• JCSR ODIN
    Tudtam hogy ezzel fogtok jönni 8) A gránátvetős mondandóm természetesen a JCSR-es tagokkal szemben is áll és ez a féle véleményem tudott általuk is, hisz többször is szóba került belső olalunkon és TS-en is.

A repcsivel kapcsolatban annyit, hogy van egy két ember akinek a teljesítményét tisztelem annyira, hogy hagyjam felszállni. Pl. Hozéval szoktam "elég jókat dogfightolgatni" vagy megemlíthetném még GCR-t. Ez nem azt jelenti, hogy őket még nem lőttem le földön, de ha előre tudom, hogy ő(k) van(nak) a gépben, akkor bizony másképp gondolkodom.

Egyébként meg a br-ről annyit, hogy próbálj meg 2 repcsit + egy helit lennt tartani több percig egy vadásszal úgy, hogy közben lődöznek a közelgő légvédelmekből is. Ha sikerül mondd el hogy csináltad, mert nekem még nem megy, mert NEHÉZ !!! 8)

Persze van a másik eset, amikor szimplán arra járok és ha már ott vagyok miért nem kapnám le a felszállni készülő helit, amikor alig van zászlója a csapatomnak. Ezzel csak segítem őket 8) Ugyanez áll persze a repcsikkel szemben is, azzal a különbséggel, hogy az esély ott volt az elején, vagy menet közben többször is, hogy ő löjjön le engem és tartson ő engem a földön, de ha már lezuhant, viselje is el, hogy vmit elrontott és lennt van a földön és talán nem fog többé felszállni. Ha engem répelnek, akkor én is tűröm és nyafi helyett próbálok mindent megtenni, hogy lekapjam, vagy ha látom, hogy esélytelen elmegyek és segítek a csapatomnak egyéb módon, nyafi helyett !!! 8)