Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#idiota><#nyes><#zavart1>
Igen nálam is elõfordult párszor ilyen, de ha nem tartotok össze a csapattal akkor az egésznek értelme nincs, ha mindenki rohan száz fele. Azért gáz egy kicsit külföldi szervereken játszani.
Beers
Ez rendszeres,sõt:elütöm a Lav-val (tolatok hátra mert jön a t98),közben egy antitankossal kilõjük a tankot!Nyomom a sorry-t,majd miután letisztult a helyzet újraélesztem!
Erre ez a luzer még meg is büntet <#mf3>!
Ettõl eldurran az agyam!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Igen, ennél már csak az a jobb amikor gyalogsági aknát raksz le sniperrel, de nem veszik észre a piros halálfejikont a jobb alsó sarokban... naná, hogy belemennek. De még a másik is be szokta szopni, aki elõtte látta a társa robbanását. Ilyenkor én vagyok a szerver mocska, hogy tk-zok :D:D:D Undorító...

Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz

Lenyúlták :)
Zsolo007
Amúgy nevetséges az emberek (emberek ezek egyáltalán, vay inkább kis tizenévesek?)
mentalitása, senkinek sem számít hogy a saját hibájából(pl.: hasalok és lövök az M249-esemmel az utca másik végén lévõ MEC katonára, erre egy nagyon kedves bajtársam szépen keresztülrohan a tûzvonalon, naná hogy lelõttem, túl késõn vettem észre..., vagy a másik kedvencem amikor tankkal , vagy valamilyen jármûvel vagyok és ott sertepertél mindenki, és én meg próbálnék manõverezni és elcsapok valakit, könyörgöm neki kéne figyelni jobban hiszen hátra nem látok, de azért én kapom a punisht...) ölöm meg, mégis kapom a punisht...Hihetetlenül fel szokott az ilyesmi húzni. Egyszerûen elképesztõ. Én csak abban az esetben adok punisht ha látom hogy szándékos volt, ha az én hibám miért büntessem õt???

hova lett a büntipontod? :-)))

http://probaforum1.atw.hu/php/9/chat.php

mohus
ez demoban volt

elsõ játékom-kor...nem tudtam hogy ott a reptér mert elõször jártam ott...

sztem poén...vagy most mindent véresen komolyan kell venni

én azokat a gémereket veszem komolyan akikkel lehet mikrofonnal kommunikálni...a többi néma levente....

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Kezdek bepöccenni én is, mert ötödször nyomom meg a kurva reset gombot a gány accountszerver-fagyás miatt.... Mi a faszt csinálnak már vele? Miért kell baszogatni, amikor már hellyel közzel normálisan ment?

Hát neharagudj, de ez neked poén?
Ott fenna lap tetején a banner, abból elérheted a F.A.Q.-t ill a Squad Guide-t.
Azokból kibogarászhatod. <#nezze>

(A SQUAD Guide a kiírttal ellentétben - egyelõre - nem igazán foglalkozik a commanderrel.)

Minden jog fenntartva!

Zsolo007
Nekem több mint 4000 pontja van az eredeti karimnak, de azt már nem használom, mert elbasztam (rossz fegyvert unlockoltam), és kezdtem egy újat, most tart 700 pont környékén, hamarosan unlock :) (persze csak ha EA is úgy akarja :) )

mohus
"hova tûnt démonhill?"

ez már volt nem?:)

ezért kicket kaptam...navajon miért?:)

letölt innen 11MB MPG

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nekem 3439 pontom van. Hát ha így fog idegelni és nem írja tisztességel a pontokat bizisten letörölm! Csal ez a játék, nem engedi a magyarokat gémelni! <#buck>
Zsolo007
Erre fél évis kevés lett volna, ott baszták el az egészet hogy nem írtak új motort ehelyett a régi foltozgatták, meg is látszik!!!!

És a DICE inkompetenciájához még hozzájön az EA "szakértelme" hát flúgos egy páros :)

mohus
nekem már van 22 pontom:)

Hát ja nekem is baszik belépni az account szerverre! De ha be is lép szart se érsz vele, mert csak ritkán számolja a pontjaidat Ranked szerveren! Kacat szar! Hogy lehet egy ilyen jó játékot kiadni ennyi bug-al? Inkább vártam volna még fél évet a játékra és akkor legalább normális lenne bug nélkül! Vagy nem?
Zsolo007
Hát ez hihetetlen megint beszart az account szerver, készvagyok ezektõl, eddig azon a véleményen voltam hogy megéri megvenni ezt a gémet, sajnos egyre inkább hajlok afelé hogy nem....:(

Zsolo007
FAQ :)

