• DummyBoy
    @ex.Hatt :) Ez szép is .. egészen addig amíg mondjuk a klántársaiddal vagy egy csapatban ... de vegyél engem ... közép-noob szintű játékosként :) hasonlóan "jóképességűekkel" körülvéve ... Vagy esetleg roszabbakkal ... ha bekerülnél közénk, vagy bárhova publikon ... sehova se törnél te ki ...

A másik háborúban mindent szabad ... Na azért ez nem igaz ... Ezért szopja meg as USA folyamatosan ... De a lényeg ... én Airsoftoztam(ok) ... Ott kicsit komolyabban be kell tartani a szabályokat mint BF2-ben ... volt hogy hülyére lőttek, fájt mindenem, de király játék volt ... viszont volt, hogy 1 találatot se szedtem be, de az idegeim már a plafonon voltak és inkább abbahagytam, mert a láma enemy nem volt hajlandó betartani az írott szabályokat ... Persze avégén neki esett rosszul ... mondjak erre egy példát: Elméletileg "pró" csapat, alap fegyverekkel, amiken mindenféle csillivilli lóg, Speckó amerikai sivaragi BDU (Erdőbe ... okos ...) sokszázezer forintos felszerelés fejenként ... ellene egy pár szakadár ... de agyontuningolt AK-kkal amik majdnem 2* olyan messzire pontosak és sokkal erősebbek ... A testi épség megőrzéseként épületben csak 1-es lövés ... De a baromállatok "menők" voltak, nyomták a sorozatot folyamatosan ... be is szorítottak bennünket ... egyik sem értette hogy CSAK 1-es lövés ... ere csapattársam megunta, odasétált az egyik majomhoz és kitárazott rá ... a hülye meg csak üvöltött ... erre elmagyarázták nbeki hogy ha ezt a tárazást az arcára kapja akkor egy darabig nem megy emberek közé ... És nézd megértették a majmok, miért csak 1-es lövés van ...

Nnna kicsit hosszú lett de remélem érthető ... Valahogy be kellene bizonyítani a majmoknak, hogy statgyűjtésre meg ilyenekre jó lehet de ennek a gamenak nem erről kellene szólni!!! Háborúban mindent szabad? EZ NEM IGAZ!!! Max Binládennek szabad mindent ...