Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Erre hatékonyabb a specops. A fegyvere középtávra igen pontosan, és erõsen lõ, messze meg úgysem mész a zászló miatt.
Meg persze meg tudod támogatni magadat a bejáratoknál némi C4-el is 😊

Szoktam így szórakozni is, hogy jön az ellenség, és behasal a zászlóhoz, mint a jóllakott ovodás a homokozóba. Egy lövés, körülnéz, pattog semmi. Még egy lövés, meg még egy 😄 Aztán mielõtt lehúzná a zászlót lelövöm, vagy C4-ezem 😊 Igy addig se árt máshol, amig ott hasalgat 😊
Running
Persze ezt én se értem, de nem értek én ehhez én csak egy egyszerû medic vagyok. 😊

gergod
Azt nem értem, hogy a commander miért nem engineer egyben, és akkor szerelgetheti a bizgentyûit nyugodtan, nem kell mást elvonni a csatából. A commander legtöbbször úgyis csak ott lébecol hátul. Én nem segítek neki. Na jó, max ha engineer vagyok.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Jobb esetben ez a commander dolga lett volna közben, mert ugye mással nem kéne foglalkoznia. Szal specops vagy engineer, és ha utóbbi akkor szereli a bázist.
Cobra.
Én mostanában commanderként sniper-t választok és behasalok egy zászló védésére. Ha észreveszem, hogy jön valaki a zászlóra, akkor kis eséllyel ki tudom szedni a támadót (persze csak ha gyalog van)

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Running
Ja a szavazásokat én is vágom. Kiír valamit de mire elolvasom eltûnik, asse tom mivan meg asse mivel kell szavazni, szóval lehetne valamivel felhasználóbarátabb is a szavazó környezet.

Pl. és is említettem egy lehetõséget, amitõl elõállhat szitu anélkül, hogy az egyik oldal csalt volna, a másik oldal meg szándékosan hazudna.
De biztosan haloványszürlén jelennek meg a hozzászólásaim.

Minden jog fenntartva!

Running
Tényleg most h mondod, tényleg így szokták, beládázzák. 😊 A játék ezen része ki szokott nekem maradni, mert mivel mediccel vagyok, így a frontvonal elején vagyok töltelék, élõ pajzs, meg dokika.

Promi
Szerintem (mert kiprobaltam) ha valaki jo commander akar lenni, akkor neki nincs ideje jatszani, hiszen allandoan pasztazni kell a terkepet, uav -t kirakni ahol viszonylag nagy az ellenseges mozgas, javito csomagot ledobni a megfelelo helyre, plussz az agyukat allandoan hasznalni.
En ezeket csinaltam, es nem volt idom emellett meg rambozni.
Ha pedig vegyesen csinalja az ember, akkor megint nem sokat er mert lehet, hogy mas szivesen commanderkedne rendesen, es csak a lehetoseget veszi el a masiktol.
A commander leszavazasa pedig szinte lehetetlen, ugyan ugy mint az allando tk -zos emberkek kiszavazasa, mer soha nem jon ossze annyi szavazat amennyi elegendo lenne.Az emberek nagy resze pedig azt se tudja mirol kell szavazni.
En is csak azert ertem meg a dolgokat, mert fent van az 50% -ig kesz magyaritas.
En meg keremszepen oroszt tanultam a suliban, nem pedig angol konyvel, es 1 pc -vel jottem a vilagra.😊
Running
Ki is kaptunk mint a franc. 😊 Én speciel nem figyeltem a cuccok állapotát, meghát mediccel szoktam menni, de mikor meghaltam a kedvéért indítottam egy szerelõt és segítettem rendberakni a cuccát. Szóval nem vagyok rossz ember. 😊

Én mondjuk azt nem értem hogy miért mérnökkel javíttatja a cuccait. Public-on nekem nem is szoktak reagálni a parancsaimra, ilyenkor magamra vagyok utalva. Én csak le szoktam dobni egy support ládát az ágyúk mellé és pár másodperc múlva már meg is javult. Mondjuk ha az ellenséges spec-ops letáborozott a közelben akkor ebbõl újratöltheti a C4-eit, ezért ilyen esetben már mindenképpen kell valaki hátvédnek.
Bár volt már hogy megoldottam enélkül. Láttam hogy az ellenséges specops becénégyezi a radart, gondoltam utána az ágyúk következnek. Gyorsan nyomtam egy artillery-t úgy hogy az ágyúk saját magukat lõjék. Be is jött, mire odaslattyogott az elsõ ágyúhoz csak egy C4-et tudott rádobni már jött is az áldás. "Artillery in condition red", de egy láda után minden ok volt.

Promi
"Nekem az volt a kedvencem mikor a commander beírta rankeden, hogy legyetek már olyan kedvesek és javítsátok meg azokat a kibaszott ágyúkat, meg a radart!! Semmi reakció, erre bepattant egy tankba és bele a harc közepibe. Kicsit ideges lehetett. Persze utána már megcsináltuk neki, ne sírjon a szája. 😊 De ezen jót röhögtem."

Szerintem nem ojan vicces, hiszen a tobbi csapat tag erdeke is, hogy ha mar 1 szer van commander, es viszonylag jol is dolgozik, akkor jok legyenek az agyuk, radar, uav.
Promi
Beirod a szerver keresobe
hun

Ha fent van az 1.01 -es peccs akkor
%hun
Promi
Nem.😊
Epp tegnap lottem le 1 uszo embert, mikor a bazisunk felett kiugrott a gepbol a vizbe.Mit akar a mi bazisunkon? Igy jart.😊
DummyBoy
RE ... én is írtam, hogy elnézést 😊

Running: lehet ... Hacker néven szoktam fent lenni ... amikor van idõm ... általában szitutól függõen az al-közép osztályt erõsítem, de van már bronz medálom is 😊 És volt már rá példa hogy elõl végeztem ... de ahhoz olyan servert kell találni ...

Mellesleg én is az Idle-re tippeltem ... de 30 sec? Meg azért idlekick-hez gondolom lehet külön szöveget fûzni ...

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Running
Dummyboy tegnap nem találkoztunk mi ranked szerveren? Official Uk #11 aszem, akit láttam az is valami ilyen nevû volt. 😊

Úszó emberre etikátlan lõni??? Nekem ez a kedvencem. 😊 Tiszta király, nyugodtan becélzod, ha nincs ott senki akkor nem is kell lehasalni, kivársz majd nyomod a ravaszt és várod az eredményt. Nem is kell rögtön lelõni, várhacc addig is amíg kiért a part közelébe. 😊

Nekem az volt a kedvencem mikor a commander beírta rankeden, hogy legyetek már olyan kedvesek és javítsátok meg azokat a kibaszott ágyúkat, meg a radart!! Semmi reakció, erre bepattant egy tankba és bele a harc közepibe. Kicsit ideges lehetett. Persze utána már megcsináltuk neki, ne sírjon a szája. 😊 De ezen jót röhögtem.

Kornan
Nekem most az a bajom hogy nagy nehezen belépek,de a szerver listában semmit vagy nagyon kevés szervert mutat.Ha minden filtert kikapcsolok is akkor is 55-nél kevesebb szervert mutat és egyik sem magyar.Ip alapján tudok csak konnektálni.Tegnap még mûködött. :/
SeS7thRambO
Nekem meg állandóan 1-2 percel is tovább muzsikál ez a szarláda foshalmaz. Hihetetlenül idegesítõõõõõõ

Crokin
Ezek szerint nem etikátlan ejtõernyõsre sem lõni meg úszó emberre? Mondjuk ernyõs tud lõni, viszont a vizben még az állatokat se lövik le a vadászok 😊

Repatarurgyán

Nem lehet, hogy az idle miatt bannoltak, és a standard ban-üzenetbe bele van égetve a TK?

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Thx, arty, és a nem visszaolvasók (Dummy 😊) kedvéért ismét:

ELNÉZÉST KÉREK A JCSR KLÁNTÓL.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

DannyL
Nekem ezt akkor csinálta mikor még csak 512ramom volt.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Promi
Igen
lac coo
Nektek is rosszul jelzi a pingeket a szerverkeresõ ?
Sokszor magyar szerverekre 140-es pinget ír ha belépek meg 15-30.

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Promi
Ez lehet esetleg a WinXP beallitasaitol is nem?
Promi
Jaja.😊
En akkor abrandultam ki a Win95 -bol, mikor megmozditottam az egeret, es kekhalal lett.Nem kicsit lettem ideges.
Érdekes, nekem egyátalán nem szól tovább...
Promi
"Úgy 3 perce léptem ki a játékból, de még mindig szól a zenéje"

Szerintem ezt eros tulzassal irta.
Nekem 1GB ram mellett csak par masodpercig szol a zene miutan kilepek.
Ja, olyan mint anno a Win95, ami egy tüsszentéstõl összekékülte magát 😄
Promi
A csengo aramkorei bugot okoztak a bf2 -be.<#vigyor>
Legkozelebb kapcsold ki a csengot, ha bf2 -ozni szeretnel.<#vigyor>
mohus
"Na, végre sikerült egy fél órácskát bohóckodnom vele. Úgy döntöttem, hogy amíg nem érkezik egy masszív kis patch, addig inkább kijátszom a GTA-SA-t! 😞

ps. Úgy 3 perce léptem ki a játékból, de még mindig szól a zenéje..."

most végül a mi a bajod vele?😊

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

DummyBoy
Elloptad a postomat <#falbav><#vigyor><#vigyor>

Szóval amiért jöttem 😊 Tegnapi meglepi:
Lépek be valamelyik külföldi serverre, ott vagyok, hogy már spawnpointot és kitet lehet választani ... erre csöngetnek ... kifutok, beengedem, bemegyek (30 sec ..) erre írja hogy túl sok TK miatt kickelve lettem a serverrõl ...

DE MÉG BE SE LÉPTEM!!! Láttatok már ilyet?

mohus
"teleszel majd a reklámarcunk a faq-ot népszerüsítõ új kampányban, tudod valami olyasmi, mint az elégedetten vigyorgó háziasszonyok a mosóporreklámban 😄"

a gépem hétvége óta combosabb...1 Giga RAM alatt én nem is próbálkoznék

ha jó géped van csak akkro érdemes ezzel játszani.

másik:
tetézzem azzal a reklámszöveget, hogy CSAPATBAN nyomultunk mikrofonnal mindennel?
ez a módszer kb 50%-100%-ban hatékonyabb teszi a dolgokat...nekem nagyon tetszet<#vigyor2>

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Promi
Eh megzakkant a szamlalo?
Promi
Ez lemaradt<#vigyor>
Promi
Ja kerem szerelemben, haboruban, nincs baratsag.
Éppen ezért írtam már az elején is, hogy ha valaki nekiáll cheaterezni, akkor azt csak screenshottal/videoval tegye.
Egyéb esetben csak üres szócsata lesz belõle. Mint most.

CSS-ben is szabály, hogyha cheatert vélsz látni, akkor egybõl record demo, és utána hadonászni vele.
DummyBoy
Másik oldal (Kicsit visszábbolvastam, Flatline, Sorry ...) 😊

Szóval ... erõfölény,. amcsik 1,5* anyian mint mi, ranked server , utolsó zászlóoz szorítva próválunk kitörtni erre jön az artillery ... meg megint, meg megint, meg megint ... a 4-5-ik után normál hangnemben bírtan chatba, hogy utolsó zászlónaál nm lehetne mellõzni az artyllery-t? ... Erre jött egy sorry és abbamaradt ... ki is tudtunk törni ... pedig teljesen jogos volt az artillery, mert amíg jött addig nem tudtunk kitörni ...

Egy komoly war-on ez ok is lenne ... de egy funplay serveren (Ami bár Ranked!) nem a feltétlen gyõzelemért játszik az ember ... egy kicsit lehet toleráns is, és õ is jobban érzi magát, mi is ... max a commandernek kevesebb pontja lesz 😊

Crem
végignyomsz játszol 20 perce és hirtelen átdob a másik csapatba, ráadásúl 1 tank közelébe, neked se tûnne fel hírtelen... Max. ha folyamatosan nézed a statot...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
pontosan.

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

DummyBoy
Na eddig csendben olvasgattam, de mivel ott tartumk, hogy még mindig ez a téma, ezért hozzászólok!

Én is ott voltam aznap este, ráadásul angolul kezdtünk el ezen szenvdeni ... csodálkoztam is hogy egy Flatline_HUN és egy Hacker nickû játékos miért angolul társalog....

Szóval Flatline oldala: Sérelmezte, hogy a JCSR unlockolt fegyókkal játszik és emiatt "jogosulatlan" elõnyhöz jut ... ÉS ahogy ott is említettük, ez nem jogosulatlan elõny ... ha õt ez zavarta, másképp is elõadhatta volna mint hogy nekiáll csíterezni ... Õ úgy fogalmazott, hogy a program buherálásával jogosulatlan elõnyhöz jutottak ... DE!!! Azt nem tudta (És valszeg ezért volt az egész, ugyanis ettõl függetlenül jó játék volt, csak nagyon béna voltam 😊 ) hogy ez akkor is elõfordulhat, ha a server nem jelzi a rangokat, ha már jogosan unlockolták a fegyókat!!!

Ha a JCSR jogosan, ranked szerveren unlockolta a fegyóit (Amit tényleg semeddig nem tart bebizonyítani ...) akkor viszont jogos, hogy azokat használja ... mellesleg én nem tartom akkora fenenagy elõnynek ... (pl: mai napig jobban lövök az SVD-vel mint az M95-el!!!) Ha így van akkor jár egy nagy bocsánatkérés a JCSR játékosainak ...

És egy harmadik dolog ... Az volt a gond, hogy a program megváltoztatásával jogosulatlanul elõnyhöz jutottak? Akkor szép halkan megjegyezném, hogy akik feltörték a játékot azok is ezt csinálták ... tehát aki megvette a játékot, ahoz képest az összes tört játékot használó player Csíter???? Jogosulatlan elõnyhöz juttatja õket azokkal szemben akik igenis fizettek érte ... nem? 😊

Tegnap pl a HWOC fórumon egy srác ki volt akadva, hogy mekkora köcsög az EA/DICE, hogy a tört játékokkal nem lehet ranked serveren játszani ... LOL ...

Promi
Min csodalkozol?
Vannak meg rendes emberek is.
lac coo
<#ijedt><#ijedt><#ijedt><#wow2><#wow1>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Forrest Gump
Köszönöm!
Info

Aki a fórum büntetõpont rendszerét megkerülve új reggel tér vissza a bannolás alatt, az ne számítson a továbbiakban sem semmi toleranciára a moderátori oldalról.

Az ultimátum szövege és a fórum szabályai is világosak, aki megkerüli = nem akar itt fórumozni.
(Az új banner elkészültéig: http://joebacsi.uw.hu/FORUMCUCC/bf2/borg.htm )
BannedbyBorg
Én ott voltam a múltkor az ominózus esetnél.
Nekem többször elõfordult, hogy nem jelzi ki a rangom a szerver, de spéci fegyvert ettõl függetlenül tudok használni. Volt már fordítva is, amikor kijelezte a rangom, de nem tudtam kiválasztani az ulock-olt fegyverem de ez a ritkább.

arty
én el tudom fogadni, ha egy klán egyik oldalon akar játszani, sosem jelentett problémát átállnom a másik oldalra, sajnos ezt nagyon kevesen teszik meg. én is szeretek "haverokkal" egy oldalon lenni ... sztem ezzel semmi gond!

flatline sztem korrektül játszik, többször is megvárt jármüvel, átállt, stb, és az õ szemszögébõl jogos volt a felvetés a csítrõl! más kérdés, hogy tényleg még kialakulatlan minden, amirõl részben tehet a DICE is, nameg az EA, h szabadságra engedte õket egy ilyen tákolmány mellett 😞 (nekem is az autobalansz csinálta ezt a rossz szinnel jelölést, de hetek óta nem jelentkezett vagy nem vettem észre)

Szóval, igazolódtak a feltételezések, hogy ebbõl a játékból õszre, az 1.3 környékén lesz valami, valami nagyon jó 😊 Addig ingyen bétatesztelünk vagy van aki még pénzt is áldoz rá ... 😉

Forza.

Promi
Meg 1 eszrevetel.
Sajnos eleg sokszor elofordul, hogy az 1 ik oldal beszoritja a masikat a kezdopontra , termeszetesen majdnem 2 szer akkora erofolennyel, at nem allna senki, raadasul a kezdoponton lovoldozik le az ellent akik szinte ujra se tudnak szuletni, mar halottak.😞
Running
Pedig ezek a dolgok a kisebbek, tudod megszoksz vagy megszöksz. Az h a másik csapat erõsebb vmi miatt, pl többen vannak, vagy jobbak elég bosszantó tud lenni, de pl egy disconnect-el lehet rajta segíteni, mint ahogy tetted is.

Tegnap a broadgames #1 szerverén pl akkora túlerõben voltak a sárgák, hogy a mi csapatunk legjobb játékosai is alig érte el a 25 pontot. 😊 Nem a balance miatt, hanem annyival szervezettebbek, jobb játékosok voltak, ja és jó commanderjük volt. Ezáltal kb minden 6 perc körül már vége volt a pályának mivel szó szerint legyalultak minket. Egyetlen posztot ha sikerült elfoglalni azt se tudtuk megtartani. Amit sikerült az az volt, amit nem elfoglalható.
És tényleg igaz az a dolog, hogy egy jó parancsnok aranyat ér. 😊

Egyébként leszedtem a gamét a peccs miatt és érdekes módon a conncetion hiba megszûnt létezni. A peccs felrakása után pályánként 5-10x akadt le néhány másodpercre a connection felirattal. Most ez megszûnt. 😊Remélem a hotfix nem fogja ue csinálni, mert akkor....😊

Úgy hallottam, hogy ez akkor fordul elõ, ha a gép átrak a másik oldalra.