között, mert jelenleg hasonló arányban vannak HUN serverek mindhárom verzióból. És a legnagyobb bánatomra senki nem játszik 1.02-essel.
lehet, hogy rosz driverek vannak fent, tele van a registry minden szarral, nem friss a win pl nincsen fent az windows installer 3.1 stb.. ilyenekre gyanakszom
A játék eredeti.A win kb. 3 hetes.
Amugy lehet hogy én luzer vagyok,de akkor van még egy pár hozzám hasonló szerencsétlen ahogy a fórumokat olvasgatom...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Server name:?
Players:?
Map name:?
Vagy Connect to IP?
Nekem ilyenekröl gözöm nincs csak <#violent>#violent>akarok.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
Asus P5E x38, Core 2 Duo E8400@3600mhz, Geil Ultra 4*1GB/1066mhz, Sapphire HD 4870 OC , Chieftec 550W, Cooler Master Hyper TX2, Samsung 500GB
Mi a csöcs van az SG szerverrel BORG, 2500 a pingje. Estére legyen jó, mert szétcsapok köztetek!!!!!!!!!!!!!
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
de tudod mit, teljesen igazad van, engem aztán ez a legkevésbé sem érdekel 😊
SEgitsetek légyszi
Tom hogy nem tok hejesen magyarul irni vazze , :D extasys kenguru\" by meow:D
Azé mert marha gamestar.hu-n azt hiszik, nem jelent semmit. A hivatalos forrástól, kell idézni
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
egyébként meg biztos a temp-elésnél rontottál el vmit
uninstall, töröl minden megmaradt cucc (registry-bõl is (ha vmit elrontasz, akkor win reinstall is lesz)), game telepít, patch telepít
mivel nekem nincs problémám patchet sem toltam egyet sem....
inkább vettem ramot meg procit, mert atz érzi az ember hol a gáz...
azokat sem értem akiknek rendesen megy, mégis felteszik...ez valami mánia😊
egyéb:xp estén sp1 nekem jó...eszemben sem volt sp2-t feltenni
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
Majd válaszol valaki ha van valami értelmes ötlete.
Ienkor hol van a sok nagyokos aki mind be tudja nyögni hogy hehe ott a FAQ????
Erre most kiadják az 1.02-t,amiben ez a hiba egy az egyben megvan ugyanigy.
Ez azért szerintem már egyszerûen pofátlanság.
Ezt Gamestar.hu-n olvastam..csak szolok nektek
Kéne 1 kis help!
Szal felpakoltam a Clone DVD-s bf2-t daemon tools 3.47-el utánna fogtam a patchet mivel failelt ezért kiszedtem a documentum and settings/felhsz/local settings/temp/blabla/blabla/-ból a patchnek a filejait bemásoltam a bf2 gyökerébe (ahol a bf2.exe van) elindítom megpecheli, és mikor elindítom azt írja hogy a program hibát okozott ezért leáll!
Valami ötlet hogy mit basztam el ill mit kell még csinálni?
de adhatok ip-t
Ha warezos eltudnál küldeni nekem egy pár címet PÜ-ben?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Úgyanúgy ahogy eddig?
MSN: [email protected] • FTF|2™ PORTÁL - FTF2.ATW.HU • MzpeґҲ™ • Logitech G5 LASER 2000dpi mindenkit szívesen látunk portálunkon, illetve szerverünkön
Hogy kapok uj páját,ha már elfoglaltam az összes zászlot,és az ellenség ideje is lejárt???????(amikor villog a radar mellet a visszaszámlálo)
Ha lehet egy privát üziben kérek választ,mert ti olyan sokat irtok,hogy alig tudom megtalálni közte a kérdésem 😊))))))
A browserben 2484 a verzió