• alma2
    Elolvasva ezt a szep eposzt, nekem ez jott le, ne vedd szemelykedesnek.
    tul sok csokott agyu van e szep nagy valtozatos vilagban, hogy erre magatol is rajojjon.
    Sose voltam klan tag, sose leszek, de meg soha sehol, nem rugtak ki basecamp miatt, mert nem tartom elvezetes dolognak, /persze neha eldurran az ember agya ez jogos, de akkor valaki kivaltotta ezt azon verem el nem a serveren mindenki jatekat teszem tonkre/

pl hungaricum nevu csodajatekos, wake islanden kb olyan gyorsan tolti fel az artyt, mint ahogy megszuletnek a legi jarmuvek az amcsi hajon, azon kivul, hogy ugyesen kinyir mindenkit folyamataosan nyomja oda az artyt, a suta biztos vagyok benne azt se tudja, hogy pontot nem kap erte, sot azt se tudja melyik gombon all defaultban a say all, hogy valaszolni tudjon, ha kerdezik, miert jo ez neki./bar a regen meselt story igaz a haveorm gyereke is kemenyen quake-ezett, szidtak agyba fobe, de 5 eves leven nem tudott olvasni :)/
    de nem hiszem, hogy az o korabeliek teszik ki a jatekosok nagy szamat.

Ehhez nem kellett eveket jatszanom,/mint itt sokan verik ra a melluket/, hogy rajojjek, egyszeruen mint, hogy lehuzom a wc-t magam utan, annyira termeszetes.De ha nem lenne, olvasni mar jo reg megtanultam, irni ugy ahogy, meg mielott betolt egy palyat kiirja no basecamp, ha nem tudom mi az, biztos elmondjak jatek kozben is, netam elkuldenek a francba akkor rakeresek a neten, es maris okosabb lettem, es probalok aszerint jatszani.
    de amig ezt a csurhet, nem rendszabalyozzak meg, mindenfele server oldali dolgokkal, keptelen magatol normalisan gondolkodni, az elobb is olvashato volt valakitol, /talan az ev jatekosatol/ ha a server, engedi es nem szolnak erte miert ne csinaljam.
    azoknak mondanam alljon fejen es ugy uritse a szekletet magara, biztos senki nem fog szolni erte, hogy csunya dolog, ha nem egy etterem kozepen csinalod, tehat az ilyenek csak gyakoroljak otthon, es ha mar eleg jol megy csinalhatnak ilyen egymas leszarom a fejeteket bulit, ott mindenki jol fog szorakozni.
    a bf2-t jatszi kb 90 % full idota, akik kozott lehet, hogy en is ott vagyok, de elszomorito az arany.
    akinek nem inge ne vegye magara...
    irgum-burgum :)