Kiakadok ettõl a k.... pontozástol! Nemigaz hogy lehet valami ilyen szar? Játszok elérek 82 pontot és 1 aranycsillagot de b...... hozzáadni a már meglévõ pontjaimhoz.... Egyszerûen olyan bugos az egész hogy kiakadok! A játékkal nincs baj de a menü a szerverkeresõ meg a pontozás egy rakás szar!
Commanderrel vagy akkor a térképen jobb klikk és ott a menüben kedvedre válogathatsz. Én is vissszakaptam a pontjaimat úgyhogy szerencséjük van :)

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Akkor mondj 1 üzenet számot ahol levan írva!
gergod
tényleg hülyeség, ezért nem válaszolunk

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Csáh all!

tudom hogy hülyeség a kérdés deh csak azért teszem fel mert nincs kedvem visszaolvasni 25k üzit!

Szal...

Hogy lehet a commenderrel támogatást kérni? vagy ledobni cumót?
Nekem is szarakodott kb 5-ször.

Nálam most jelentkezet elöször,
megszakadt a kapcsolat!
Igen :( Tegnapelott este jatszottam hajnal 4-ig, es kb 8x dobott ki ezzel az uzenettel. A pontok termeszetesen el is vesztek akkor :(

ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,

nallatok is van olyan neha, hogy mikozben jatszotok kiirja hogy megszakadt a kapcsolat?..nallam mostanaban egyre tobbszor van

Nalam tokeletes, a kituntetesek es a pontok is megvannak.

xj700t
Én az ASE-bõl léptem be, kicsit tovább tartott de beengedett és játszani is tudtam egy keveset.

3000 megvan go for 4k :) <#violent><#eplus2>

Úgy vagyok a nõkkel mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik, de otthonra azért nem kéne. :)

sziasztok! a rnagok ,hogy mennek? és mi számít bele a global scoreba?

mesor
Mostmár müködik ez a szar?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

Neken az account-om el se indul.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Beers
Nekem pedig mielõtt belépnék a map-ra nem megy az egerem!
F@sz@!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Igen a gyûjtött érmek és medálok megvannak de az összpontszám egy nagy nullla!!! Közlegény vagyok emberek remélem visszaállítják!

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Zsolo007
Belépett, és mit látok???Le van nullázva a karim!!!!! Mi a farkat :) mûvelnek odafenn ezek????

Hi!

Van itt a forumozok kozott Tolna megyei ?
Egy lehetseges BF2 Lan miatt erdeklodom.

mNzJean
akkor kiprobálom

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

mNzJean
Épp az elõbb irtam lehalt a központi server kb ha vártok fél órát akkor beenged, de akkor sem lessz sok örömötök benn mert a serverkeresõ is nagyon lassu, nem tudom mit csinálnak az EA-nal , szerintem ez is el lessz intézve egy kurta elnézéssel.

gaba75
Már megy

gaba75
Már megy

Beers
Valami server gond lehet,én sem tudtam bejelentkezni :( !

Zsolo007
Sziasztok!
Ti be tudtok lépni a játékba? Ugyanis nekem fagy a játék miközben fel akar lépni az account szerverre. (az összes FAQban említett port meg vany nyitva)

gaba75
Kedves FlatlineHun !
A bocsánatkérést elfogadom, nem történt semmi!
Felhivták a figyelmem a következöre: hogy a rang kijelzése nem rankos szerveren bugos. Néha csak uj pálya betöltése után látszik.

Azt sajnálom, hogy ha több jcsr-es van fent egy szerveren egyszerre akkor egy oldalon küzdünk és ezzel kellemetlenéget okozunk a többi nem klános playereknek. De hála a bf2 ben beépített szóbeli komunikácionak, probáljatok ti is squadokba tömörülni és csapatmunkával legyõzni az ellent. Volt amikor én is ezt csináltam és mondhatom nagyon élvezetes warokat lehetett játszani.
Még valami, amikor csináltuk az accot nem fogadta el az EA-s szerver az alap JCSR_Név konfigot ezért mindenkinek össze vissza van. Nem pedig azért mert több accot használunk. <#zavart2>

mNzJean
Azért emberek ez már vérlázitó.Kifizettem 13 rugot és nem tudok játszani.Voltak hibái a játéknak ok elfogadtam hogy semmi sem tökéletes , de hogy már játszani se tudjak az már sok.

Ombika
De meg mekkorat! <#wave><#csodalk>

ha jól emlékszem igen

Ja kicsit rohadt lassú!
Meg könnyebültem megmaradtak akis krumpli virágjaim!
Nu meg a pont számok!
és az már gyorsnak mondható...:P

David8
Sziasztok!
Regisztrálni csak internetes játéknál kell?
Egyjátékosba nem kell, simán megy mint az 1942?
Köszi.

Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW