• TS Zolly
    Hát nem tom miért nincs még ez tiltva a Magyar rankedokon. GSdc szerverén meg nem voltam soha. Bocs: GSBF2 szerver.

Elmesélek neked egy történetet, ami talán közrejátszott a CoR klán megalakulásának is.

Anno, mikor elkezdetm a BF42-öt, ( talán te még nem is ismerted, HBA, BFBT stb idejében ) nem ismertem ollan én sem, hogy BC BR. Majd egyik haver ráált a DC-re. Kipróbáltam én is. Asszem Magyar szerver akkor még nem volt. Vagy nem tom. Nem klánoztunk még, csak funoltunk. Jó időszak volt az. Párszor kiraktak, mert keményen BC-tem. Késöbb elindiult a DW majd az ACC szerver. Kapcsolatba kerültünk az akkori ACC klán tagjaival. Akkor már nekik megvolt a saját szerverükre vonatkozó szabály. Nem volt tilos végülis a BC BR , csak a javítón nem volt szabag tartozkodni. Majd belevették a helik kempelését is. Bár sokkal könnyebb volt leszedni DC-be a helit, mint a BF2-be. Majd bevettek minket az ACC klánba. Ugyi nem is kell mondanom, elég szépen kempeltük az enemy főbézt, amivel csak tudtuk. Ránk is ragadt a bézkemper klán jező. Volt ott minden. Sorozatvető, scud, sa-3 stb csak kemp legyen. Heli és repülőt meg sem említem. MAjd valami oknál fogva, az ACC megszünt, lett helyette a BB. Na akkor már egy picit visszafogtuk magunkat, soxor az iratlan szabályokhoz tartottuk magunkat, vagyis mi BB-sek. De azért néha répáztunk rendesen. Oszt meguntuk az ingyen freg lehetőséget, és egyik napról a másikra abbahagytunk mindenféle enemy főbéz támadását. Mert nagy volt a flém ezért itt az SG DC-s topicba. Klánvezír akkor nem volt elérhető állapotba, mikor MI klántagok elhatároztuk, hogy azon a szerveren amin fizetünk, bevezetjük az IRATLAN CB-s szabályokat. Magyarán a ellen főbéze tabu. Közöltük is akkor a klánvezírrel. Ö beleegyezett. Leirt szerver szabályzatot nem irtuk át, mert csak ö tudta. Bár igaz, megszerkezthettük volna amit neki csak felkellett volna nyomni a weboldalra. Na mindegy. Nem volt átirva a szabály, sőt a szerveren sem volt kiirva a szabály modósítás, de mi már éltünk vele. Kiszortuk a BC és BR komákat. Na ebből lett ám az igazi flém ajaj! SG és a klán fórum oldalán ment az ereszd el a hajam. Hihi! Majd azt vettük észre, a szerverünk megált. Klánfórumon a klánvezír kérdi, hohy kidöntötte el a szabálymodósítást. Mert ö nem hallott róla. Pedig lett neki szólva, amit nem csak Swindler ( most nemtomillenkénos Rodat) és én is külön-külön megtettünk. Nagy beszélgetés volt, engem kiakartak rakni a klánból, de hehe kellettem azért, de maradt minden a régibe, esetleg csak annyi változott, hogy a másik klánvezír visszalépett. De ez az eset annyira elmérgesedett, hogy pár honapra rá is ezen rágodtunk, majd egy-két vita miatt még tizenvalahány ember kivált a BB-ből, és megalakítottuk a mostani CoR-t. Szereztünk szervert is, és egyből bevezettük az enemy főbéz támadásának tiltását. Nagyon jó és kulturált szerver lett, kiszortuk a rendetlenkedőket. Volt ezért is flém rendesen, de nem érdekelt annyira minket. Mert aki a szerverünkre jött gémelni, az automatikusan a szabályokhoz kellett tartania magát. Késöbb modosítva lett pár pálya szerver oldali dolgai. Főbézen az enemy akkor is meghalt, ha nem löttek rá. Ezt neveztük el halálsugárnak. És hidd el népszerü szerver lett, mert aki játszani akart, és nem állandóan a főbézen meghalni, oda ment. És nem lámák voltak. Egyszerü sima DC-t kedvelő játékosok, klános és nem klános.

Vannak iratlan szabályok amit illik betartani, márcsak a játékostárs tisztelete miatt is.