Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na de mostmár tényleg legyen vége.
Akik ma még kevertek itt, majd lenyugszanak, ahogy azok is megtették, akik elfogadták a pontokat. Többiek max úgy hogy nem írnak ide, lényegtelen.
Semmi más nem lesz törölve/büntetve (ahogy eddig se volt azóta), csak az ebben foglaltak, és az erre érkezõ flamekeltések.
Akinek meg problémája van valamelyik ponttal, beszéljük meg PÜ-ben.
(Ilyet irhatok? Vagy ez mar sok?)
Together we'll fly someday...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Az ultimátum automatikus elfogadásra kerül azzal, ha irnak ide utána. Ha nem fogadják el, nem irnak.
Segítség képpen 3. 5. pont, és az utolsó mondat. Olvasd, értelmezd.
Aki folytatja itt a témát bármilyen reakcióval, az ugyancsak moderálva lesz.
Még1x: Aki nem fogadja el a normális fórumozás érdekében született megegyezést, és a fórum szabályait, annak NEM KÖTELEZÕ ITT FÓRUMOZNI.
IRC lehet alkalmasabb lenne ilyen dolgokra nem? Meg hivhatod a gormanot is mert mostanaba o pengeti itt a lantot 😄
caddie
caddie
Figy CAD, egyébként jer a BF.hu-n a Magyar Battlefield bajnokság topicba, mert kellene egy kis szakértelem is oda. 😊 Csinálgatom a kinézetét az oldalnak ami alkalmas lesz a kupa lebonyolítására faszául, csakhát te vagy a szekértett mûvész oldalkészítõ, szóval majd hétvégén kellene egy kis segítség hogy mit pofásítsak rajta szerinted. Kösz elõre is.
Továbbá, szerintem a C4-zés az ellenfél bázisán akkor is gerinctelen, pont mint az artielly. De megállítani nem lehet publicon, ez van. Ezt kell szeretni 😄
Commanderkedni meg szerintem is sniperrel lehet a legjobban. Lõni egy-egy csókára, majd dobni az artit, a supply-t, stb. A supplyt lefobva meg úgyis megtudod javítani a szétszedett cuccot szóval nem kell ahozz Mérnöknek lenni. Az meg hogy ottmarad a pálya végéig kizárt. Általában körbenéz hogy dobom-e rögtön a csomagot, vár 10sec-t és már el is megy onnan a robbantó. 😊
AZ miért van h ha belépek a serverbe egy kis idö múlva kidob az asztlara?!<#help>#help>
Amugy sztem jo 5let... csak szerezd meg a nagyobb klanok / oldalak tamogatasaat, es akkor biztos nem lesz sikertelen.
caddie
mellesleg, csak érdeklõdöm hogyha lesz BF2 magyar bajnokság (elvégre is csinálgatom az oldalt hozzá), akkor lennének-e olyan csapatok akik esetleg indulnának ilyen összevergõdött csapatokkal
Minden jog fenntartva!
Én mondjuk eleve klántag voltam és úgy regisztráltam, hogy legyen klánprefix.
Légyszive segítsen valaki, egy url kellene ahonnan leszedhetem a fegyver unlock-oló alkalmazást, unlock elõtt állok, és ki szeretném próbálni a fegyvereket mielõtt valamelyik mellett döntök. Köszönöm!
- Mid van, ha az egyik tenyeredben 3 alma és 2 körte a másikban pedig 2 körte és 3 alma van? - Rohadt nagy kezed.
Ha klanba belepsz es megkovetleik termeszetesen ki kell tenni a stuffot, amit jelen pillanatban csak uj accal tudsz megtenni.
De pl en is klantag vagyok, megsincs kint klanprefix... mert igy sikerult 😄
ui: Gyorsan dolgoznak am itt az elvtarsak 😄 Jomunkas emberek.
caddie
Amit regelek nevet az ea.comon az lehet a nevem a jatekban is???mert nekem epp Szaharin5 a nevem es simam szaharin-t akarok, hogylehet megoldani???es akit felvesznek egy klanba??csinal uj accountot hogy ele irja a klannevet hogy hogvanez???????valaki mindenkepp irjon vissza <#dumcsi>#dumcsi><#email>#email>
De azért ha van rá idõ, rakok C4-et jármûvekre is, és vessetek meg miatta, de amikor kifele menet elhúz felettünk a madár vagy le akar tarolni egy jármû vigyorogva nyomom meg a gombot... <#vigyor1>#vigyor1>
Minden jog fenntartva!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Amúgy szasz Crokin, jót nyomtunk a múltkor 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Úszó embert ha lehet azért megvárom, míg kiér a partra, de ha nem látom hogy hol jön ki akkor <#violent>#violent> <#nevetes1>#nevetes1>
Repatarurgyán
(nálunk nem, csak a kempelésbõl spawnkill tiltott)
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Szerintem nyugodtan lehet ejtõernyõsre vagy úszó emberre lõni. Egyrész az ejtõernyõs vissza tud lõni, másrészt ha bárki le tud lõni miközben ejtõernyõvel ereszkedek, akkor meg is érdemlem. 😊 Megvan rá a technika hogyan lehet megúszni, majd a guideba be is rakom. <#nezze>#nezze>
Úszni meg ne ússzon egyedül senki, a társai fedezzék a partról, meg ne a legszélesebb részen akarjon átúszni.
Ja, hogy egyedül rambózik, vagy egyszerre úsznak mind? Úgy kell nekik. Én is járok néha így, nem is reklamálok ha lelõnek. 😄
Másrészt ugye a bc-t sem szereti senki, pedig egy valódi háborúban ez megengedett és megszokott, sõt cél. (Hogy pl. a fõvárost bevegyék.)
Az már egyéni véleményem, hogy szerintem az ellen bázisán szétverni a cuccost, be C4-ezni a jármûveket, esetleg egyet-kettõt lenyúlni keifelé menet nem etikátlan. Szabotázsakció.
Minden jog fenntartva!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse