• dronkZero
    Igen, már megint a DC-t hozod fel, aminél durvábban elcseszett egyensúlyú BFmod még nem nagyon készült. Igen, aláírom, hogy oda valóban elkelt némi szabályozás, ha már a mod készítői basztak belegondolni a SCUDos pixeles bézkempbe.
    De ezt a leszabályozást BF2-ben az égvilágon semmi nem indokolja. Nincs kivédhetetlen überfegyver, minden ezköz a kezedben van, hogy megállítsd a kempet, hogy kitörj. Ilyen feltételek mellett -szvsz- lámaság emiatt rinyálni, ezért meccset óvni. Ez nem DC, le kéne már szokni a faszságairól.

BFV war vonatkozásban meg értelmetlen BCről beszélni, ott minden bázis foglalható, sőt, szinte elsődleges cél volt az ellenséges reptér elfoglalása.

Egyébként biztosan képesek lennénk BC nélkül játszani, de egy hajszálnyit sincs kedvem azon vitatkozni, hogy "De a tankom segge még belógott a főbázisra, amikor lebombáztatok!" meg "Fenn áltam a bázis szélén a homokzsákokon, és az arty szele lekapott!", meg az egyéb ilyen okos problémákon.
    De most már mondd meg -őszintén!-, hogy hányszor kerültetek BCre BF2ben? Csak azért mert én még nem játszottam olyan waron, ahol beszorultunk volna a főbézre, illetve mi sem szorítottunk annyira vissza senkit. Eléggé fikciónak tartom az emiatti sírást, nem is igen értem, hogy miért van szükségetek erre.

Publicot most tényleg hagyjuk már a fenébe. Tököm kivan már, hogy a beírásaimat public vonatkozásában próbáljátok értelmezni. WAR-ról beszélek. Még mindig.