Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Az APC-t egyáltalán nem sebzi.
Tehát ami szétlõhetõ a Humvee, a mec oldalon a megerõsített terepjáró csapatszállító (nem golyóálló), és a bugy.
Te összekeverted a mec oldalon lévõ csapatszállítót az APC-vel...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
És ugyanez a helyzet a gyalogosokkal szemben.
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Amúgy tegnap kaptam meg az elsõ unlockolt fegyvert(sniper) és sokkal jobb, mint az alap...
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Persze az is 1 megoldás, ha beépítitek a mászást a játékba...
szal ez egy jatek és a tehetetlenség nagyobb "kárt" okoz a játékélményben mint a "rocket jump"
A mellélõtt rakétákat ne számold bele 😊
szerintem
Amúgy szerintem ha csak szerver gép kérdése lenne, már indítottak volna ilyet. De amíg kevés játékossal sem fut jól...
Ezzel a kieggel kapcsolatban az jutott eszembe azokat a jatekosokat akarjak osszeszedni akik a COD-ra meg a swat4 re eskusznek.
De amig ennnyire bena a gyalogos resze, hol el talalom hol nem, a fortuna kezebe vagyok mikor ki jon ki belole gyoztesen, vagyis amig nem lesz egy legalabb cod 1 szintu, addig sokan a hajukat tepnek miatta, pl en ezert nem is rohangalok gyalogosan, mert ez nem az a jatek 😊
szerintem
A buggy az ok, de van az az APC is, amit szétkap pár sec alatt, ami szerintem kicsit túlzás.
Az ugrást sem kell olyanra megcsinálni, mint a CSben, de azért lehet rajta kicsit finomítani még szerintem, azért egy katona legyen ma' képes átvergõdni egy kis kerítésen.
Ha lenne egy Dupla 3.2-es bika szerverünk, akkor próbaként felraknánk 256 fõre, merthogy az a max 😊
A Humvee-t és a bugy-t szedi szét, ami természetes.
Amúgy a real weapon mod még erõssen fejlesztés alatt van.
Ezt az okozza, hogy az "üvegen" keresztül csak 1 bizonyos fegyver visz át, és az is igen sz@rul.
Nanemár...
Szóval ezeken javítgatunk.
Az ugrás?
Hm...
valóban egy kicsit túlzásba vittük és javítjuk, de ez nem CS, hogy a háztetõre lehet "repülni".
Fõleg nem fegyverrel a kezedben, és ne adja isten egy 50kg-os málhával a hátadon.
Eredmény: Win32 Shadows és Lightning Mediumon 1024*768 AA off hátt 15-50 fps-ig minden.
Win64 Minden Highon 1024*768 AA 6x 25-100 fps
Próbáltam különbözõ páylákon, különbözõ szereken 16, 32 és 64 playerrel
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
plusz egymast lovoldoztek az egy csapatban levok, es a vegen engem kickeltek 😊
Itt volt alkalmam megtapasztalni a sajat csapattarsam mas szinu bugot, plusz hogy lelovom az ellen repulojet, es kapom egyfolytaban a teamdamaget.
Talan ramfogja azt, ha az ellenseg lezuhant jarmuve raesik a sajat foldi jarmuvunkre ? mindesetre, ugy, hogy senkit nem lottem meg direktbe, sikerult parszor minusz ponttal vegeznem.Kiprobaltam 2 64-es servert is /francia.angol/mindegyik lagolt, igy maradunk a 32 playeresnel.
szerintem
Fiuk gyerek maaa kuldjuk valamejik magyar serveren!!!
<#violent>#violent><#violent>#violent><#gun>#gun><#gun>#gun>
F.E.A.R. FOR EVER!!!